|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: pá únor 25, 2011 2:13 am Předmět: |
|
|
| BMW-fan napsal: | | haino napsal: | | V NHL jsem měl 3 kandidáty a nemoh jsem se rozhodnout.Tak jsem je dal všechny a doufal,že spadnou 2 ale marně.Anaheim vypadal taky nadějně. NBA mám rozebrané asi 100krát víc a tam je to pro mně jednodušší. |
hele, když nemůžeš najít žádný tiket, tak hoď na stůl bílej papír, napiš na něho dnešní datum a na ten papír naskládej 500 tisíc nebo kolik máš doma, když sázíš za takový rance... každej správnej sázkař musí mít pořádnej balík cash? a nemusíš hledat žádnej tiket...
a jestli nemáš tohle, tak na ten papír napiš su piča a už budu držet hubu |
Zapomeň.
Důkaz nemůžeš chtít po někom, kdo to všechno cucá z prstu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
elrubio

|
Zaslal: pá únor 25, 2011 10:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá únor 25, 2011 12:31 pm Předmět: |
|
|
ajee dalsi plachtar  ... agnez ja mel vcera jeste jednoho outsidera a to Denver, a oboji sem mel v AKU s tim Chicagem a vyslo to... dnes sou taky naky matche, tak popremyslim... kazdopadne live nevim, pujdu chlastat, leda ze bych se vratil driv, ale vis jak se to pise v prirucce sazeni: hlavne nehrat vozralej
edit: btw ty livka sazis taky procento z banku nebo kdyz ses si jistej tak to vohulis dejme tomu na 2-3 % ? _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá únor 25, 2011 4:41 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | ajee dalsi plachtar ... agnez ja mel vcera jeste jednoho outsidera a to Denver, a oboji sem mel v AKU s tim Chicagem a vyslo to... dnes sou taky naky matche, tak popremyslim... kazdopadne live nevim, pujdu chlastat, leda ze bych se vratil driv, ale vis jak se to pise v prirucce sazeni: hlavne nehrat vozralej
edit: btw ty livka sazis taky procento z banku nebo kdyz ses si jistej tak to vohulis dejme tomu na 2-3 % ? |
Ja Bulls vcera sledoval,krasny zapas..Hlavne rose a Deng..Minutu pred koncem trojka rose a 17s pred koncem trojka Denga..Denver je pekne sezral na to ze hrajou v oklestene sestave po tom trade C.Anthonyho a Billupse.
U live sazek mam porad hranici,bud hraji za 1/4 az 4/4 to je jako vklad.Treba tisic korun,takze duvera 1/4 250kc 4/4 duvera by bylo litr,to chapes asi,ja jen tak Nekdy samo sem to prepalil a zle se to vyplatilo,nekdy vyslo,ale nema to smysl.
Dneska pekne bety omrknu to,ale je tam toho moc co se mi libi,jenze musim pockat az se amici probudi a vyleze kdo bude hrat a kdo ne.Vcera se rozjelo dost vymen a odeslo hodne hracu jinam tak cekam kdo bude a nebude hrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: pá únor 25, 2011 5:42 pm Předmět: |
|
|
dnesni live sranda :D
25.02.2011
16:43 Magnitogorsk - Ch.Mansijsk
Kdo dá 3. gól: Ch.Mansijsk 500 Kč 4.87 2435 Kč
25.02.2011
16:09 Magnitogorsk - Ch.Mansijsk
Výsledek 2. třetiny: Remíza 800 Kč 3.28 2624 Kč
25.02.2011
16:01 Magnitogorsk - Ch.Mansijsk
Výsledek 2. třetiny: Magnitogorsk 800 Kč 2.25 0 Kč
25.02.2011
15:29 Magnitogorsk - Ch.Mansijsk
Výsledek 1. třetiny: Remíza 2000 Kč 1.2 2400 Kč
25.02.2011
15:23 Magnitogorsk - Ch.Mansijsk
Počet gólů v zápasu: Méně než 3.5 1000 Kč 2.4 2400 Kč
25.02.2011
15:22 Magnitogorsk - Ch.Mansijsk
Výsledek 1. třetiny: Magnitogorsk 500 Kč 2.49 0 Kč
25.02.2011
15:20 Magnitogorsk - Ch.Mansijsk
Počet gólů v zápasu: Méně než 3.5 1500 Kč 2.5 3750 Kč
25.02.2011
15:20 Magnitogorsk - Ch.Mansijsk
Handicap: Ch.Mansijsk +1.5 2000 Kč 1.8 3600 Kč
25.02.2011
15:17 Magnitogorsk - Ch.Mansijsk
Výsledek 1. třetiny: Remíza 1200 Kč 2 2400 Kč
25.02.2011
15:03 Magnitogorsk - Ch.Mansijsk
Kdo dá 1. gól: Ch.Mansijsk 800 Kč 2.95 2360 Kč
25.02.2011
15:00 Magnitogorsk - Ch.Mansijsk
Výsledek 1. třetiny: Magnitogorsk 500 Kč 1.94 0 Kč
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: pá únor 25, 2011 10:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: pá únor 25, 2011 10:48 pm Předmět: |
|
|
asi takovej pocit .... , neser, urcite si lezel pul roku v tabulkach
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: so únor 26, 2011 11:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: so únor 26, 2011 11:39 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: ne únor 27, 2011 8:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: ne únor 27, 2011 11:14 am Předmět: |
|
|
| Tradewind napsal: | | MalajskyTygr napsal: | Se mnou jsi se hádal do krve a tohodle blábolila necháš jen tak? Kde je spravedlnost ? Tak ho aspoň proklepni z té teorie pravděpodobnosti kterou údajně používá ať je nějaká sranda . |
Uz se nehadam, dospel jsem. :)
A 800 tisic klidne i verim a preju je kazdemu, krome sazkovky. :) Neni to sice moc pravdepodobne, ale ja uz videl tolik nepravdepodobnych veci, ze klidne uznam, ze to bylo, jak popisuje.
Kazdopadne si myslim, ze vic se clovek nauci a ziska, kdyz ty penize vyhraje postupne, nez takhle najednou za kratkou dobu. Projde si vsema nastrahama pekne od zacatku a ziskava zkusenosti.
Obecne se takhle da hrat i systematicky, ze se vsechny kurzy cpou do velkych akovek/kombiku a ceka se na raketu. (Zase to musi to byt kurzy s hodnotou, ne blbosti, jinak se to pronasobi a jsou z tech akovek silene podkurzy.) Ma to hodne vyhod - clovek vypada nenapadne, od zacatku se propada do minusu, takze se ho netykaji limity. A jak to pak trefi, tak ma bud balik a jde to vybrat .... a nebo mu tu akovku stornujou a je v pytli. Ale tohle uz moc kanclu nastesti nedela. Obecne je to takova nejhur odhalitelna strategie na sazkovku, cokoliv jineho jde prokouknout docela lehce.
Kral sazkaru je nastaveny tak, ze to nevyhraje nikdy top borec, ale clovek s nejvetsi uhodnutou akovkou/cistou vyhrou na tiketu = top gambler. Ale nevim presne pravidla, je to jen pro pobocky. | Pod to se musím podepsat. Jeden král sázkařů mi dodnes dluží 70tis,jak zoufale potřeboval body aby se dostal do finále o auto.Myslím,že jsi úplně nepochopil co vlastně hraju,ale ten nápad s maskováním záměrů má hodně do sebe.Sázkovky se ve snaze nepřijít o peníze uchylují k dost ubohým podrazům.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: ne únor 27, 2011 11:54 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Pod to se musím podepsat. Jeden král sázkařů mi dodnes dluží 70tis,jak zoufale potřeboval body aby se dostal do finále o auto.Myslím,že jsi úplně nepochopil co vlastně hraju,ale ten nápad s maskováním záměrů má hodně do sebe.Sázkovky se ve snaze nepřijít o peníze uchylují k dost ubohým podrazům. |
Takze uz hrajes? Kde jsi se nakonec zaregistroval?
Zas na druhou stranu sazkari taky nejsou zadne nevinatka. :)
------
Jedna jedovata akovka ze dneska: (kvuli te remize to muselo byt 5 ako)
http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MTAxMDU4NTY5NjQwMDq9SFN90RRFjz86ttU%3D
Jsem zvedavy, ktera z nich to zlami a pokazi mi tu remizu, heh.
gl
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: po únor 28, 2011 12:11 am Předmět: |
|
|
U Synotu uvidím co z toho vyleze.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|