Pangacius


Jdi na stránku 1, 2  Další
 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pangacius  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Pangacius
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jaké maso jíte nejčastěji?
Kuřecí
58%
 58%  [ 18 ]
Vepřové
16%
 16%  [ 5 ]
Hovězí
12%
 12%  [ 4 ]
Rybí (Pangacius ...)
9%
 9%  [ 3 ]
Krůtí
3%
 3%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 31

Autor Zpráva
01Smajdalf


PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 4:28 pm    Předmět: Pangacius Odpovědět s citátem

RECEPTY:
Jak si pangacia děláte (připravujete k jídlu :D )??
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom.K.


PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

za mě dělá parní hrnec! boží!
_________________
I love Bůček!
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bernhard


PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 5:15 pm    Předmět: Re: Pangacius Odpovědět s citátem

01Smajdalf napsal:
RECEPTY:
Jak si pangacia děláte (připravujete k jídlu :D )??


Mrkni do vlákna Pangasius filety
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
01Smajdalf


PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 7:28 pm    Předmět: Re: Pangacius Odpovědět s citátem

Bernhard napsal:
01Smajdalf napsal:
RECEPTY:
Jak si pangacia děláte (připravujete k jídlu :D )??


Mrkni do vlákna Pangasius filety

Tam jsem se už díval a našel tak 2-3 recepty...
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Robot2037


PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vezmu sklenenou zapekaci misu do trouby, kapnu trosku olivoveho oleje, na to plesknu rybu, osolim, trosku cerstve mleteho pepre, posypu lehce tymianem a na platky nakrajenym cesnekem. prikreju vikem, vrazim do trouby a dusim. nekdy pridam do misy i brambory aby se rovnou uvarily s rybou.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
blazen


PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

když už mám přežít k obědu takovou hroznou věc, tak je na ní slušná vrstva koření (jakého už nechám na tobě, já to obměňuju - grilovací a různé směsi).. jinak je to jako žvýkat rozžvýkaný papír
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper


PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hlavne kupovat kvalitni pangas a ne tu zmrzlou vodu ze supermarketu za par kc....
jinak kdyz jsem si ho drive delal, tak normal na panvi nebo zapect v hrnci a na dochuceni specialni koreni na ryby a potom jeste treba potrit horcici. Samozrejme zelenina atd k tomu je zaklad (alespon pro me)
_________________
CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
01Smajdalf


PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
když už mám přežít k obědu takovou hroznou věc, tak je na ní slušná vrstva koření (jakého už nechám na tobě, já to obměňuju - grilovací a různé směsi).. jinak je to jako žvýkat rozžvýkaný papír

Mě docela šmakuje Až teď poslední dobou,ten jeden a ten samý recept nechutná
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
01Smajdalf


PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Robot2037 napsal:
vezmu sklenenou zapekaci misu do trouby, kapnu trosku olivoveho oleje, na to plesknu rybu, osolim, trosku cerstve mleteho pepre, posypu lehce tymianem a na platky nakrajenym cesnekem. prikreju vikem, vrazim do trouby a dusim. nekdy pridam do misy i brambory aby se rovnou uvarily s rybou.

Taky občas dělám i s bramborama a vynikající
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
70mMyW!53


PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja to jen hodim do trouby, osolim, posypu paprikou a se zapecu se syrem.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
agnez


PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlapi ta ryba asi nema zadne nutricni hodnoty,pry to krmi strasnyma srackama..Proto je tak levny.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JOga


PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Chlapi ta ryba asi nema zadne nutricni hodnoty,pry to krmi strasnyma srackama..Proto je tak levny.


přesně ...bude to mít nutriční hodnoty asi takový, jako plechovka sardinek v oleji
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hovnival
(ban)


PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam dotaz, dycky sem si kupoval v obchodech mrazenou tresku tmavou a tet maj misto ni skoro vsude nejaky stikozubce argentinske a podobne srace, je to aj v jinych mestech ?
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
01Smajdalf


PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
mam dotaz, dycky sem si kupoval v obchodech mrazenou tresku tmavou a tet maj misto ni skoro vsude nejaky stikozubce argentinske a podobne srace, je to aj v jinych mestech ?

Přesně tyto jsou i unás v obchodě Ale jde sehnat i Sumeček Americký,treska, atd... Ale ti štikozubci jsou nejčastější
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
70mMyW!53


PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2011 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Chlapi ta ryba asi nema zadne nutricni hodnoty,pry to krmi strasnyma srackama..Proto je tak levny.


jeste ze tam davam hodne syra...
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pangacius Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru




Populární značky: