|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Vítězem turnaje se stane: |
| Fedor Emelianenko |
|
46% |
[ 30 ] |
| Alistair Overeem |
|
41% |
[ 27 ] |
| Sergei Kharitonov |
|
3% |
[ 2 ] |
| Andrei Arlovski |
|
0% |
[ 0 ] |
| Fabricio Werdum |
|
3% |
[ 2 ] |
| Brett Rogers |
|
0% |
[ 0 ] |
| Antonio Silva |
|
4% |
[ 3 ] |
| Josh Barnett |
|
1% |
[ 1 ] |
|
| Celkem hlasů : 65 |
|
| Autor |
Zpráva |
deemao

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 6:09 am Předmět: |
|
|
 Škoda toho oka, Silva už měl taky dost..poslední kolo mohlo být zajímavé. Myslím si, že skončí. Je to chytrý chlap a tento rok už by si moc nezabojoval. Dá s jistotou říct, že jedna éra MMA zápasů dnes ráno skončila definitivně.
Každopádně to, jak ustál to GnP a dokázal uniknout ze všech pokusů o submission - respekt. Už to vypadalo dvakrát tak jasně a on to přežil. _________________ Phenom, Last Emperor, Hendo, Meathead.
Kevin Levrone, Frank Zane, Steve Reeves.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dabel
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 6:11 am Předmět: |
|
|
25 kilo... 230lb x 285lb... to zkratka musi bejt znat, obzvlast ve full mountu...
Myslim ze je ten spravny cas skoncit, ten clovek uz nemusi nic dokazovat, pro vsechny bude hrdinou navzdy... pro me urcite
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 6:21 am Předmět: |
|
|
Jsem zdrcen.  Fakt mě to vzalo...
Každopádně všechna čest Fedorovi! Pro mě vždycky bude NO 1.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 6:22 am Předmět: |
|
|
geroj:dneska uz nejsou matche ze?
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 6:23 am Předmět: |
|
|
| dabel napsal: | 25 kilo... 230lb x 285lb... to zkratka musi bejt znat, obzvlast ve full mountu...
Myslim ze je ten spravny cas skoncit, ten clovek uz nemusi nic dokazovat, pro vsechny bude hrdinou navzdy... pro me urcite |
Fedor navazil 230 a Silva 264 co je cca 15 kilo
|
|
| nahoru |
|
 |
deemao

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 6:25 am Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | geroj:dneska uz nejsou matche ze? |
Ne, nic není. Už nikdy nic nebude.
Dobrou noc všem. _________________ Phenom, Last Emperor, Hendo, Meathead.
Kevin Levrone, Frank Zane, Steve Reeves.
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 6:26 am Předmět: |
|
|
achjo, trpke je to na doktora..aj ked v tretom by ho mohol trafit a silva bol uz unaveny .. ale prave preto by to silva zobral na zem a vylezal dec najskor .. co uz,hw je pre obrov, je velmi siroka aj ked fedora sa toto netyka kedze on by fakt spravil mw.. no nic jdu spat..hail fedor
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 6:28 am Předmět: |
|
|
| deemao napsal: | | agnez napsal: | | geroj:dneska uz nejsou matche ze? |
Ne, nic není. Už nikdy nic nebude.
Dobrou noc všem. |
taky me sere pravdepodobny konec fedora.
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 6:34 am Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | dabel napsal: | 25 kilo... 230lb x 285lb... to zkratka musi bejt znat, obzvlast ve full mountu...
Myslim ze je ten spravny cas skoncit, ten clovek uz nemusi nic dokazovat, pro vsechny bude hrdinou navzdy... pro me urcite |
Fedor navazil 230 a Silva 264 co je cca 15 kilo |
silva stahuje do 265ky..zevraj z 280, co pre taku ogaru neni vela ale v absolutnych cislach je to dost..
fakt sa az cudujem ze v pride neboli take obludy..vseci fedor, cc, nog..mali okolo tej stovk
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 6:58 am Předmět: |
|
|
este ma napad..preco to stopli? vedz koschcek s takym fajtoval 4 kola..hadam sa fedo nevzdal..
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 6:59 am Předmět: |
|
|
| ursus. napsal: | | este ma napad..preco to stopli? vedz koschcek s takym fajtoval 4 kola..hadam sa fedo nevzdal.. |
Fedor nezvdal, rozhodl doktor. je to vždycky na individuálním posouzení...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 8:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 8:55 am Předmět: |
|
|
Sefo ako som cakal bez sance, Arlovskeho brada opat zlyhala, Khari si to vychutnal, ale vela sanci na dalsi postup v turnaji mu nedavam. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 8:56 am Předmět: |
|
|
Fedora mam rád, ale jsem potěšen, že mi možná vyjde tip na brazilský semi, plus je dobře, že prohrál 2krát za sebou a trochu splaskla ta bublina neporazitelnosti.. Jenom jsem zvědavej, jestli se ještě dokáže připravit a vrátit do oktagonu jako Peter do ringu.? Jo a seržant nebyl marnej, ale v průběhu turnaje si do něj už taky moc důvěry nevkládám.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
Naposledy upravil Jarack dne ne únor 13, 2011 9:02 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|