|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lookzoR

|
Zaslal: ne leden 30, 2011 11:40 am Předmět: |
|
|
I když člověk jí zeleninu a tvrdě trénuje, nestačí mu to, ... v zelenine, která se dnes prodává je asi tak 40% co před 20 lety ( myslím tím vitaminy, mineraly, atd ... ) což je opravdu strašné ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 11:47 am Předmět: |
|
|
| bigflex napsal: |
Nejprve uveď důvod proč nejíš zeleninu a neříkej že ti nechutná :-) Jinak si myslím, že multivitaminové přípravky jsou doboru náhražkou. Trochu mě zklamala novinka od extrifit, ta V44. Je podle mého dost slabá a pokud se srovná s produkty od jiných společností , jsou to vyhozené peníze. Jinak si myslím že ultra4 je dobrá. |
Jak to poznáš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 30, 2011 11:49 am Předmět: |
|
|
| lookzoR napsal: | | I když člověk jí zeleninu a tvrdě trénuje, nestačí mu to, ... v zelenine, která se dnes prodává je asi tak 40% co před 20 lety ( myslím tím vitaminy, mineraly, atd ... ) což je opravdu strašné ... |
To mas pravdu s tim, ze v dnesni marketove zelenine a zvlast ted v zime je tech vitaminu opravdu mnohem mene nez drive nebo v kvalitni domaci v lete. Ja jim denne hodne zeleniny, sice marketovou ale opravdu hodne + velke mnozstvi zelnych salatu, treninky mam kazdy (jakym stylem cvicim viz. muj log, takze potrebu vitaminu a mineralu mam urcite velikou) ale zadne multivitaminy navic neuzivam a zatim necitim potrebu je uzivat. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 12:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne leden 30, 2011 2:18 pm Předmět: |
|
|
Ta tabulka je sice hezká, ale jde o použitou metodiku, dokážu si představit, že úplně stejnou tabulku ti vyprodukuje nějaká laboratoř ze vzorků koupených a testovanách ve stejný den, nikoli po 20ti letech.
A sice bude diametrální rozdíl mezí bramborou vyrostlou doma na zahradě nebo u farmáře na venkově a bramborou vzešlou z industrální masové produkce někde v USA.
(Dokonce koukám že to dělal nějaký pharmakoncern, takže bych se nedivil kdyby to byla součást reklamy na nějakej multiminerál, který vyrábí ta stejná laboratoř)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne leden 30, 2011 2:39 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Ta tabulka je sice hezká, ale jde o použitou metodiku, dokážu si představit, že úplně stejnou tabulku ti vyprodukuje nějaká laboratoř ze vzorků koupených a testovanách ve stejný den, nikoli po 20ti letech.
A sice bude diametrální rozdíl mezí bramborou vyrostlou doma na zahradě nebo u farmáře na venkově a bramborou vzešlou z industrální masové produkce někde v USA.
(Dokonce koukám že to dělal nějaký pharmakoncern, takže bych se nedivil kdyby to byla součást reklamy na nějakej multiminerál, který vyrábí ta stejná laboratoř) |
JJ, staré známé, nevěřím žádné statistice kterou si sám nezfalšuju . Teď jsem se zrovna díval na nějaký výzkum rozdílu minerálů v průmyslově pěstovaných rostlinách a organických. Rozptyl jim tam lítal jak krevní tlak fanouška když hraje jeho team s městským rivalem ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: po leden 31, 2011 10:45 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Ta tabulka je sice hezká, ale jde o použitou metodiku, dokážu si představit, že úplně stejnou tabulku ti vyprodukuje nějaká laboratoř ze vzorků koupených a testovanách ve stejný den, nikoli po 20ti letech.
(Dokonce koukám že to dělal nějaký pharmakoncern, takže bych se nedivil kdyby to byla součást reklamy na nějakej multiminerál, který vyrábí ta stejná laboratoř) |
Pokles je danej. Jak moc je věc druhá. Dle problémů které se vyskytují věřím tomu, že pokles je značnej.
V dnešní době těžko najít objektivní výzkum. Každopádně potřeby vitamínové a minerálové klasickou zeleninou "neujíš".
Zvlášť pokud jsi sportovec nebo máš duševně náročnou práci či školu.
Ideální je se řídít tím, jak se cítíš a zkoušet.
Dost minerálů má dnešní populace v deficitu, s klienty zpočátku navýšit vše v daných poměrech o hodně s tím, že následně postupně ubíráš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po únor 07, 2011 3:15 pm Předmět: |
|
|
Je vhodné používat kloubní výživu už od začátku posilování? Například Glukosamin + MSM + Chodroitin sulfát ? Někde jsem četl, že pouze tyhle 3 opravdu pomáhají. Nechci už ve 40 mít problémy s klouby
EDIT: Ještě jsem zapomněl na hydrolyzovaný kolagen... třeba glukosamin + kolagen?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po únor 07, 2011 7:17 pm Předmět: |
|
|
| Lifter750 napsal: |
Pokles je danej. Jak moc je věc druhá. Dle problémů které se vyskytují věřím tomu, že pokles je značnej.
V dnešní době těžko najít objektivní výzkum. Každopádně potřeby vitamínové a minerálové klasickou zeleninou "neujíš".
Zvlášť pokud jsi sportovec nebo máš duševně náročnou práci či školu.
Ideální je se řídít tím, jak se cítíš a zkoušet.
Dost minerálů má dnešní populace v deficitu, s klienty zpočátku navýšit vše v daných poměrech o hodně s tím, že následně postupně ubíráš. |
Neverim statistice kterou si sam nezfalsuju :-)
Ne ted vazne. Vitaminy jsou problem ted v zime, ale pokud nekdo zdlabe jako ja prumerne dva pomerance, jeden citron a pulku ananasu denne, nemel by byt az tak zavazny.
Co se mineralu tyce, nebyl by lepsi zdroj nez tabletky morske ryby? Byt i ty pitome sardinky by meli pokryvat potrebu mineralu velice slusne ...
| Study napsal: | Je vhodné používat kloubní výživu už od začátku posilování? Například Glukosamin + MSM + Chodroitin sulfát ? Někde jsem četl, že pouze tyhle 3 opravdu pomáhají. Nechci už ve 40 mít problémy s klouby
EDIT: Ještě jsem zapomněl na hydrolyzovaný kolagen... třeba glukosamin + kolagen? |
Skoc si k doktorovi aby ti rekl jak mas opotrebovane klouby. Pokud je mas zdrave, proc vyhazovat penize?
Co se ucinnych latek tyce, vyjmenoval jsi vsechny. Zbytek je vice mene hlavne proti zanetum. Pokud bys ses to rozhodl dlabat, ucinnost by mel zvysit vitamin C.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po únor 07, 2011 7:33 pm Předmět: |
|
|
no jo, jenže až budu mít klouby v pr... tak už bude pozdě
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po únor 07, 2011 7:49 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | no jo, jenže až budu mít klouby v pr... tak už bude pozdě |
Neboj, proces niceni kloubu nepostupuje kvantove
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po únor 07, 2011 7:55 pm Předmět: |
|
|
dobrá, do kloubní výživy investuji tedy později
|
|
| nahoru |
|
 |
bigflex
|
Zaslal: út únor 08, 2011 8:51 am Předmět: |
|
|
| Study napsal: | Je vhodné používat kloubní výživu už od začátku posilování? Například Glukosamin + MSM + Chodroitin sulfát ? Někde jsem četl, že pouze tyhle 3 opravdu pomáhají. Nechci už ve 40 mít problémy s klouby
EDIT: Ještě jsem zapomněl na hydrolyzovaný kolagen... třeba glukosamin + kolagen? |
Na rozdíl od ostatních si myslí, že kloubní výživa je potřebná hned od začátku posilování. Lepší prevence než léčení!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út únor 08, 2011 9:01 am Předmět: |
|
|
Na tom se myslim neshodnou ani odborníci...
Osobně si myslim, že mladej člověk, pokud nezvedá bomby 200kg+ ale cvičí jen tak kondičně, tak to nepotřebuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út únor 08, 2011 9:15 am Předmět: |
|
|
Proto doporučuji návštěvu lékaře. Jeden 30 letý člověk může mít chrupavku totálně zdravou, jiný (jako já) ji může mít zdevastovanou ve dvaceti. A nikdo jiný než lékař z rentgenových snímků to nepozná
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|