|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
shooter

|
Zaslal: so únor 26, 2011 6:00 pm Předmět: |
|
|
Tyo Ty ze mě děláš úplnýho idiota fakt ale. Neposiluju jen měsíc nebo rok, ale už 5 let a co je to protein a gainer vím vše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: so únor 26, 2011 6:09 pm Předmět: |
|
|
tak nepis hlouposti,protein nema zadne zazracne ucinky,doplnujes jim jenom svuj denni prijem bilkovin....
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so únor 26, 2011 6:17 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Tak podle tohoto popisu soudím, že se jedná zřejmě o nějaký nový protein od Extrifitu :-) |
Ne=).
Co vím, tak Extrifit bude mít teď nový spalovač, také by měl být myslím tento týden.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so únor 26, 2011 6:24 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | eSko napsal: | | Tak podle tohoto popisu soudím, že se jedná zřejmě o nějaký nový protein od Extrifitu :-) |
Ne=).
Co vím, tak Extrifit bude mít teď nový spalovač, také by měl být myslím tento týden. |
to asi nebude ta nova Pharma Whey HT+ co? :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so únor 26, 2011 6:27 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | to asi nebude ta nova Pharma Whey HT+ co? :D |
Ne, jak jsem psal v diskusi pod ní, tu jsem ještě nechutnal.
Já to "prásknu" ve chvíli, kdy tu budeme mít všechny podklady... což bude v jednotkách dní.
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: so únor 26, 2011 6:29 pm Předmět: |
|
|
můj tip ... Nutrend? :D bude to aspoň české?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so únor 26, 2011 6:35 pm Předmět: |
|
|
| lookzoR napsal: | | můj tip ... Nutrend? :D bude to aspoň české? |
Ano, je to český výrobce.
Budeme mít moře vzorků, měly by se dávat úplně ke každé zásilce v e-shopu. Zároveň bude, pokud se nepletu, v týdenních soutěžích. A hlavně bude mít už teď rozumnou cenu, nemluvě o tom, až půjde do týdenní akce.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so únor 26, 2011 7:43 pm Předmět: |
|
|
Tak pokud bude ten protein opravdu chuťově výborný a jeho cena bude vzhledem k obsahu WPI a WPC více než přijatelná, tak si myslím, že volba proteinu bude vždy na 90 % jasná ;-)
| Draper napsal: | | Ronnie napsal: | | eSko napsal: | | Tak podle tohoto popisu soudím, že se jedná zřejmě o nějaký nový protein od Extrifitu :-) |
Ne=).
Co vím, tak Extrifit bude mít teď nový spalovač, také by měl být myslím tento týden. |
to asi nebude ta nova Pharma Whey HT+ co? :D |
Hele, teď se bavíme o nás, chudých, tak si tu Tvoji Phramu zatím strč třeba... na farmu _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so únor 26, 2011 8:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so únor 26, 2011 8:46 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Tak pokud bude ten protein opravdu chuťově výborný a jeho cena bude vzhledem k obsahu WPI a WPC více než přijatelná, tak si myslím, že volba proteinu bude vždy na 90 % jasná ;-) |
S tou chutí jsem hodně zvědavý, co na něj pak budete říkat. Teď nedávno proběhly slepé testy, kdy cca stovka lidí (číslo už přesně nevím) zkoušela chuť několika proteinů, aniž by tušili, jaké to jsou, a zapisovali pořadí. Já si už nepamatuji, co tam bylo všechno za proteiny, ale tuším, že i takové chuťovky jako Syntrax, Weider nebo Champion - a tenhle nový je rozsekal na plné čáře. Ale uvidíme, no. Nakonec, úplně stejný slepý test bych rád udělal na nejbližším Ronnie's Training Day, tak to vyzkoušíme "na vlastní kůži"=).
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so únor 26, 2011 9:09 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Ronnie napsal: | | nejbližším Ronnie's Training Day | Už se něco plánuje? |
Plánuje se to, že bych strašně rád měl někoho, kdo by se o RWTD kompletně staral - na Moravě jsme předběžně domluveni s Lubem, v Čechách zatím nevím... Ale rád bych, aby RWTD měly kalendář na XY měsíců dopředu a aby se na nich z naší strany zapracovalo. Ale chce to bohužel ještě čas.
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: ne únor 27, 2011 11:43 am Předmět: |
|
|
Měl sem příchut vanilka a byl dobrý jak chutove tak rozpustnosti..
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|