|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Komu má být věnován můj příští "tribute"? |
| Ronnie Coleman |
|
33% |
[ 88 ] |
| Kevin Levrone |
|
31% |
[ 82 ] |
| Flex Wheeler |
|
11% |
[ 30 ] |
| Shawn Ray |
|
8% |
[ 22 ] |
| Dexter Jackson |
|
14% |
[ 38 ] |
|
| Celkem hlasů : 260 |
|
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 1:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 1:12 pm Předmět: |
|
|
jak priste kevin, sak tu mas taky celej topik o nem s fotkama ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 1:20 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | jak priste kevin, sak tu mas taky celej topik o nem s fotkama ... |
jsem to špatně napsal, nojo chybí mi cukry
jsem koukal jsou tam krásny fotky , ale taky by se hodilo pár info, ze života
atd ,, třeba co děla tedka jakou má formu , no tu bych radši tedka neukazoval , vypadá jak tady 15 lety nadšenec , hodně schudl , ale zase se dá do formy , pokud chce realizovat svuj sen o suplementech a svojí
firmě, ale o je jeho budoucnost, jinak asi se tady moc lidiček nezmínilo o jeho herecký karieře , ale to je jiny topik, tak pak moje kecíky přehodte tam
, tady to patří Jayovi ,
děkuji za pochopení,
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 1:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
johny c

|
Zaslal: čt prosinec 30, 2010 12:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: po leden 31, 2011 5:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po leden 31, 2011 5:56 pm Předmět: |
|
|
mít stejnou genetiku jako Jay,.. tak bych si pískal :). Nemusel bych moc dřít a vypadal bych i tak lépe než celá posilovna.
|
|
| nahoru |
|
 |
Paye
|
Zaslal: po leden 31, 2011 6:25 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | mít stejnou genetiku jako Jay,.. tak bych si pískal :). Nemusel bych moc dřít a vypadal bych i tak lépe než celá posilovna. |
To určitě
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po leden 31, 2011 6:30 pm Předmět: |
|
|
proč se zde stále objevují jedinci, kteří nedokáží pochopit, že více než polovinu svalové hmoty, kterou si ti kulturisti vybudovali drží na jejich tělech jen a pouze anabolické steroidy a různé jiné látky..., bez toho se to tam neudrží, je to jako lepidlo, které když tam nebude, tak ten člověk bude poloviční... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út únor 01, 2011 3:32 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | proč se zde stále objevují jedinci, kteří nedokáží pochopit, že více než polovinu svalové hmoty, kterou si ti kulturisti vybudovali drží na jejich tělech jen a pouze anabolické steroidy a různé jiné látky..., bez toho se to tam neudrží, je to jako lepidlo, které když tam nebude, tak ten člověk bude poloviční... |
proč se zde stále objevují jedinci, kteří musí AS vlepit do každé diskuse...
Jasně že máš pravdu, ale za prvé, každý z nás byl kdysi naivní, nechápu proč jsi tak rozčarován z názoru mladýho kluka a za druhé, genetika hraje v téhle hře obrovskou roli, výše jmenovaný pan Cutler nemá ten nejlepší "suplementační plán" ze všech a proto je na špici....dalších minimálně 1000 borců to dělá stejně a přesto jsou na světě maximálně 4 , kteří ho mohou při dobré konstalaci hvězd porazit....proč to tak asi je....
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: út únor 01, 2011 3:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út únor 01, 2011 4:03 pm Předmět: |
|
|
mě by strašně sralo, když bych měl takový stehna, které se při normálním postoji dotýkají sebe navzájem už od kolen, že mám kvůli tomu neustále zpocené koule, chodit někam na delší procházku musí být pro tyto borce strašné utrpení, ty musí vlk trápit v létě skoro neustále, je to tak?
to jari opakování je matka moudrosti... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|