_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Terry Hollands: 27x200kg DEADLIFT
- tohle jste viděli ? je to sice starší, ale já na to narazil až teď a tady jsem to nenašel ... řek bych, že je to sakra dobrej výkon!
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
JJ, super vykon ... ale co viem Derek dal na Palumbovej sutazi 180x35, tiez dost brutal
_________________ ''Desire is the key to motivation, but it's determination and commitment to an unrelenting pursuit of your goal - a commitment to excellence - that will enable you to attain the success you seek.''
Mario Andretti
EDIT: Jak přikráčí na tu hudbu z těch dveří mi vždycky dostane :D
Naposledy upravil Morico dne čt únor 10, 2011 9:55 am, celkově upraveno 1 krát
... kromě všeho.... jak si sakra může takovou váhu ze zhora znova pustit na záda? Dvakrát!!!!!
Pouští to na trapézy .. to je jak do peřin, aspoň při jeho trapézech jo :) navíc to "zbrzdí" tim, jak zapruží v kolenou
Terry Hollands: 27x200kg DEADLIFT
- tohle jste viděli ? je to sice starší, ale já na to narazil až teď a tady jsem to nenašel ... řek bych, že je to sakra dobrej výkon!
jo dobrej výkon to je o tom žádná, ale vem si třeba že předloni na strongmanech udělal Svozil na tlusté ose 18 op během minuty a Cizo myslim 15 op a ještě s velkou časovou rezervou, takže mi to nepřijde na profi strongmana až tak závratnej výkon
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
jo dobrej výkon to je o tom žádná, ale vem si třeba že předloni na strongmanech udělal Svozil na tlusté ose 18 op během minuty a Cizo myslim 15 op a ještě s velkou časovou rezervou, takže mi to nepřijde na profi strongmana až tak závratnej výkon
Zrovna nedávno jsem to video s tlustou osou jak píšeš viděl a čuměl jsem jako péro z gauče :D ... já to video s Terrym postoval někdy tušim těsně potom, co jsem málem vypustil duši u 2x195, tak mi to přišlo jako výkon z jiný planety :D ... nicméně je to pořád o 10 opak víc, čimž absolutně nechci zmenšit neskutečnej výkon Svozila nebo Ciza, ale u takový váhy když to začně těžknou, to asi těžkne docela dost s každým opakováním ...
Zrovna nedávno jsem to video s tlustou osou jak píšeš viděl a čuměl jsem jako péro z gauče :D ... já to video s Terrym postoval někdy tušim těsně potom, co jsem málem vypustil duši u 2x195, tak mi to přišlo jako výkon z jiný planety :D ... nicméně je to pořád o 10 opak víc, čimž absolutně nechci zmenšit neskutečnej výkon Svozila nebo Ciza, ale u takový váhy když to začně těžknou, to asi těžkne docela dost s každým opakováním ...
To se takhle neda brat, u tehle dlouhych serii boli kazdy dalsi opacko, je to spis kardio nez silovka
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru