Fedor

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 22, 23, 24  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Fedor  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Fedor
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Douglas

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozna se o tom jen nechtel bavit, treba je to politika M1 nekomentovat UFC. Ze UFC sleduje dokumentuje jeho vztak s Carwinem.
Jinak snad si nikdo nemyslel, ze sedi v panelaku v Oskole a zveda telefony, z agentur...
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Martin.L

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Mozna se o tom jen nechtel bavit, treba je to politika M1 nekomentovat UFC. Ze UFC sleduje dokumentuje jeho vztak s Carwinem.
Jinak snad si nikdo nemyslel, ze sedi v panelaku v Oskole a zveda telefony, z agentur...

no to rozodne ne, ale trochu jsem doufal ze ma nejake osobni ambice. Z toho rozhovoru je patrne ze se o to nestara, proste jen vsechno nechava na M1, kam ho poslou tam jde...
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na osobní ambice už je v jeho sportovním věku pozdě. Teď už jde jen o to co nejvíce z toho vytěžit, dokud to ještě jde a tomu se zase těžko může někdo divit.
deemao

PříspěvekZaslal: čt únor 10, 2011 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono - co by si vlastně ještě měl splnit?

Líbí se mi, jak se tu vždycky, když se objeví nějaké jeho aktuální fotky píše, že nějak strašně zhubnul
DasCabbat

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.m-1global.com/2011/02/11/video-chronicles-of-fedor-parts-1-3/
"Stejně jako se pes vrací ke svým zvratkům, tak se i hlupák vrací ke své pošetilosti." Přísloví 26:11
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

deemao napsal:
Ono - co by si vlastně ještě měl splnit?

Líbí se mi, jak se tu vždycky, když se objeví nějaké jeho aktuální fotky píše, že nějak strašně zhubnul
No, já nevím, co třeba Strikeforce HW Champion? Nebo aspoň vítězství v HW turnaji?

Ale souhlasím s těma fotkama. Mám pocit, jak kdyby někteří lidi viděli sedláka z Oskolu poprvé... :-)
Bazzy

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajimavy clanek o Fedorovych sa Silvovych sancich, hlavne pasaze o jeho treninku me zaujala:
citace:
The only thing that can raise questions is Fedor's decision not to make changes in his training camp. Of course, you don't change the winning tactic. However, many people will suggest that it was Emelianenko's decision not to train alongside top Brazilian Jiu-Jitsu Black Belts, which played a vital part behind defeat against Werdum. And even after the fight against Fabricio Werdum, "The Last Emperor" did not change anything within his training camp. He's still training with relatively small Heavyweights, while the likes of Shane Carwin are staying at home.

http://www.lowkick.com/Strikeforce/No-Stranger-to-Danger-11815

Imho to tak uplne pravda byt nemusi, nekde v drivejsich videich padlo, ze ma po Werdumovi noveho trenera kicku, rovnez mimo sezonu se nebrani spolecnemu treninku s jinymi, jen pred zapasem se mu imho nechce experimentovat a radsi je ve znamem prostredi v Sokole. Btw, nevi nekdo jak to dopadlo s avizovanou pomoci od Mr. Perfect? Vubec nikde jsem nevidel ani fotecku, ani zpravu, jesti to vubec bylo... :-/
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
medwed

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:

sakra ten zapas s Alistarem uz byl? a je nekde video? a nevite co tam AO zas pustil ze tak narostl (a ta srst...)
Kareem

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mu to tak moc přeju. Vyhrát a konec kariéry, No. 1 forever!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
deemao

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně už docela začíná vadit, jak se všude začalo psát a pořád se to objevuje, že Fedor má slabou zem. Samozřejmě se to začalo objevovat po té porážce s Werdumem, ale každý trochu soudný člověk ví, že to byla taktická chyba a nic víc. Že má Fedor skvělou zem prokázal už mnohokrát a že Werdumovi skočil do pasti byla prostě blbost. Kdyby dostal KO, tak snad začnou psát, že má slabý postoj..Proč by měl něco měnit?
Douglas

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

deemao napsal:
Mně už docela začíná vadit, jak se všude začalo psát a pořád se to objevuje, že Fedor má slabou zem. Samozřejmě se to začalo objevovat po té porážce s Werdumem, ale každý trochu soudný člověk ví, že to byla taktická chyba a nic víc. Že má Fedor skvělou zem prokázal už mnohokrát a že Werdumovi skočil do pasti byla prostě blbost. Kdyby dostal KO, tak snad začnou psát, že má slabý postoj..Proč by měl něco měnit?

Taky to tak vidim, do nedavna by byl bez zeme nepouzitelny, resilo se, ze az nastoupi na poradne stand-upare, tak pude (bulvar sherdog toho byl plny) a najednou je skoro one-man dimensional stand up fighter. Pres 50% vyher ma na suby a nejsou to haluze, ale poradne chycene chvaty. To se mu na BiFoota sice asi nepodari, maximalne nejake punch submission, kdyby Silvovi nahodou dosel gas, ale jinak je schopny zakoncit jakkoliv a navic black belt v BJJ je sice parada, ale kdyz hulis je vsechno jinak.
lotto

PříspěvekZaslal: pá únor 11, 2011 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

faktem je, že v minulosti, v dobách Pridu měl Fedor většinu vítězství přes submission, ale grappling se od té doby posunul neskutečně kupředu především zásluhou BJJ, které se vyvíjí a mění rok od roku. Mám obavu, aby sambo boys v tomto ohledu nezaspali dobu.....dneska je grappling uplně jinde, než před 5ti lety
AHOLA

PříspěvekZaslal: so únor 12, 2011 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Take veci ako trening s Carwinom by mu mohli prospiet...vyvija sa aj atleticka uroven borcov (rychle, silne hovada ako Overem, Lesnar, Cain, aj Mir napuchol, atd), navyse stale si niesom isty, ci je Fedor dostatocne adaptovany na zapasenie pri pletive. Na druhu stranu avizoval, ze sutazit bude mozno este tak rok a koniec, tak mozno uz tak neplanuje

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Fedor Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 22, 23, 24  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: