|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
haino

|
Zaslal: čt únor 24, 2011 10:48 am Předmět: |
|
|
Já za to nemůžu.Kdybych věděl,že to dáváš tak jsem tě varoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
magion

|
Zaslal: čt únor 24, 2011 10:53 am Předmět: |
|
|
Pocitam ze si vsadil remizu na dejme tomu polovinu zapasu NBA a NHL, ne jenom na 2-3.. to bys mel strasny stesti jinak _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: čt únor 24, 2011 11:18 am Předmět: |
|
|
V NHL jsem měl 3 kandidáty a nemoh jsem se rozhodnout.Tak jsem je dal všechny a doufal,že spadnou 2 ale marně.Anaheim vypadal taky nadějně. NBA mám rozebrané asi 100krát víc a tam je to pro mně jednodušší.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 11:51 am Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Zas tak moc ne,ale mám to.Pitsburg v NHL taky.Do pondělka se ještě budou dít věci. |
Haino, budto ukaz tiket, screen, nebo neco, nebo prestan placat nesmysly
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 12:46 pm Předmět: |
|
|
tak jsem se nechal zlákat a založil si účet u bwin.com.
Vložil litr a dostal litr bonus. Podmínkou vybrání bonusu je, že ten litr pětkrát protočíš během dvou měsíců.
Za včerejšek jsem měl bilanci 47 tiketů OK a 17 fail ( z toho tak 5 chyba z nepozornosti ).
Říkal jsem si, že se jen tak pobavím a rozhodně nechci ze svého investovat ani korunu
No...za 24 hod. se mi přes tikety protočilo 5500 kč s tím, že jsem si nechal dnes poslat zpět na konto 1702 kč s tím, že mám vsazeno večer proti spartě a ještě dva fotbaly. Tj. celkem v případě večerní výhry nebo remízy Sparty jsem za ten den vydělal 750 kč; v případě, že ten tiket vyjde - 1000 kč.
Pro zkušené sázkaře nic moc, pro mě dobrej litr ( nebo 700 kč) za trochu snahy. Nemůžu říct, že bych se nebavil...ale pořád razím heslo, že nejjistějším, i když nejméně ekektivním způsobem vyděláváním peněz je práce a ten litr je tak na tři dny na benzín, ovšem pokud za den vydělá člověk víc - tak je to alespoň pro mě spíš ztráta času - strávil jsem u netu tak...5 - 6 hodin - za tu dobu jsem mohl udělat něco " užitečného"  ....pro mě zajímavá zkušenost - která včera začala...a dnes skončila.
Všem ostatním přeju hodně štěstí
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 3:54 pm Předmět: |
|
|
Deadlift :ten ucet u bwin hned zrus a zaloz jinde to jsou nejvetsi kurvy a ty jejich kurzy nekomentuji.Kolikrat vypisou chybny kurz vsadis,vyhrajes a oni ti to stejne neuznaj.
Magion:Muzes podekovat Bryantovi ze ti odjebal tiket,to co promenil za strelu na remizu ufff..Hral si to v kamence ne?tam se to nepocitam vcetne prodlouzeni.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 4:00 pm Předmět: |
|
|
dejte mu nekdo ban hainovi za ty kecy ze mel zas neake remizy,pred zapasem nic a potom samo vsechno mel.Navic mam kamose co sazi rad remizy v NHL a sam rika ze to letos tolik nepada.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 5:05 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | Deadlift :ten ucet u bwin hned zrus a zaloz jinde to jsou nejvetsi kurvy a ty jejich kurzy nekomentuji.Kolikrat vypisou chybny kurz vsadis,vyhrajes a oni ti to stejne neuznaj.
Magion:Muzes podekovat Bryantovi ze ti odjebal tiket,to co promenil za strelu na remizu ufff..Hral si to v kamence ne?tam se to nepocitam vcetne prodlouzeni. | no - já počkám na prachy od nich a pak to zruším. Jinde zakládat nebudu - sázet prostě není pro mě
|
|
| nahoru |
|
 |
BMW-fan
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 5:45 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | V NHL jsem měl 3 kandidáty a nemoh jsem se rozhodnout.Tak jsem je dal všechny a doufal,že spadnou 2 ale marně.Anaheim vypadal taky nadějně. NBA mám rozebrané asi 100krát víc a tam je to pro mně jednodušší. |
hele, když nemůžeš najít žádný tiket, tak hoď na stůl bílej papír, napiš na něho dnešní datum a na ten papír naskládej 500 tisíc nebo kolik máš doma, když sázíš za takový rance... každej správnej sázkař musí mít pořádnej balík cash? a nemusíš hledat žádnej tiket...
a jestli nemáš tohle, tak na ten papír napiš su piča a už budu držet hubu
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt únor 24, 2011 11:26 pm Předmět: |
|
|
agnez ve fortune na netu (uz sem se ale regnul na Pinnu a bet365), ale nesel jsem moneyline, bo ty remizy nejsou zas tak casty a je vetsi kurz mno.. hold stane se, nepoucil sem se a jedu Chicago proti Miami.. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 11:39 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | agnez ve fortune na netu (uz sem se ale regnul na Pinnu a bet365), ale nesel jsem moneyline, bo ty remizy nejsou zas tak casty a je vetsi kurz mno.. hold stane se, nepoucil sem se a jedu Chicago proti Miami.. |
Libi se mi tvoje taktika,ty dogy sazet se vyplaci.Loni to chodilo krasne,ale ja osobne to moc nehraju.
Chicagu se vratil Noah,coz je jeden z nejlepsich hracu na doskoku v NBA a s Boozerem to bude peklo.Rose doma proti silnym tymum hraje vzdy nejlip.Zas na druhe strane me sere LeBron,je schopny nahazet 20bodu za q.
A chciago vcera vlastne hralo v Torontu.Pockam live a uvidim.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt únor 24, 2011 11:58 pm Předmět: |
|
|
no vidis livko jsem si jeste poradne ani nezahral, a slysel jsem, ze se da na tom dobre rejzovat... NHL, NBA jsou sporty, na ktery se rad podivam, bohuzel se hrajou vetsinou az rano naseho casu.. a tenis, fotbal to pro me neni tak zajimavy, potrebuju akci :)) a nevydrzel bych to sledovat, leda jen prubezne sledovat vysledky a kurz co par minut, ale to asi nebude to pravy.... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá únor 25, 2011 12:09 am Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | no vidis livko jsem si jeste poradne ani nezahral, a slysel jsem, ze se da na tom dobre rejzovat... NHL, NBA jsou sporty, na ktery se rad podivam, bohuzel se hrajou vetsinou az rano naseho casu.. a tenis, fotbal to pro me neni tak zajimavy, potrebuju akci :)) a nevydrzel bych to sledovat, leda jen prubezne sledovat vysledky a kurz co par minut, ale to asi nebude to pravy.... |
Co par minut ne.staci par sekund a udelaj nekdy chybu a nebo se sekne kurz na chvili.Staci treba jednou o vikendu kdyz nejdes chlastat zaseknout se,ale chce to hodne casu.Ze zacatku te laka vsechno,vsechno vypada dobre,ale to je zbrklost a to mam porad Takze trening 7 dnu v tydnu vecer nba a nhl a pak se v tom orinetujes po case.Ktery tym jak hraje v prubehu zapasu hlavne nba.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá únor 25, 2011 12:37 am Předmět: |
|
|
jasny trenink musi byt, jako se vsim :))) snazim se co nejvic nacist z tabulek atd.., ale proste to budu muset zacit co nejvic sledovat a orientovat se v tom... takova asi blba otazka ty live kurzy upravuje automat nebo nakej naspidovanej bookie co to taky sleduje? _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá únor 25, 2011 1:22 am Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | jasny trenink musi byt, jako se vsim :))) snazim se co nejvic nacist z tabulek atd.., ale proste to budu muset zacit co nejvic sledovat a orientovat se v tom... takova asi blba otazka ty live kurzy upravuje automat nebo nakej naspidovanej bookie co to taky sleduje? |
Bookies,ale nechapu jak to stihaj nebo kolik jich je..Automt by se asi nedal nastavit tak aby videl tempo a sledoval hrace Snad se nepletu.
Tabulkou moc nevyctes,chce to videt hrat je,to je zaklad no.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|