prochm, co ja bych za to dal, kdybych tak vypadal ? Si delas prdel ne :)) Jeho postavu bych opravdu nechtel ... Btw dival ses vubec az do konce toho videa ? Protoze tam si sunda to tilko a trenky a to uz je fakt spatny :)
Naposledy upravil hovnival dne po únor 07, 2011 9:27 pm, celkově upraveno 1 krát
no - nafotit jednu ...dvě fotky kde vypadá dobře je na profesionalitě fotografa ...nemám proti němu nic -ale podle mě prostě do profi nepatři - postavte vedle něj Dalibora Hájka ...přímé srovnání by bylo prostě tristní..to je prostě fakt.
to má být jako srovnání ? Lee by vyhrál i nejdřív nasolenýho profíka, tak od 14 tipuju
Nene, určitě sypal už v deseti, možná i dřív. Možná mu to dívali i do dětský přesnídávky...
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
kolik chybelo, aby tet startoval Hajek s profikama na Arnoldu misto Touriho ? Ja myslim, ze hodne malo, skoda : ( Btw deadlifte, proste Hill dostal tu profikartu hodne lacne, to je kazdymu jasny, otazka je, jak dlouho bude tezit s toho, ze je jangyst aj ef by by pro ? Myslim, ze dlouho ne... Neco jak Brewer...
Hill tam mal nejake paky a kontakty? Je velky ale v Palumbovych IA videach som videl amaterov a masivnejsich. Kazdopadne sa v tom moc dobre neorietnujem, takze ma treba brat s rezervou.
hovnival:Tak jasně jako profík je slabí na tom se tady shodnem všichni a určitě je mnoho amatérských kulturistů, kteří by si to zasloužili mnohem víc. Ale z mého pohledu je prostě dobrý.Mám lepší postavu než on?Nemám.Dosáhl jsem stejných umístění jako on?Nedosáhl a ani nedosáhnu.Proto když chci někoho kritizovat tak se nejdřív podívám na sebe a pak hodnotím.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru