|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
I.N.G.
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 1:12 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | Procento tuku nevím ,protože nemám možnost změřit |
Ale no tak. Najdi si, kde u vás v okolí dělají měření na přístroji InBody, to měření je pro nesoutěžní populaci dostatečně přesné.
Jinak teda pokud sníš to , co jsi napsal nahoře a hubneš, tak máš solidní spalování. Co s tím budeš dělat?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Culda13
|
Zaslal: čt únor 10, 2011 1:16 pm Předmět: |
|
|
už jsem to jednou psal , já mam stejnou váhu jako když jím 2x za den . Když jím 6x -8x tak jsou to vyhozené peníze . Doléčím žebra , kouknu kde se mohu změřit a půjdu do toho znovu . Sere mě ,že když se cpu tak není žádná změna . _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: pá únor 11, 2011 12:20 pm Předmět: |
|
|
včera večer váha 87,6 a dnes ráno po snídani ( 250ml džusu , 4 chleby + šunka +50g sýra ) váha 86,1  . _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
gresht

|
Zaslal: pá únor 11, 2011 3:33 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | včera večer váha 87,6 a dnes ráno po snídani ( 250ml džusu , 4 chleby + šunka +50g sýra ) váha 86,1 . | to je strašně k nasrání a to se zkus zvážit před snídaní po vysrání
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá únor 11, 2011 8:20 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | včera večer váha 87,6 a dnes ráno po snídani ( 250ml džusu , 4 chleby + šunka +50g sýra ) váha 86,1 . |
tak to by me fakt sralo
ja bych si radosti poskocil metr do vysky a rekl bych si, dnes muzu poradne zrat, jsem preci v minusu :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: so únor 12, 2011 8:19 pm Předmět: |
|
|
ale pozor pánové , dneska šla váha hodně nahoru , přežírání začíná nést ovoce ( spíš teda tuky  ) . Vážil jsem se ráno a nestačil jsem se divit , včerejší jídelák byl povedenej . _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: út únor 15, 2011 10:56 am Předmět: |
|
|
tak zase nic váha je zase dole _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: út únor 15, 2011 11:22 am Předmět: |
|
|
Seš si jistej, že nemáš tasemnici?  Ne, jako fakt, tohle je divný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: út únor 15, 2011 11:34 am Předmět: |
|
|
nechápu , ím že necvičím tak jse pořád plnej a když se podívám co jím nyní a co jsem jedl třeba v říjnu a nyní je to 2x tolik _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út únor 15, 2011 11:40 am Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | nechápu , ím že necvičím tak jse pořád plnej a když se podívám co jím nyní a co jsem jedl třeba v říjnu a nyní je to 2x tolik |
bud mas tak super metabolizmus a zavidim ti ho a nebo nejaky skryty problem, ktery ti samozrejme nepreju.
ten pocit plnosti, pokud clovek nic nedela a hodne ji, znam, ten je neprijemny, ale vzdy u toho pribiram, pokud jidlo neomezim.
a co vaha (pristroj) ten je ok, kdyz ti to kazdy den takhle lita? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út únor 15, 2011 11:40 am Předmět: |
|
|
zajdi k doktorce jak je na tom tvá štítná žláza
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: út únor 15, 2011 11:49 am Předmět: |
|
|
vážím se na 3 váhách a dvě jsou každý týden kontrolovány ( u kámoše v práci ) . Budu to muset začít řešit u lékaře _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: st únor 16, 2011 11:52 am Předmět: |
|
|
dneska kontrola u lékaře a ještě 14 dní musím mít úplný klid . Dneškem omezuju jídlo a uvidíme jak to dopadne . _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st únor 16, 2011 1:22 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | dneska kontrola u lékaře a ještě 14 dní musím mít úplný klid . Dneškem omezuju jídlo a uvidíme jak to dopadne . |
uvidis, ty omezis jidlo a urcite priberes, kdezto kdyz budes zrat jak prase, tak budes hubnout _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: st únor 16, 2011 1:31 pm Předmět: |
|
|
no to jsem zvědavej  , manželka už nadávala ,že pořád jenom jím a hubnu _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|