|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
I.N.G.
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 12:12 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | tak změna tam je ,ale já chtěl trochu víc nabrat |
No jo, to jsou ty rozpory mezi plány a realitou.
Ber to pozitivně, naučil ses pořádně baštit a zvládl jsi Korteho. Před dalším Kortem a po jeho skončení doporučuji zajít na měření inBody, aby jsi mohl lépe posoudit přínos toho tréninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Culda13
|
Zaslal: pá únor 04, 2011 1:46 pm Předmět: |
|
|
nyní se budu soustředit na split a uvidím jak se hnu . Doufám ,že to bude lepší , potřebuju nabrat hlavně na stehnech lýtkách a ruce . Když uberu v pase nebudu se hněvat .
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne únor 06, 2011 10:22 am Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | a protože bude novej rok , je čas udělat nějaké plány , v první řadě rozšířit firmu do dalšího města a ohledně cvičení - váha 101 kg ( tuk do 20%) , dřep 170 , MT 200 a bench 150 kg . tak to jsem zvědavej jak to dopadne . Jinak ještě další plán je najít si nového sparinga ,protože nynější se dal na AS ( nojo no mladej kluk ) |
tak tohle nepůjde , řekl jsem si ,že dost bylo keců ,že neco nejde a rozhodl jsem se jít jinou cestou . S kámošem jsme si řekli ,že se trochu hecnem a půjdem jako 90% lidí tady do pěkného projektu ( zasoutěžit si v silovém trojboji , já ve váze do 93kg a on do váhy 74kg ). Nebude to žádnej zázrak ,ale aspoň nás to posune dál a bude sranda . Takže tady jsou nová plánovaná maxima .
BP - 160 kg ( 120 )
MT - 230 k (152)
Dřep - 210 kg (130)
Uvidíme jak moc je to nereálné . Tak síle zdar
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: po únor 07, 2011 11:27 am Předmět: |
|
|
takže pauza , žebra jsou nalomený za 14 dní kontrola _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: po únor 07, 2011 1:52 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | takže pauza , žebra jsou nalomený za 14 dní kontrola |
Ouu tak to je mi líto...Měl jsem nalomené 4 žebra a vím že jsem nemohl spát v žádně poloze, jediný co šlo bylo usnout na zádech..Časem sem si zvykl (byl jsme zvyklý usínat na bříše ), ale nalomený žebra jsou na dlouho... Snad to nemáš tak hrozný a bude to brzy ok..
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: po únor 07, 2011 2:52 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | takže pauza , žebra jsou nalomený za 14 dní kontrola |
Ajaj, to je blbá zpráva.
Hlavu vzhůru a nezačni zase hřešit s jídelníčkem, když ses teď tak pěkně rozjel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: po únor 07, 2011 6:21 pm Předmět: |
|
|
jídelníček pořád dodržuju ,protože nechci nějak spadnout ,tak jedu dál ,akorát necvičím . _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 07, 2011 6:24 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | jídelníček pořád dodržuju ,protože nechci nějak spadnout ,tak jedu dál ,akorát necvičím . |
tvuj metabolizmus ti zavidim, jak kdybych mel byt 14 dni mimo, musel bych zasadne ubrat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: po únor 07, 2011 6:31 pm Předmět: |
|
|
hele jsem mimo asi 9 dní ,uvidíme jak nakonec dopadnu ,když budu dál jíst ,ale nějak mi nebude vadit ,když naberu tuk .jinak váha 89 kg ( už mam podezření ,že ta moje váha ani víc neukazuje _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 07, 2011 6:40 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | hele jsem mimo asi 9 dní ,uvidíme jak nakonec dopadnu ,když budu dál jíst ,ale nějak mi nebude vadit ,když naberu tuk .jinak váha 89 kg ( už mam podezření ,že ta moje váha ani víc neukazuje |
treba ma maxko 89kg a ty uz vazis 110 a nevis o tom
kua chtel bych neomezene jist , nic nedelat a nepribrat ani kg to by byla parada _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 12:52 pm Předmět: |
|
|
tak pořád nemohu cvičit , ale zjistil jsem hodně divnou věc . Tady je jídelák za poslední dny -
7 hodin - 5x vajíčka + 4 tmavé chleby + sklenka džusu + banán
9 hodin - 30 g proteinu +250ml mléka+ sušenky BB
11 hodin - 3 rohlíky se šunkou a 50g sýra+ jedna hruška
13 hodin - 150 g kuřete + sáček rýže
16 hodin - 150 g špaget + 70g sýra
18 hodin - 2 rohlíky se šunkou a sýrem +banán
20 hodin - 150g kuřete + sáček rýže
21 hodin - puding + piškoty
22 hodin jdu spát
----------------------------------------------
oběd točím ,dávám třeba špagety a pak k večeři kuře nebo červené maso ,nebo vajíčka , a tuňáka .
a teď to hlavní ,váhu mám 87 kg to je -2 kg a žeru jako mlejn a vůbec nic nedělám jen se povaluju .Za den vypiju 3 litry vody . _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 1:04 pm Předmět: |
|
|
Fakt si zkus stoupnout na jinou váhu.  BTW: jak jsi na to se špekama, máš nějakou reálnou představu o procentu tělesného tuku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 1:10 pm Předmět: |
|
|
vážil jsem se i na jiný váze a - 2 kg taky . V pase jsem ubral 1cm ,na hrudníku a stehnech taky . Procento tuku nevím ,protože nemám možnost změřit _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 1:11 pm Předmět: |
|
|
jinak tohle sníst ,když nemá pohyb je hrůza , jsem pořád plnej _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|