Na celnaky sa nevykasli, podla mna ti daju do strongmanov viac jak zadne drepy :-). Ak ta z nich bolia ramena tak to mas zle polozene. Snaz sa tu cinku natlacit co najviac ku krku. Nemal by si ju mat polozenu priamo na deltoch, ale v tej jame medzi krkom a ramenami.
Inac na oly uchop sa vykasli, drz to normalne kulturisticky, sak niesi vzpierac.
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
presne tak, zvykneš si rýchlo. Je to výborný cvik a naopak chrbát pri ňom osobne necítim vobec.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Na celnaky sa nevykasli, podla mna ti daju do strongmanov viac jak zadne drepy :-). Ak ta z nich bolia ramena tak to mas zle polozene. Snaz sa tu cinku natlacit co najviac ku krku. Nemal by si ju mat polozenu priamo na deltoch, ale v tej jame medzi krkom a ramenami.
Inac na oly uchop sa vykasli, drz to normalne kulturisticky, sak niesi vzpierac.
Právě, že jsem činku měl až u krku, takže byla defakto opřená o klíční kosti a to se nedalo. Už dřívě jsem se pokoušel o čelní dřepy a zavrhnul jsem je pro ten samí důvod a ted' jsem jim chtěl dát ještě jednu šanci ale zase to nevyšlo.
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
Tak jako s tim oly uchopem je to individualni, kazdy ma jinou telesnou stavbu. Me napriklad vzdycky vyhovoval jen oly uchop, protoze jak bylo receno z bb uchopu me boli ramena. A myslim ze oly uchop se i hodi kvuli zvyku kdyz trenujes premisteni, silove premisteni a nadhoz.
Na celnaky sa nevykasli, podla mna ti daju do strongmanov viac jak zadne drepy :-). Ak ta z nich bolia ramena tak to mas zle polozene. Snaz sa tu cinku natlacit co najviac ku krku. Nemal by si ju mat polozenu priamo na deltoch, ale v tej jame medzi krkom a ramenami .
presne tak a jeste si to pojistis tim, ze tu osu sevres do prstu a potom ti to nemuze vypadnout.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
tak takhle jak to drzi Ronny bych to teda neudrzel... Ono Ronny ma taky trochu vetsi ty ramena, takze mu staci fakt malo zvednout ruce a tema ramenama tu osu krasne primackne...
2) powerclean
8x30
5x55
5x75
3x2x95
0x102
ten powerclean už mě štve, ne a ne se dostat na nějakou slušnější váhu, nevim jestli to dělám málo technicky a rvu to silou fakt netušim
3) krčení ramen s JČ
5x12x61
4) přítahy JČ k hrudníku
2x7x61
2x6x61
5) sedy lehy
4x12
nejhorší je že mám ted' zkouškový, vůbec se mi nedaří na zkouškách, ani pořádně nejim, nestíhám nic, a spim tak průměrně 5 hodin denně (dneska 2h ) a tim jde celý cvičení do sra*ek
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
4) bicepsové zdvihy EZ
12x31
10x61
10x66
4x6x74
z tohohle mám radost, paže rostou jako z vody už 46cm nerozcvičená, jen ty strie mě serou. Asi vypíšu do názvu logu ''cesta k padesátkám'' :-D
5) výpony na lýtka
5x12x150
Rychlý krátký trénink zaměřený hlavně na zkoušení techniky logu
na rozcvičenou tlaky ve stoje před hlavou 8x30, 6x55, 6x70
1) log lift
5x87
4x87
2) viper press
3x87
2x4x87
3) log lift
3x87
Od soboty do dneška jsem měl průměrnou délku spánku 4hodiny nic jsem nejedl a dva tréninky jsem vynechal, tak dneska ačkoliv unavený jsem si šel zablbnout.
1) axle lift 90kg (ale na ose 30mm)
5x
4x
těch 5op i 4op byly nasekány snad během 30s , pak jsem se zadýchal a při dalším pokusu mi odešla síla na powercleanu a nebyl jsem schopen dalšího přemístění. Jinak co se týče výrazu tam je pěkná rezerva.
2) 1xpowerclean + push press
6x90
3) výrazy j JČ
2x6x42
Nakonec jsem zkoušel přemístění z pásku a ze stehen s nákopem a to se mi nepovedlo ani jednou přemístit 90kg
Dnes silově slabej bez rezerv, musim se dát po tom týdnu do pořádku.
1) mrtvý tah
10x95
5x120
5x145
3x4x203
2) shyby na hrazdě
4x8
3) tlaky s jednoručkami na šikmé
12x12
12x22
4x5x47
4) kladivové zdvihy
5x6x36
Jelikož už minule jsem začal mít problémy s push pressem a dřepem v jednom tréninku tak jsem se pokusil trénink trošku přestavět. Kostru tréninku budou opět tvořit těžké vícekloubové cviky.
Pátek Dřep
Bulhari / výpady
CG / střední bench press
Floor press
Bicepsový zdvih EZ / kladivový zdvih
Sobota
Log lift
+rehabko ramen
Chtěl jsem abych měl mezi tréninky vždy den volna, ale log lift už nebylo kam dát tak jsem si ho musel nechat samotnej na sobotu. Kdyby někdo kdo tomu trošku rozumí měl nějakej věcnej postřeh tak budu rád.
1) 1xpowerclean + push press
12x50
8x80
3x3x100
2x105 (bez přemístění- ze stojanu)
1x107 - druhé op těsně nedotlačeno
2) tlaky na ramena před hlavou (ve stoje)
2x6x69
4x69
6x65
8x60
Už nebyla po push pressu síla
3) shyby na hrazdě na široko
4x8
4) biceps EZ
10x51
2x6x65
2x5x71
Měl jsem v plánu podle rozpisu dnes cvičit MT, ale jelikož jsem ho podle starého měl v pátek tak jsem ho dnes vynechal. A ted jsem si ještě všiml ,že jsem měl cvičit místo bicepsů triceps :-D
1) powerclean
5x55
4x80
3x1x100 - vždycky na druhém opakování miss
4x2x95
jak blbec jsem dnes asi půl hodiny studoval na internetu techniku, protože se mi zdá že to rvu moc silou a bylo to k ničemu. Už fakt nevim jak na to.
2) silové výtahy od kolen
3x5x84
3) tlaky na šikmé s JČ
10x22
4x5x47
4) pendley rows
5x95
4x5x120
10x95
na forum je ted' tenhle cvik hitem tak jsem si ho taky musel zkusit :-D
5) sedy lehy
5x10
Kromě powercleanu mě trápí stagnace na váze, zdá se mi jako bych snad moje tělo mělo na 100kg nastavenej omezovač a člověk může žrát jak hrozně chce a sypat do sebe různý sajrajty a bude furt tam kde je.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru