blázen:VOLNO

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 20, 21, 22  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - blázen:VOLNO  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> blázen:VOLNO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
blazen

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ještě navíc, vidíš to :D takže buď po spánku budu mít lepší výkon a snad dám těch 90kg.. nebo příště nebudu spát 3 dny v kuse a dám 3x120kg uvidím co se mi osvědčí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
blazen

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2011 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

POSILKA

přijdu do posilovny a prázdno, jako po vymření.. v nervózním čekání na sparinga jsem se převlíkl a pomalu začal protahovat a rozcvičovat..
benchpress
10x 40kg sparing zatím nikde..
7x 50kg pořád jsem v posilce sám..
4x 60kg celkem nervózní, že nepřijde vůbec nikdo, kdo by mi mohl dělat záchranu, a maxka tím pádem nezkusím... a mé obavy se potvrdily nakonec jsem na to zůstal úplně osamělý, tak jsem si aspoň urobil menší osobní rekord
3x3x 70kg - PR
aspoň tohle mě potěšilo, rezerva byla v každé sérii ale nechtěl jsem to úplně hrotit, abych nezůstal pod činkou no a sparing nakonec vůbec nepřišel.. :D
na konec pumpovačka 15x 40kg

horní kladka za hlavu (široký úchop)
10x 30kg
3x10x 35kg

kladka triceps (lano)
12x 15kg
10x 20kg
8x 25kg
6x 30kg
2x4x 35kg
15x 20kg

tohle je úplně dokonalý cvik na prokrvení tricepsů, po těch injekcích, co mám každý úterý, mě ještě ve středu tricepsy trochu bolí a jsou trošku opuchlý, ale tohle je ani moc nenamáhá, ale tak nějak ideálně protáhne, že je můžu klidně i druhý den cvičit (což mám v plánu) a je to v pohodě :)

tlaky na ramena s JČ
10x 12kg
7,7,5x 14kg

jedinej cvik, co jsem dneska jel úplně na krev, technika byla dneska celkem ok, ale síla nebyla : ( achjó..

hyperextenze
4x10x blázen

biceps s JČ (s vytáčením předloktí)
14x 12kg (střídavě levá a pravá, na každou ruku 7 op.)
3x14x 14kg

ke konci to začínalo být podezřele těžký

zakopávání vleže
10x 20kg
10x 25kg
3x10x 30kg

tady už sem se musel trochu snažit hamstringy jsou hodně využitý v nohejbale, takže tady to se snažím jet spíš dynamicky, ale zároveň jakž takž na sílu.. ještě uvidím, nějak si s těmi zákopy pohraju :)

+ břicho
+ 15 minut rotoped.. dneska hráli konečně aspoň chvilku normální (rockovou) muziku a ne ty otravný tuctucárny, takže se i ten rotoped dal na chvilku přežít a nebylo to takový mučení jako u těch techno nekonečných smyček

dneska teda spokojenost, benč mě na jednu stranu zklamal (snad to vyjde jindy), ale zároveň vím aspoň zhruba jakou mám na to sílu :) no a zítra mě čeká posilovna ještě raz
blazen

PříspěvekZaslal: čt únor 24, 2011 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

POSILKA
čtvrtky jsou ve znamení školní posilovny v rámci tělocviku, takže spíš volnější tempo, delší pauzy a s kámošama kecáme o nesmyslech :)

mrtvý tah
10x 30kg
4x8x 40kg

ty 40ky zezačátku celkem táhly, ale jen u první serie, zbytek byl v pohodě :)

military press
4x7x 30kg

technicky čistě, opakování bylo akorát :)

přítahy JČ v předklonu s opřením o koleno
4x10x 10kg (10x v sěrii na každou stranu)

pěknej pumping zad, technicky tu ještě zkouším ideální dráhu a polohu trupu..

rozpažky na rovné
3x10x 10kg

kliky mezi lavičkami
10x blázen +10kg
3x10x blázen +15kg

biceps na skotovce s rovnou osou
3x8x 15kg

ještě zbývalo dost času tak jsem dal toto, pohoda :)

klopení zápěstí podhmat + nadhmat
5 sérií podhmat na každou ruku, 5 nadhmat na každou

výpady
jen zlehka

+ břicho.. to jsme s kámošem zkoušeli co nejvíc sed-lehů za minutu, dobrá sranda :D
kolco dneska bylo jen po cestě domů..

dnešní trénink byl vynikající, váhy akorát a nic nebylo nějak zvlášť těžký
blazen

PříspěvekZaslal: pá únor 25, 2011 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska sem si chtěl jít zaběhat, ale venku fučí jak sviňa, takže radši budu doma v teple takže "regenerace"

jináč, dneska jsem očekával svalovku jako prase (minule mě po MT se 40kg druhý den slušně táhly záda), ale kde nic tu nic :) jen trošku vzpřimovače, ale to v klídečku rozhýbu.. radost
blazen

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sobotní nohejbalový trénink - 2,5 hodiny :) nohy mě bolí solidně teda.. dneska si zajdu s kámošem na pár piv (pár = opravdu 3-4 kousky), odreagovat se a pokecat.. zítra mě čeká posilovna a chci být zítra použitelný
Mablung

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
v úterý sem se sice moc neopil, ale hecnul sem to a nespal jsem 40 hodin :) takže jsem zalehl dneska v 1 ráno, probudil se ve 12, posnídal a utíkal do posilky :)

Tohle je vo hubu. Člověk pak nemá v ruce jistotu. Jednou jsem takhle unavený po noční a krátkém spánku cvičil prsa s JC a jak jsem měl špatnou koordinaci, převážila se mi ruka dost nepříjemně dozadu. Rameno naštěstí vydrželo, ale cejtil jsem to ještě týden ...
blazen

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nikdy nedělám takový věci pokud si nejsem 100% jistej.. protože takový věci nedělám kvůli povinnosti že to musím udělat ikdybych byl v nevim jakým stavu.. a kdybych viděl, že v tom přece jenom nemám jistotu, tak bych se sbalil a šel dom a nerval ten trénink násilím jen abych ho splnil
blazen

PříspěvekZaslal: ne únor 27, 2011 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

včerejšek dopadl podle očekávání v pohodě, s kámošem jsme dali po 4 pivkách a parádně pokecali.. domů jsem se vrátil v 1, něco pojedl a zalomil to :D vstávačka samozřejmě ve 12 (spal jsem dlouho, ale o kvalitním spánku se nedá mluvit), "snídaně" a ve 2 do posilovny..

POSILKA

hacken dřep
10x stroj
4x8x stroj +10kg

francouz v leže
4x6x EZ +10kg

tady už se 3 měsíce (od začátku, co cvičím tento cvik) šmrdlám se stejnou váhou, míval jsem sice hodně slabý tricepsy, teď trochu posílily a je to znát i na objemu, ale ten francouz ne a ne se zlepšit.. tak jsem dneska přihodil sérii, za týden taky pojedu 4x6 a potom dám 3x6 a přidám váhu..

tlaky na ramena s JČ v sedě
10x 12kg
3x6x 14kg

trošku jsem proházel cviky (zaměnil tlaky za zapažování), aby mi to co nejvíc sedělo až budu přidávat váhy, abych mohl každý cvik cvičit co nejvíc naplno a zbytečně se netrápil..

horní kladka k hrudníku
10x 30kg
3x10x 35kg

tady jsem dneska prostě absolutně nenašel techniku, záda jsem sice cítil správně, ale celkový provedení cviku mi vůbec nešlo : ( a to jsem si myslel, že na kladkách není co zkurvit :D

tlaky na šikmé s JČ
10x 12kg
3x8x 14kg

ke konci posl. serie už jsem trochu slábnul, ale celkově je to čím dál lepší s tímto cvikem, takže jsem spokojenej :)

biceps s VČ
8x osa (15kg)
3x6x 25kg

asi málo protažený bicepsy, moc mi to nešlo a v poslední sérii jsem si dal před každým opakováním vteřinku pauzu.. ale jinak čistě, opět bez cheatingu

výpony ve stoje
10x 65kg
4x8x 75kg

až po sem trénink trval i s protahováním 43 minut pořád je to trochu nezvyk

+ břicho
+ 15 minut rotoped a 10 minut kolco na cestě domů

dnešek byl v pohodě, u některých cviků mě trošku mrzí, že jsem dneska neměl 100% techniku a prostě to nešlo ani přes veškerou snahu.. ale co, život jde dál
příští týden nechám váhy i opáčka ve všech 3 trénincích a po neděli si přidám a uvidím, jak mi to půjde.. neměl by to být extrém, možná u pár cviků snížím opakování o 2, abych mohl přidat váhu, a při dalším přidávání váhy u nich přidám jenom opakování.. (sakra, já ale opakuju pořád ty stejný slova )
blazen

PříspěvekZaslal: po únor 28, 2011 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

opět nemám odvoz na nohejbal, takže jsem doma.. navíc jsem celý den zařizoval potenciální koupi potenciálního auta (který bude až v dubnu, jak jsem se dozvěděl), takže jsem teď přišel a snědl oběd a ani na běhání nemám náladu
blazen

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ranní vakcína na alergologii = žádná fyzická aktivita.. ale zítra se snad do posilky dokopu :)
no a dneska zase hopsání kolem nákupu auta, nakonec to bude jednodušší než jsem si myslel.. takže mám ušetřený starosti a můžu se soustředit na užívání si života
blazen

PříspěvekZaslal: út březen 01, 2011 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jináč, sparing na posilku prý minule zapomněl, ale zítra že určitě půjde :D tak jsem zvědavej, jestli přijde, tak zkusím to maxko na benči..
blazen

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2011 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

před odchodem do posilky mi bylo domácností sděleno, že jedem za chvíli na návštěvu, takže rychle do posilky, rychle si odjet trénink a valil jsem dom..

POSILKA

hyperextenze
3x10x blázen

benchpress
11x 40kg
7x 60kg
2x 70kg
1x 80kg v pohodě, lehký
1x 90kg ztěžklo to, ale cítil jsem ještě rezervu
1x 95kg - PR juhů ale nezvedl bych ani o deko víc, úplně na krev..
15x 50kg

horní kladka za hlavu
10x 30kg
3x10x 35kg

zapažování
3x10x 6kg (na každou ruku 10 op., nejdřív levá, pak pravá)

kladka triceps (lano)
12x 15kg
10x 20kg
8x 25kg
3x6x 30kg
20x 20kg

úplně až do nehoráznýho pálení :)

biceps s JČ (s vytáčením předloktí)
14x 8kg (na každou ruku 7 op., střídavě)
3x14x 14kg

brutálně napumpovaný pracky :D

zakopávání vleže
10x 20kg
10x 25kg
3x10x 30kg

bez břicha a rotopedu, smrtící tempo, minimální pauzy, trénink za 30 minut... ale maximální spokojenost s benčem, doufám, že do konce června ten metrák dám :)
blazen

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

POSILKA

mrtvý tah
10x 30kg
4x8x 40kg

techniku jsem dneska pěkně chytl, hezky to sedlo a ani to nebylo tak těžký jako dřív :) takže možná příště lehce přihodím...

military press
4x7x 30kg

rozpažky
3x10x 10kg

to sem se zakecal a prohodil rozpažky s přítahy JČ.. divil sem se, proč mi odcházejí přední delty :D

přítahy JČ (s opřením)
4x10x 10kg

extenze JČ za hlavou (triceps)
3x10x 8kg

skotovka s rovnou osou
3x8x 15kg

klopení zápěstí
3+3 podhmat, 3+3 podhmat; to celé 2x

potěšující :D

+ břicho
+ cesta domů na kole (klasika)..

ještě před posilkou jsem si šel kopnót do balónu do tělocvičny.. asi na půl hodiny :D takže sem se pak zděsil, že mi na posilku zbývá jenom slabá půlhodinka, ale nějak sem to zvládnul..
ikdyž se mi cvičilo s blbou náladou, tak to bylo celkem v pohodě.. nic nějak extra nepotěšilo ale ani nezklamalo..
zítra si snad půjdu zaběhat, teda jestli nebude zima nebo nebude venku zase tornádo..
blazen

PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2011 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska regenerace.. nějak mi nebylo dobře, časově mi celý den jídlo nevycházelo a celkově nic moc den.. navíc ráno vstávám v 6 abych odvezl pár chlapů si zalyžovat na pár hodin do hor.. tak aspoň se snad nadýchám čerstvýho vzduchu :)
blazen

PříspěvekZaslal: so březen 05, 2011 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

konečně doma.. na hory jsem jel, nuda jak prase, okamžitě jak to bylo možný tak jsme odtud odjeli.. po 160 odježděných kilometrech mě už trochu bolely nožičky, ale rovnou po příjezdu do města jsem jel na nohejbal a pěkně si 3 hodinky zahrál teď mám pocit že mi haksny upadnou :D ale do posilky se zitra určitě dokopu, bude to poslední trénink před plánovaným přidáním vah, konečně :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - blázen:VOLNO Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 20, 21, 22  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: