years ago, we had hardly anything to eat...jo jo, je to na nich vidět
btw. jak to on má s tou sportovkyní...zaregistroval jsem dvě manželky a teď jsem tu viděl nějakou boxerku?
Je mi jasné, že to nemá nic společného s jeho sportovními kvalitami, jen jsem vlezlý a zvědavý.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Fedor je mistr pozovani, to je vic nez jisty. Podle mne to dela z casti umyslne, aby vypadal jako naprosto obycejnej traktorista ze Staryho Oskolu. Na jeho popularite se z velke miry urcite podili i to, ze vypada jako naprosto obycejnej fotrik.
Vypada trochu moc pohuble , ale on mel vzdycky dobre mimikry.
To je nejake foceni pro SF?
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Vypada trochu moc pohuble , ale on mel vzdycky dobre mimikry.
To je nejake foceni pro SF?
jj, ze středy tuším.
jinak včera Overeem, kterej taky letěl do USA kvůli focení, na twitteru:
"Just had breakfest with Sergey and Einemo and behind us was Fedor, good to see him again."
No nejsem z toho rozhovoru moc moudry. Ale padlo tam hodne opravdu zajimavych dotazu. Vyvozuji z toho, ze Fedorovi je deni okolo fightu vazne u prdele, on svoji karieru bere jako vuli bozi a proste jen dela svoji praci. Coz bylo ale zrejme vzdycky. Tak snad mu tento turnaj vyjde a pak v klidu a na vrcholu povesi rukavice na hrebik...
No nejsem z toho rozhovoru moc moudry. Ale padlo tam hodne opravdu zajimavych dotazu. Vyvozuji z toho, ze Fedorovi je deni okolo fightu vazne u prdele, on svoji karieru bere jako vuli bozi a proste jen dela svoji praci. Coz bylo ale zrejme vzdycky. Tak snad mu tento turnaj vyjde a pak v klidu a na vrcholu povesi rukavice na hrebik...
Fakt mi přišlo, že on sám neřeší krom trenálu prakticky nic ... jestli to má tak nějak v povaze a vyhovuje mu to, nebo mu M-1 (Vadim) valí takové prachy, že to v klidu nechává na nich/něm, to si fakt můžu akorát hodit korunou.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru