|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: po únor 28, 2011 4:13 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | vysvětlíš mi, jak žiješ bez občanky, kterou potřebuješ na poště, v bance, na uradech...atd ??? |
Vymyšlení lidé občanku nepotřebují
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
haino

|
Zaslal: po únor 28, 2011 5:11 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | vysvětlíš mi, jak žiješ bez občanky, kterou potřebuješ na poště, v bance, na uradech...atd ??? | Na úřady nechodím,konto v bance nemám.Proč taky,když si s penězama poradím líp než banka.Když už přijde něco na poštu,tak to vyzvedne fotr,který má stejné jméno.Gohane já jsem tu jenom popsal co se stalo.Celou dobu tvrdím,že to není nic zázračného,tak kde máš to ego.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: po únor 28, 2011 5:21 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | | vysvětlíš mi, jak žiješ bez občanky, kterou potřebuješ na poště, v bance, na uradech...atd ??? | Na úřady nechodím,konto v bance nemám.Proč taky,když si s penězama poradím líp než banka.Když už přijde něco na poštu,tak to vyzvedne fotr,který má stejné jméno.Gohane já jsem tu jenom popsal co se stalo.Celou dobu tvrdím,že to není nic zázračného,tak kde máš to ego. |
jasně ....když sis dělal kartu na sazky, tam neni potřeba občanka? nebo zase falesny jmeno jako na netu u Synotu ??
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: po únor 28, 2011 5:33 pm Předmět: |
|
|
Ne na falešné jméno,ale na bráchu.Obojí.Zas tak velkou konspiraci v tom nehledej.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: po únor 28, 2011 5:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: po únor 28, 2011 5:55 pm Předmět: |
|
|
Samozřejmě,chodím pěšky nebo jezdím na kole.Kdo jezdí autem je u mně srab.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: po únor 28, 2011 6:05 pm Předmět: |
|
|
Proč hnít,Beskydy jsou krásné.Neměnil bych ani za nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po únor 28, 2011 6:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BMW-fan
|
Zaslal: po únor 28, 2011 7:52 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Třeba vTip sport baru.Při MS v atletice v Osace,jsem tam sázel kolem 10tis. skoro každý den a několikrát na kartu holky u počítače.To by si mohla pamatovat.Jménem mně neznají. |
znají, ptal jsem se jestli tam chodí nějaká piča a říkali, že tři, tak jsem ještě doplnil, že piča bezprizorní bez dokladů a ženská za barem, že jo, že prej Pepek Vyskoč, obecní blb... že ho dycky nechají vyplnit tiket, řeknou mu, že mu ho vzali a pak že dá pokoj... prej neškodnej blázen...
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: po únor 28, 2011 8:04 pm Předmět: |
|
|
Slib mi,že se vyfotíš a postneš to tu.Musíš být krásný když se zlobíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
BMW-fan
|
Zaslal: po únor 28, 2011 8:09 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Slib mi,že se vyfotíš a postneš to tu.Musíš být krásný když se zlobíš. |
hovno mně rozčílí, jenom když do něho šlápnu.... a tentokrát jsem ho viděl už zdálky tak jsem se mu vyhnul
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: po únor 28, 2011 8:15 pm Předmět: |
|
|
Vyhýbat ses nemusel,to bylo jenom zrcadlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|