|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BMW-fan
|
Zaslal: po únor 28, 2011 1:49 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Pod to se musím podepsat. Jeden král sázkařů mi dodnes dluží 70tis,jak zoufale potřeboval body aby se dostal do finále o auto.Myslím,že jsi úplně nepochopil co vlastně hraju,ale ten nápad s maskováním záměrů má hodně do sebe.Sázkovky se ve snaze nepřijít o peníze uchylují k dost ubohým podrazům. |
ty ses měl podepsat hlavně pod ten papír, na kterém mělo být napsáno "já jsem piča z Kozlovic co lže jak když tiskne a nemám ani na vlak" natožpak na nějaké sázení...
debile
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: po únor 28, 2011 1:52 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | U Synotu uvidím co z toho vyleze. |
A kdy bude teda nějaký ten důkaz?
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po únor 28, 2011 1:55 pm Předmět: |
|
|
TW: v sazeni se moc nevyznam, ale proc tam davas kurz 1.01? U takove castky to je 350kč a za to to nestoji ne?
OT:
| BMW-fan napsal: | | haino napsal: | | Pod to se musím podepsat. Jeden král sázkařů mi dodnes dluží 70tis,jak zoufale potřeboval body aby se dostal do finále o auto.Myslím,že jsi úplně nepochopil co vlastně hraju,ale ten nápad s maskováním záměrů má hodně do sebe.Sázkovky se ve snaze nepřijít o peníze uchylují k dost ubohým podrazům. |
ty ses měl podepsat hlavně pod ten papír, na kterém mělo být napsáno "já jsem piča z Kozlovic co lže jak když tiskne a nemám ani na vlak" natožpak na nějaké sázení...
debile |
V Kozlovicich vlak nejezdi
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: po únor 28, 2011 2:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: po únor 28, 2011 2:12 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: |
TW: v sazeni se moc nevyznam, ale proc tam davas kurz 1.01? U takove castky to je 350kč a za to to nestoji ne?
|
Protože je to znamej vybírač sázkovek Pise to tam, mel tam limit 5 AKU, to znamena, ze aby to mohl vsadit, musel tam dat 5 zapasu.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: po únor 28, 2011 2:14 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | U Synotu uvidím co z toho vyleze. |
Jde se registrovat bez občanky, protože jsi psal, že ju několik let nemáš....
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: po únor 28, 2011 2:27 pm Předmět: |
|
|
Samozřejmě,že ne na svoje jméno.BMW přestaň tlachat,když nemáš co říct.Spíš ti dojde slovní zásoba,než mně ty tvoje pindy vyvedou z klidu.Pokud ti to nedá spát,tak zajeď do F-M neboFrenštátu a poptej se na mně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po únor 28, 2011 2:32 pm Předmět: |
|
|
Kde a na koho se zeptat ve Frenstate? Klidne to tady pro cleny fora udelam
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po únor 28, 2011 2:46 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Samozřejmě,že ne na svoje jméno.BMW přestaň tlachat,když nemáš co říct.Spíš ti dojde slovní zásoba,než mně ty tvoje pindy vyvedou z klidu.Pokud ti to nedá spát,tak zajeď do F-M neboFrenštátu a poptej se na mně. |
Takže falešná občanka ? Občanka někoho jiného? A kde přesně, to za cedulí Frenštát se mám poptat někoho jestli neví kde je Haino?
Jsi vtipný,mocmocmoc
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: po únor 28, 2011 2:56 pm Předmět: |
|
|
Třeba vTip sport baru.Při MS v atletice v Osace,jsem tam sázel kolem 10tis. skoro každý den a několikrát na kartu holky u počítače.To by si mohla pamatovat.Jménem mně neznají.
Naposledy upravil haino dne po únor 28, 2011 7:35 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po únor 28, 2011 3:01 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Třeba vTip sport baru.Při MS v atletice v Osace,jsem tam sázel kolem 10tis. skoro každý den a několikrát na kartu holky u počítače.To by si mohla pamatovat.Ménem mně neznají. |
Aha a to se máme ptát na toho pána ve svěrací kazajce co tam chodil sedět a myslel si že sázel?
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: po únor 28, 2011 3:10 pm Předmět: |
|
|
Co tě žere Gohane,to že sám neumíš sázet?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po únor 28, 2011 3:21 pm Předmět: |
|
|
žere ho že sou lidi co maj prachy a nemusí počítat každej talíř
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: po únor 28, 2011 3:36 pm Předmět: |
|
|
vysvětlíš mi, jak žiješ bez občanky, kterou potřebuješ na poště, v bance, na uradech...atd ???
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po únor 28, 2011 4:12 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | žere ho že sou lidi co maj prachy a nemusí počítat každej talíř |
Žerou mě lidi co si honí ego na internetu a když mají předložit důkaz tak skutek utek.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|