Jak můžeš dát ve stoje víc?? Vyrážíš? Tak jako tak je to výkon. Viděl jsem Ervina Katonu a jeho 5x160kg ve stoje bez výrazu a to je člen světové strongmanské špičky.
Jak můžeš dát ve stoje víc?? Vyrážíš? Tak jako tak je to výkon. Viděl jsem Ervina Katonu a jeho 5x160kg ve stoje bez výrazu a to je člen světové strongmanské špičky.
Asi ano,pouziji k rozjeti nohy,ale me se to dela snaz nez v sede. kdyz jsem cvicil triceps ve stoje s ez pouzival jsem 120kg.
: ( A ja som sa tesil ze coskoro budem gorila pressovat nad hlavu vsetky kanaratky, ale ked si dam do perspektivy tvoje vykony tak vidim ze to este budu roky prace.
- 2x235kg atlas stone
- 188+188kg incline farmers walk
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
jsem zvědavej jak si povede s touhle bw na arnoldu.
Já taky, těšim se hlavně na souboj při kamenech, ten těžší co se bude zvedat, bude mít 242.5 kg - to Travis dá v pohodě a Shaw to dá s jednou rukou za zády :DD
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru