|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: so únor 12, 2011 9:10 am Předmět: |
|
|
Já hlavně doufám, - mirio si teď zavře oči - že neskončí jako Crocop. Ta prohra s Werdumem podle mě nic neznamená, prostě si blbě naletěl a doufám, že se z toho poučil, ale zítra se ukáže, jestli na to ještě má. Za 2 roky, 3 zápasy,...
No uvidíme, každopádně Big Foot mi moc nesedí, ale je to kurevsky velkej chlap, od přírody taková hrana, i když stál vedle Reema, tak vypadal velkej, svalů třeba nemá tolik, ale má obrovský tělo (a hlavu:D), bude to mít těžký Fedor, věřim mu ale.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Douglas

|
Zaslal: so únor 12, 2011 7:12 pm Předmět: |
|
|
| lotto napsal: | | faktem je, že v minulosti, v dobách Pridu měl Fedor většinu vítězství přes submission, ale grappling se od té doby posunul neskutečně kupředu především zásluhou BJJ, které se vyvíjí a mění rok od roku. Mám obavu, aby sambo boys v tomto ohledu nezaspali dobu.....dneska je grappling uplně jinde, než před 5ti lety |
Tak s tim se neda nesouhlasit, ale imho, ten posun je v tom, ze dneska uz je minimalne dobry purple belt kazdy, kdo je v main card u vetsi organizace, ale ne ze by kazdy druhy v mma sekal flying gogoplaty a podobne silenosti. Presto si myslim, ze se neda rict, ze by to byla vylozene jeho slabina. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so únor 12, 2011 7:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so únor 12, 2011 7:32 pm Předmět: |
|
|
je to dobre napísané, ale tak budeme múdrejší po dnešnej noci, dúfam, že SF opäť nesklame a uvidíme pekné finishe. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so únor 12, 2011 7:39 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem se koukal na vážení před zápasem FEDOR/SILVA. a Fedor vypadá jak kdyby jen seděl doma na prdeli a nic nedělal :-D. Jak je možný, že němá vypracovanou nebo minimálně sportovní postavu ?
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: so únor 12, 2011 7:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: so únor 12, 2011 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | Jak je možný, že němá vypracovanou nebo minimálně sportovní postavu ? |
Co k tomu rict. :-) Fedor je fenomen, nerekl bych to do nej, je to evidentne silny chlap,a le preci jen, to co predvadi prekvapuje. Stejne tak doufam, ze jak nevypada a vyhrava, tak stejne tak dopadnou i vsechny logicky znejici predpoklady o stari, zranenich a neprejicim managementu.
Uvidime dneska vecer. ;) _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 2:16 am Předmět: |
|
|
jediny ceho se bojim, a zminil to Aloha, je to ze Fedor v kleci je neco jineho nez Fedor v ringu... K fotkam: Ano, Fedor neni vysekana hrana, a ano driv byval mohutnejsi ( treba do fajtu s Mirkem sel naracheljsi nez je ted, o tom zandna), ale nic to nemeni na tom, ze to v jeho pripade neznamena nic. On je fenomen dinamicnosti a neuveritelneho klidu v usudku co ma nebo nema zrovna udelat (na posledni fight sere pes). Silvu musi porazit rozdilem tridy a dal se uvidi. . .
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po únor 14, 2011 12:32 pm Předmět: |
|
|
Kurva kamaradi to bych neveril ze ho uvidime takhle padnout
Neudelame nejaky spolecny sezeni? potrebuju obejmout, popovidat si o tom a tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po únor 14, 2011 12:46 pm Předmět: |
|
|
Já se dneska chvilku díval, jak to probíhalo - no taky budu dnes na toho Valentýna trošku zakřiklý _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po únor 14, 2011 5:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: po únor 14, 2011 5:48 pm Předmět: |
|
|
pánové, sem z toho taky nějakej špatnej, dneska sem si to nedobrovolně kvůli reportu pouštěl znovu a bylo mi smutno. : ( Já nevim, i kdyby Overeem vybouchal celou Strikeforce a celou UFC, prostě to neni taková osobnost jako Fedor. Je rozumnej, líbí se mi jeho názory, ale když se podíváte na Fedora, konkrétně teď po zápase se Silvou, tohle je pravý šampión. Když se vyhrává, tak se umí smát a klepat soupeřům na ramena každý, ale Fedor si zachoval tvář i teď. Nikdo už nebude jako Fedor.
Měli by sme udělat nějakej sambo seminář pro čtenáře Ronnie.cz, lehce potrénovat a pak si pustit všechny Fedorovi fighty a vožrat se do němoty u toho. :D  (mirio by vynechal trénink  )
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: po únor 14, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
ja na to ted taky se sebezaprenim koukal znovu. On je proste porad dobrej. Neni to CC pripad. V zapase si pocinal dobre, nebyt te ohromne vahove nevyhody tak by to vypadalo jinak : (
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|