|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
No_pain

|
Zaslal: po únor 14, 2011 11:53 am Předmět: |
|
|
A já bych chtěl vypadat jako Michael Sidorychev :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Morico

|
Zaslal: po únor 14, 2011 1:26 pm Předmět: |
|
|
Dobrá volba :-), Arild je neskutečnej v reálu to musí bejt neskutečný zvíře.
Tady příhodné srovnání:
Já osobně mam oblibu v Ortovi, když měl tuhle formu ... připomíná mi tam, nevim ani proč, Minotaura a to je cool :)) Zatim se mi ale daří pracovat jenom na těch vousech :DD
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: po únor 14, 2011 1:34 pm Předmět: |
|
|
jj Arild bol pred rokom v Ziline ako doprovod Kaia Greena a vsetci chalani, co ho videli, pisali, ze to bolo monstrum (aj ked nikto z nich netusil, o koho sa jedna, spominali len obrieho blondaka  ) _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt únor 17, 2011 2:33 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Kdysi jsem chtěl vypadat jako Mariusz, pak jsem si to rozmyslel a chtěl jsem vypadat jako Derek Poundstone, ale nakonec jsem se definitivně rozhodl, že bych chtěl vypadat jako Arild Haugen
|
Me by stacilo jak MP s kerama jako AH
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: čt únor 17, 2011 3:03 pm Předmět: |
|
|
| jiri.moravicek napsal: | | Majesty napsal: |
Upozornuju ze to neni zadnej photoshop |
Nechtěl bych vidět co dělají v posteli :-D |
ty prase, co kdyz sou to sourozenci
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne březen 20, 2011 7:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
pepo88

|
Zaslal: út březen 29, 2011 8:37 am Předmět: |
|
|
| Rachela napsal: | jj Arild bol pred rokom v Ziline ako doprovod Kaia Greena a vsetci chalani, co ho videli, pisali, ze to bolo monstrum (aj ked nikto z nich netusil, o koho sa jedna, spominali len obrieho blondaka ) |
nebol ako doprovod Kaia Greena ale ako doprovod jedneho norskeho kulturistu v kategorii tusim do 70,75 alebo 80kg.. mam s Arildom aj fotku :) je aj strasne vysoky.. aj v BA bol na MSR
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út březen 29, 2011 8:42 am Předmět: |
|
|
Bol na MSR min. rok s jedným svojím zverencom, už som viackrát tu písal na fóre, bol to najväčší chlap akého som kedy na živo videl. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
alilinko

|
Zaslal: ne duben 03, 2011 2:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: st duben 06, 2011 2:08 pm Předmět: |
|
|
Mikhail neustale zvacsuje svoje objemy...
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: út květen 10, 2011 9:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|