PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 169, 170, 171 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
shooter

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Účinky? To jako čekáš, že protein je nějaký suplement, který z Tebe udělá narostlé hovado? Na fóru, krom svého osobního logu, se normálně svými články nechlubím, ale měl by jsi si přečíst, k čemu ty proteiny vlastně jsou http://kulturistika.ronnie.cz/c-8487-suplementy-proteiny-iv.html

Tyo Ty ze mě děláš úplnýho idiota fakt ale. Neposiluju jen měsíc nebo rok, ale už 5 let a co je to protein a gainer vím vše.

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mike Priest

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak nepis hlouposti,protein nema zadne zazracne ucinky,doplnujes jim jenom svuj denni prijem bilkovin....
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Tak podle tohoto popisu soudím, že se jedná zřejmě o nějaký nový protein od Extrifitu :-)

Ne=).

Co vím, tak Extrifit bude mít teď nový spalovač, také by měl být myslím tento týden.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
eSko napsal:
Tak podle tohoto popisu soudím, že se jedná zřejmě o nějaký nový protein od Extrifitu :-)

Ne=).

Co vím, tak Extrifit bude mít teď nový spalovač, také by měl být myslím tento týden.

to asi nebude ta nova Pharma Whey HT+ co? :D
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Ne, jak jsem psal v diskusi pod ní, tu jsem ještě nechutnal.

Já to "prásknu" ve chvíli, kdy tu budeme mít všechny podklady... což bude v jednotkách dní.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
lookzoR

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

můj tip ... Nutrend? :D bude to aspoň české?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lookzoR napsal:

Ano, je to český výrobce.

Budeme mít moře vzorků, měly by se dávat úplně ke každé zásilce v e-shopu. Zároveň bude, pokud se nepletu, v týdenních soutěžích. A hlavně bude mít už teď rozumnou cenu, nemluvě o tom, až půjde do týdenní akce.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pokud bude ten protein opravdu chuťově výborný a jeho cena bude vzhledem k obsahu WPI a WPC více než přijatelná, tak si myslím, že volba proteinu bude vždy na 90 % jasná ;-)

Draper napsal:
Ronnie napsal:
eSko napsal:

Ne=).

Hele, teď se bavíme o nás, chudých, tak si tu Tvoji Phramu zatím strč třeba... na farmu
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lookzoR napsal:

Nebo Aminostar ale spíše tipuju Nutrend
blazen

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chlapi a co Promil?
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No,asi se budeme muset nechat překvapit
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Tak pokud bude ten protein opravdu chuťově výborný a jeho cena bude vzhledem k obsahu WPI a WPC více než přijatelná, tak si myslím, že volba proteinu bude vždy na 90 % jasná ;-)

S tou chutí jsem hodně zvědavý, co na něj pak budete říkat. Teď nedávno proběhly slepé testy, kdy cca stovka lidí (číslo už přesně nevím) zkoušela chuť několika proteinů, aniž by tušili, jaké to jsou, a zapisovali pořadí. Já si už nepamatuji, co tam bylo všechno za proteiny
, ale tuším, že i takové chuťovky jako Syntrax, Weider nebo Champion - a tenhle nový je rozsekal na plné čáře. Ale uvidíme, no. Nakonec, úplně stejný slepý test bych rád udělal na nejbližším Ronnie's Training Day, tak to vyzkoušíme "na vlastní kůži"=).
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
nejbližším Ronnie's Training Day
Už se něco plánuje?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so únor 26, 2011 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Ronnie napsal:
nejbližším Ronnie's Training Day
Už se něco plánuje?

Plánuje se to, že bych strašně rád měl někoho, kdo by se o RWTD kompletně staral - na Moravě jsme předběžně domluveni s Lubem, v Čechách zatím nevím... Ale rád bych, aby RWTD měly kalendář na XY měsíců dopředu a aby se na nich z naší strany zapracovalo. Ale chce to bohužel ještě čas.
nanobeast

PříspěvekZaslal: ne únor 27, 2011 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Abina napsal:
nevíte někdo jaký je protein https://obchod.ronnie.cz/s-597-100--whey-protein-fuel.html který je teď v týdenní nabídce?

Měl sem příchut vanilka a byl dobrý jak chutove tak rozpustnosti..

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 169, 170, 171 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: