mě by strašně sralo, když bych měl takový stehna, které se při normálním postoji dotýkají sebe navzájem už od kolen, že mám kvůli tomu neustále zpocené koule, chodit někam na delší procházku musí být pro tyto borce strašné utrpení, ty musí vlk trápit v létě skoro neustále, je to tak?
pocitam ze takove problemy ma dnes slusny procento populace ....
má můj obdiv, dříve se mi vůbec nelíbil, ale čím je starší, tak je daleko lepší, žádné rozklížení tvarů, ale je čím dál tím větší i ostřejší...skoro si říkám, jestli se mu nechce hodit na 4 týdny dietka a udělaj jasno v tom, kdo že to letos vyhraje AC, když tam nebude Heat ani Kai
on mel proste par let divnou formu, treba na Olympii 2001 vypadal neskutecne a paradoxne 2006/2007 jak vyhral se me taky moc jeho forma nezdala, ale od toho roku 2009 to je fakt pecka, podle me ma lae letos posledni moznost, sam to taky rikal, ze tet che jeste jednou vyhrat a pak se chce venovat filmu. Podle me by se hodil do nejkae komedie, ze by hral nejakeho policajta, jak to vsechno reze, ale drsnaka jako Arny hrat nemuze, vypadalo by to srandovne, on je moc malej a sirokej :))
Tady vypada dobre,ale na podiu,vyleze jeho obri pas a vedle ostatnich pujde videt ze pusobi zase vodnate,hlavne ty paze.Jak rikal freimen,to rozklizeni svalu na me pusbi ze mu chybi vzdy tvrdost.Uvidime na podiu.
Já se na něj na Slovensko docela dost těšil, přeci jen byla by to jedna z posledních příležitostí ho vidět u nás, narozdíl od Phila, který je stále na začátku. Škoda.
Přítelkyně je zas Philovo velký fanoušek, takže, když jsem jí oznámil, že ho nahrazuje, tak měla málem orgasmus
Já se na něj na Slovensko docela dost těšil, přeci jen byla by to jedna z posledních příležitostí ho vidět u nás, narozdíl od Phila, který je stále na začátku. Škoda.
Přítelkyně je zas Philovo velký fanoušek, takže, když jsem jí oznámil, že ho nahrazuje , tak měla málem orgasmus
nenahradzuje,mali prist obaja a jeden holt odmietol
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru