|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Jaké maso jíte nejčastěji? |
Kuřecí |
|
58% |
[ 18 ] |
Vepřové |
|
16% |
[ 5 ] |
Hovězí |
|
12% |
[ 4 ] |
Rybí (Pangacius ...) |
|
9% |
[ 3 ] |
Krůtí |
|
3% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 31 |
|
Autor |
Zpráva |
SimsonCZ
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 10:41 pm Předmět: |
|
|
To, že je něco krmený s*ačkama, ještě neznamená, že má špatné nutriční hodnoty. Pangasius vyroste do velikosti, kdy se porcuje, za 3 dny - honí to steroidama. Fakt. Ale údajně má v průměru 16g bílkovin na 100, alespoň podle tabulky, co jsem vygooglil.
Každopádně pangas je blátivej hnus bez chuti, tím bych se nešidil...
|
|
nahoru |
|
|
| | |
Bombay
|
Zaslal: po únor 14, 2011 9:15 am Předmět: |
|
|
Tak tady by mě zajímal zdroj.
Že je to steroidní velkovýroba celkem pochybuju, asi tam občas někde něco sypnou, ale jistě to není Mutagen na třídenní boost.
Zkazky o chování v kanaléch podél cest mezi lidma kolovaly, ale moc se nepotvrdily. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
nahoru |
|
|
jari
|
Zaslal: po únor 14, 2011 3:15 pm Předmět: |
|
|
O pangasovi koluje spousta "zaručených" pravd (viz kolující mejly, kde byl v bodech popsán jako to největší svinstvo na zemi a po přečtení článku se leckomu zvedal kufr) Proto taky prošel řadou testů kvality a myslím že snad nebyl ani jeden špatný případ.
Protože se i zabývám jejich prodejem, vyzkoušel jsem jich vícero, takže:
Měl by to být jeden čistý symetrický filet. nic navíc, nebo nějakej patvar
Nejlepší verze je neglazovaný nebo do 5% vody, doporučuju! ( špatně k sehnání, v obyč marketech asi nebude, nevim)
Takzvaný netrimovaný nebrat! Je tam navíc jakési "bříško" a uprostřed bývá hodně tmavý, po tepelné úpravě je takovej rozblemcanej
Glazurovaný s vyšším procentem vody 15-25% je naprosto v cajku ale třeba počítat s velkym úbytkem hmotnosti
|
|
nahoru |
|
|
01Smajdalf
|
Zaslal: po únor 14, 2011 3:17 pm Předmět: |
|
|
jari napsal: | O pangasovi koluje spousta "zaručených" pravd (viz kolující mejly, kde byl v bodech popsán jako to největší svinstvo na zemi a po přečtení článku se leckomu zvedal kufr) Proto taky prošel řadou testů kvality a myslím že snad nebyl ani jeden špatný případ.
Protože se i zabývám jejich prodejem, vyzkoušel jsem jich vícero, takže:
Měl by to být jeden čistý symetrický filet. nic navíc, nebo nějakej patvar
Nejlepší verze je neglazovaný nebo do 5% vody, doporučuju! ( špatně k sehnání, v obyč marketech asi nebude, nevim)
Takzvaný netrimovaný nebrat! Je tam navíc jakési "bříško" a uprostřed bývá hodně tmavý, po tepelné úpravě je takovej rozblemcanej
Glazurovaný s vyšším procentem vody 15-25% je naprosto v cajku ale třeba počítat s velkym úbytkem hmotnosti |
Nějaký Receptík bys měl?
|
|
nahoru |
|
|
jari
|
Zaslal: po únor 14, 2011 3:25 pm Předmět: |
|
|
01Smajdalf napsal: |
Nějaký Receptík bys měl? |
hele já dietim, takže ho hodim do vroucí vody, je to přeci jen ryba, že a za 5 minut podávám.
Ale alespoň maličkost....zjistil jsem, že si pangas výborně rozumí s kořením na gyros, tak třeba hodit ho do trouby s troškou cibulky a posypanej gyros kořenim bude jistojistě jednoduchá ňamka
|
|
nahoru |
|
|
Bombay
|
Zaslal: po únor 14, 2011 3:42 pm Předmět: |
|
|
Ta 5% glazurace občas sehnad jde, ale spíš za plnou cenu. Takové ty akční slevy jsou obvykle 20% vodní máčenka.
Není špatné rybku zapéct i s bramborama. Jen to chce zkoušet, aby nebyly brambory tvrdé a ryba na kaši. Obvykle lehce předvařím brambory, naplátkuju, proložím rybou, nějaké koření, česnek, cibulka, zapéct.
Nebo zapéct se sýrem, k tomu čerstvá rajčata, dají se i zapéct s rybou. Jen nedoporučuju krájet ta rajčata, třeba cherry rajčátka v celku. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
nahoru |
|
|
01Smajdalf
|
Zaslal: út únor 15, 2011 8:07 am Předmět: |
|
|
jari napsal: | 01Smajdalf napsal: |
Nějaký Receptík bys měl? |
hele já dietim, takže ho hodim do vroucí vody, je to přeci jen ryba, že a za 5 minut podávám.
Ale alespoň maličkost....zjistil jsem, že si pangas výborně rozumí s kořením na gyros, tak třeba hodit ho do trouby s troškou cibulky a posypanej gyros kořenim bude jistojistě jednoduchá ňamka |
Vyzkouším
|
|
nahoru |
|
|
01Smajdalf
|
Zaslal: út únor 15, 2011 8:08 am Předmět: |
|
|
Bombay napsal: | Ta 5% glazurace občas sehnad jde, ale spíš za plnou cenu. Takové ty akční slevy jsou obvykle 20% vodní máčenka.
Není špatné rybku zapéct i s bramborama. Jen to chce zkoušet, aby nebyly brambory tvrdé a ryba na kaši. Obvykle lehce předvařím brambory, naplátkuju, proložím rybou, nějaké koření, česnek, cibulka, zapéct.
Nebo zapéct se sýrem, k tomu čerstvá rajčata, dají se i zapéct s rybou. Jen nedoporučuju krájet ta rajčata, třeba cherry rajčátka v celku. |
Tento recept miluji Opravdu Mňamka
|
|
nahoru |
|
|
Draper
|
Zaslal: út únor 15, 2011 9:54 am Předmět: |
|
|
Co jsem drive kupoval pangase, tak z tech marketovych muzu doporucit z Lidlu (naposledy jsem to kupoval tak pred 3/4 rokem, tak nevim, jestli jeste maji ty same), ale ve srovnani s temi levnymi budget z Teska nebo Intersparu, ktere jsem take parkarat koupil je ten z Lidlu sice o neco malo drazsi, ale rozhodne neni tak vodnaty, maso je chutnejsi, je pevne a hutne a po uprave zdaleka neztrati tolik na objemu jako vyse zminovane _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|