SimsonCZ : nechapu co si tim tady tim videm chtel rict, kazdej nemuze byt takova medialni hvezda jako ty, takovejch se rodi par do roka.
teď nechápu já? Pokud vím, nepsal jsem, že jsem mediální hvězda. A co jsem chtěl říct? Topic se jmenuje "Mixer pre zábavu", mě ten rozhovor zábavnej přišel, tak jsem ho sdílel.
je pravda, že z něj nikdy nebude mediální hvězda...Ale to by nebyl ani kdyby to byl nejlepší řečník...tys už někdy viděl něco o trojboji v televizi?nebo někde na internetu? (tady myslím třeba nějaký zpravodajský server třeba novinky.cz, ne k tomu určené stránky)¨
popularita tohohle sportu, je nulová..
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
Gohane, máš pravdu, ale sorry, i kdyby cvičil léta... prostě to bylo takový... no, lidi by se od něj asi rádi dověděli víc a on by určitě i rád víc sdělil, ale...
A grogy: ano, tuším ME Masters bylo na ČT1 nebo ČT2 i s komentářem předsedy svazu - všechno pěkně vysvětlený, komentovaný... pěkný. Je toho málo, ale výjmečně se něco takhle objeví...
Gohane, máš pravdu, ale sorry, i kdyby cvičil léta... prostě to bylo takový... no, lidi by se od něj asi rádi dověděli víc a on by určitě i rád víc sdělil, ale...
A grogy: ano, tuším ME Masters bylo na ČT1 nebo ČT2 i s komentářem předsedy svazu - všechno pěkně vysvětlený, komentovaný... pěkný. Je toho málo, ale výjmečně se něco takhle objeví...
Jo, jasně, já jsem taky na ČT 1 nebo 2 jednou viděl vzpírání...ale to je spíš výjmka, většinou to je ještě vysílaný v nějakej čas, kdy na televizi nikdo nekouká...jako "výplň času"
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
hm tak se nenarodil jako velmi inteligentní člověk, hrozně vtipný to je....
mě tenhle člověk motivuje, považuju ho za moc velikýho borce a fandím mu... to je to, co mě zajímá. Až budu chtít od Usaina Bolta, aby mi povídal o genocidě ve Rwandě, tak bude asi něco špatně..
mě tenhle člověk motivuje, považuju ho za moc velikýho borce a fandím mu... to je to, co mě zajímá. Až budu chtít od Usaina Bolta, aby mi povídal o genocidě ve Rwandě, tak bude asi něco špatně..
vidíš, mě třeba motivuje víc Martin Špingl... ten je téměř stejně silnej, umí mluvit velmi dobře, píše super články a je z IPFka... :) A kdybych si chtěl zadělat na flamewar, což teda nechci, napsal bych, že ke všemu umí i čůrat...
Mě je to jedno, co si o tom myslíte - mě to pobavilo a myslím, že nebudu sám, komu to bude připadat sranda :)
vidíš, mě třeba motivuje víc Martin Špingl... ten je téměř stejně silnej, umí mluvit velmi dobře, píše super články a je z IPFka... :) A kdybych si chtěl zadělat na flamewar, což teda nechci, napsal bych, že ke všemu umí i čůrat...
Mě je to jedno, co si o tom myslíte - mě to pobavilo a myslím, že nebudu sám, komu to bude připadat sranda :)
a este lepsie pise taky Milan Spingl...
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru