|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Příjem sacharidů? |
| Do 2,5g/kg - lehká |
|
10% |
[ 4 ] |
| Od 2,5g do 3,5g/kg - lehká |
|
5% |
[ 2 ] |
| Od 3,5g do 4,5g/kg - lehká |
|
15% |
[ 6 ] |
| Od 4,5g do 5,5g/kg - lehká |
|
12% |
[ 5 ] |
| Nad 5,5g - lehká |
|
20% |
[ 8 ] |
| Do 2,5g/kg - střední |
|
2% |
[ 1 ] |
| Od 2,5g do 3,5g/kg - střední |
|
0% |
[ 0 ] |
| Od 3,5g do 4,5g/kg - střední |
|
5% |
[ 2 ] |
| Od 4,5g do 5,5g/kg - střední |
|
5% |
[ 2 ] |
| Nad 5,5g - střední |
|
5% |
[ 2 ] |
| Do 2,5g/kg - těžká |
|
0% |
[ 0 ] |
| Od 2,5g do 3,5g/kg - těžká |
|
0% |
[ 0 ] |
| Od 3,5g do 4,5g/kg - těžká |
|
0% |
[ 0 ] |
| Od 4,5g do 5,5g/kg - těžká |
|
2% |
[ 1 ] |
| Nad 5,5g - těžká |
|
17% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 40 |
|
| Autor |
Zpráva |
Arnie

|
Zaslal: so září 04, 2004 3:19 pm Předmět: Sacharidy?(Prvně si přečíst příspěvek, je to důležité, dik) |
|
|
Ahoj, tohle se tady už asi řešilo hodně a dost často, ale moje otázka je poněkud konkrétnější tím, že přihlíží na "denní faktor zatížení".
Byl bych rád za skutečně Vámi užívané dávky a ne to, co je dost lidí schopna udělat, že hlasují pro něco, co je sice knižně vhodné, ale to mě vůbec nezajímá, chci vlastní zkušenost (co opravdu jíte), aby to vůbec k něčemu bylo.
Moc a moc Díky
Označení - lehká, střední a těžká vlastně vypovídá o Vaší denní činnosti a námaze, kterou vykonáváte v práci
Předem bych se chtěl omluvit všem, kdybych třeba někoho urazil tím, že tvrdím, že jeho práce je lehká, tím nechci ničí vynaloženou námahu v práci snižovat, ale jedná se mi pouze o tu fyzickou činnost, na to ostatní se zde zřetel nedává.
Diky za pochopení
Legenda: Lehká - Typ práce které sebou nenese velké fyzické úsilí
- Práce vykonávaná v kanceláři, školáci, studenti, dealeři....
Střední - Typ práce, kde už se člověk zapotí
- Práce ve fabrikách (sériová výroba), pošťáci....
Těžká - Typ práce, kde už člověk musí být silná nátura, aby šel ještě cvičit
- Práce v lese, těžaři, řezníci....
Příklady prací jsou pouze ilustrativní a informativní, aby byl člověk schopen utvořit si obrázek, jak je celá věc míněna.
Poslední slovo k tomu, že fyzické zatížení se nevztahuje pouze na práci, ale na celý denní rytmus toho člověka (uvádím v případě lidí, co nejsou zaměstnaní, ale pracují doma) Např.:Student přijde domů ze školy a jde pracovat na pět hodin do lesa, tak asi nebude patřit do - Lehký, ale to uvádím pouze pro úplnost a docelení toho, jak je celá věc myšlena.
Tak ještě jednou děkuji za odpovědi, ale jenom za ty, který jsou udávány podle toho, jak skutečně jíte
Díky mooocc
P.S.:Původně to bylo trochu podrobnější, ale to už bylo moc a nevzalo to :o)
P.SS.:Kdo hlasujete a užíváte anabolické steroidy, hlasujte pro takové množství, které jíte mimo cyklus - pro úplnost díky
Naposledy upravil Arnie dne so září 04, 2004 3:52 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Arnie

|
Zaslal: so září 04, 2004 3:29 pm Předmět: |
|
|
Jo, u toho nad 5,5g jsem zapoměl, že tam má bejt 5,5g/kg , tak se omlouvám
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie

|
Zaslal: so září 04, 2004 4:00 pm Předmět: |
|
|
Nemohl by s tím někdo pomoci?Editoval jsem příspěvek a myslel jsem si, že ta anketa zmizela, tak jsem to tam pracně napsal ještě jednou a takhle se to zvojtilo, teď už opravdu nevim, co s tím, ale jestli nějaký moderátor, nebo Ronnie má tu možnost a smazat to, co je tam podruhé, tak bych byl za to moc rád a předem za to moc děkuji.
Jestli ne a anketa stále funguje, tak by bylo dobré, kdyby jste hlasovali vždy pouze do té první možnosti z těch dvou, aby měl člověk přehled o tom, jak to tedy je.
Ještě jednou díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: so září 04, 2004 4:28 pm Předmět: |
|
|
Tahle anketa je uplne k nicemu, protoze nebere v potaz, kolik je k tomu bilkovin a tuku, jestli chces nabirat, hodne nabirat, nebo hubnout, nebo hudne hubnout, jaky ma kdo metabolismus apod. Urcite to otiskli v Zena a zivot.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sešívaný

|
Zaslal: so září 04, 2004 8:35 pm Předmět: |
|
|
Já ani nevím co dat, protože si sacharidy nepočítám. Podle postavy se řídím tím, jestli sním méně nebo více. Když nepříbírám, tak objem stravy zvýším, když začnu moc přibírat na tuku, tak objem stravy snížím nebo omezím podíl sacharidů, ale abych si to přepočítával na gramy? To snad jen bílkoviny a to hodně zhruba. _________________ NO MONEY, NO HONEY!
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie

|
Zaslal: po září 06, 2004 3:21 pm Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | Tahle anketa je uplne k nicemu, protoze nebere v potaz, kolik je k tomu bilkovin a tuku, jestli chces nabirat, hodne nabirat, nebo hubnout, nebo hudne hubnout, jaky ma kdo metabolismus apod. Urcite to otiskli v Zena a zivot. |
Myšleno v objemu, bílkoviny mě nezajímaj a příjem tuku taky ne.
Všichni, co jsou v objemu požívají docela stejné dávky bílkovin, ovšem jsou i vyjímky, ale to se tady neřeší a příjem tuku taky ne, protože to se každý snaží tlačit na rozumnou hranici 15% - 25%, ale taky jsou vyjímky, jen jsem chtěl vědět, jak na tom tak kdo je.
Mimochodem, kdybych chtěl brát na ukazatele co ty píšeš, tak by ta anketa neměla 15 možností, ale 100.Víš,moje potřeby to uspokujuje, kdybych chtěl dělat něco složitějšího, nebo se ptát lidí, co kolik a v jakém množství pozřou, tak radši napíši topic s názvem Kolik sacharidů, bílkovin a tuků?A tam bych požádal o to, kdo chce, nebo mu to nevadí, ať napíše jednotlivé složky v gramech na kg tělesné váhy plus to, jak jsou zatížení a konkretizovaný by to bylo na objem a na období mimo cyklus, ale to jen pro úplnost, to jsem nechtěl.
Jinak dik za připomínku a radu
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: út září 07, 2004 6:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pharmy

|
Zaslal: út září 07, 2004 6:35 am Předmět: |
|
|
ja tak isto. Ved naco by som to aj robil - chcem predsa pribrat
|
|
| nahoru |
|
 |
ferdak
|
|
| nahoru |
|
 |
walk3r

|
Zaslal: út září 07, 2004 1:00 pm Předmět: |
|
|
ja teda nic nepocitam. jednou za 14dni se prevazim a vidim. pribiram - OK. Nepribiram - spatne, pridam zradlo. A naopak. _________________ "Ať Vás provází síla!" - ObiWanKenobi
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: út září 07, 2004 3:11 pm Předmět: |
|
|
Jak se to dela? Pridam zradlo? Kdyz nevis, kolik jsi zral predtim?
Arnie, to bilkoviny jsou jasne a tuky co nejmin, to je sice hrozne krasne, ale je setsakra rozdil prijmout ty bilkoviny v kurecim a v proteinu, nebo ve vejcich a hovezim. A to nemluvim o tom, ze 2,5 gramu na kilogram vahy je tezka dieta a nemuze to stacit ani cloveku se sedavym zamestnanim.
|
|
| nahoru |
|
 |
walk3r

|
Zaslal: út září 07, 2004 3:23 pm Předmět: |
|
|
NO TAK  Nejsem takovej puntickar abych jel presne g/kg cehokoliv ;-) Proste se drzim zasady ZER VIC - ZER MIN. Myslim ze pro moje cile to tak staci  Jak si to jednou spocitam tak uz se toho nezbavim ... _________________ "Ať Vás provází síla!" - ObiWanKenobi
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie

|
Zaslal: čt září 09, 2004 3:58 pm Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | Jak se to dela? Pridam zradlo? Kdyz nevis, kolik jsi zral predtim?
Arnie, to bilkoviny jsou jasne a tuky co nejmin, to je sice hrozne krasne, ale je setsakra rozdil prijmout ty bilkoviny v kurecim a v proteinu, nebo ve vejcich a hovezim. A to nemluvim o tom, ze 2,5 gramu na kilogram vahy je tezka dieta a nemuze to stacit ani cloveku se sedavym zamestnanim. |
Ok, ale znám lidi, který maj tak 2g/kg a taky žijou :o), ale to už je trochu z ruky.Jasně, že to je složitější, ale jidiný, co mě zajímalo byly ty sacharidy, jinak by to bylo toho ražení, cos napsal.
Naposledy upravil Arnie dne čt září 09, 2004 4:01 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie

|
Zaslal: čt září 09, 2004 4:00 pm Předmět: |
|
|
Jo, děkuji za úpravu anketky.Sice nevim komu děkuji, ale dik
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|