|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Co rikate na tenhle druh diety ? |
| je to hnus, vzivote bych do sebe nepral dobrovolne takovej sajrajt |
|
68% |
[ 13 ] |
| mňam, perfektni dieta, je to nejlepsi zpusob pro vysekani |
|
31% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 19 |
|
| Autor |
Zpráva |
wormi

|
Zaslal: út březen 01, 2011 9:34 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | dunnoWayne napsal: | Jak to myslíš že majonéza a klobásky jsou ty největší sračky co muže člověk sežrat? /viz první příspěvek/ | ty znas horsi variantu vecere, nez 50g majonezy ? |
Žádná večeře
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: út březen 01, 2011 9:35 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | dunnoWayne napsal: | Jak to myslíš že majonéza a klobásky jsou ty největší sračky co muže člověk sežrat? /viz první příspěvek/ | ty znas horsi variantu vecere, nez 50g majonezy ? | No mě by přišla horší varianta žrát Hermelín bez tatarky. /Téma sem si přečetl/
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: út březen 01, 2011 9:36 pm Předmět: |
|
|
Když jsme u toho, je tady někde na webu konkrétní rýsovací dieta krok po kroku. Je čas to trošku vykreslit a nemám zkušenost vubec žádnou.
|
|
| nahoru |
|
 |
wormi

|
Zaslal: út březen 01, 2011 9:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út březen 01, 2011 9:38 pm Předmět: |
|
|
dunno ty takovej zkusenej borec a dotaz mas jak borec co cvici mesic a chce kostky do Chorvatska :) Prvni vec co musis udelat je vzradit vsechno nezdrave a dej 3x tydne aerobku, az to prestane fungovat, dam ti krok cislo 2 :]
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: út březen 01, 2011 9:45 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | dunno ty takovej zkusenej borec a dotaz mas jak borec co cvici mesic a chce kostky do Chorvatska :) Prvni vec co musis udelat je vzradit vsechno nezdrave a dej 3x tydne aerobku, az to prestane fungovat, dam ti krok cislo 2 :] |
Spíš s na nabíráním a tréninkem ale dietu fakt moc neznám.
Základ samozřejmě znám ale absolutně jsem doteďka kdejakou dizkusi a topic o dietě spíš přehlížel. Jde mi hlavně o to že nepotřebuji termín, mám čas, spíš na tom pracovat co nejpomaleji jestli se to dá tak napsat. Zkrátka dlouhodobej plán jak budovat a přitom zkvalitnit.
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út březen 01, 2011 9:48 pm Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | | hovnival napsal: | | dunno ty takovej zkusenej borec a dotaz mas jak borec co cvici mesic a chce kostky do Chorvatska :) Prvni vec co musis udelat je vzradit vsechno nezdrave a dej 3x tydne aerobku, az to prestane fungovat, dam ti krok cislo 2 :] |
Spíš s na nabíráním a tréninkem ale dietu fakt moc neznám.
Základ samozřejmě znám ale absolutně jsem doteďka kdejakou dizkusi a topic o dietě spíš přehlížel. Jde mi hlavně o to že nepotřebuji termín, mám čas, spíš na tom pracovat co nejpomaleji jestli se to dá tak napsat. Zkrátka dlouhodobej plán jak budovat a přitom zkvalitnit. | jak pisu, prvni co musis udelat je vyradit nesmysly z jidelnicku, je to tak jednoduche, proste zadne sladkosti, uzeniny, fast foody atd. Sacharidy bych zatim neomezoval, ale abys mel dycky komplexni a neprehanet to s olejem pri uprave masa ...
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: út březen 01, 2011 9:57 pm Předmět: |
|
|
A jak sacharidy ráno a po tréninku? Trénink zustane pořád stejnej? Když se budu bavit o pozdějších vlnách, jak to funguje když je hlad a přitom 4x týdně máš trénink na svýxh vahách, nebo něco zeslábneš?
Znám fakt jen tvrdý trénink a pořádný žrádlo a sem spokojenej směrem navrch ale ted je zase ta druhá část směr tuky dolu tak proto se ptám a nerad bych dělal chybu když nemusím a .......
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út březen 01, 2011 10:04 pm Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | A jak sacharidy ráno a po tréninku? Trénink zustane pořád stejnej? Když se budu bavit o pozdějších vlnách, jak to funguje když je hlad a přitom 4x týdně máš trénink na svýxh vahách, nebo něco zeslábneš?
Znám fakt jen tvrdý trénink a pořádný žrádlo a sem spokojenej směrem navrch ale ted je zase ta druhá část směr tuky dolu tak proto se ptám a nerad bych dělal chybu když nemusím a ....... | ne ja bych daval normalne sacharidy, nevim kolik davas na svou vahu, mas 110/115 kg, tak aspon 600g denne. Ten rozdil uvidis docela brzo, proste se v tobe nebude zadrzovat voda, kdyz budes davat jen komplexni sacharidy, maso budes pripravovat na lzicce olivoveho oleje a nebudes to prehanet se solenim... Kdyz k tomu jeste pridas lehe aerobku 3x tydne 30 minut, tak se to prsote bude pomalu skvalitnovat a az by se to za nejakej mesic zaseklo, tak trochu ubrat sacharidy, treba na 400g a az pak kdyztak vlny... Kdyz ti neskaka ten cukr nahoru dolu, tak ani pak nemas chut na sladke, nebo nejaky ulety, ale na klobasy zapomen, jestli se chces nekam pohnout, hlavne libove maso, zadny hambace :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: út březen 01, 2011 10:42 pm Předmět: |
|
|
He he cabajka a majoneza  ale ono telo v CKD moc nerozeznava, jestli ses v ketoze diky zdravejm nebo prasackejm tukum  ja sem ted CKD zkousel a slapalo v pohode, ani blbe mi vubec nebylo - ale mel sem jidelnicek postavenej na cervenym mase, vejcich, syru a zelenine a ale ty bilkoviny sem musel hlidat (aby jich nebylo moc, protoze me to jinak vykopavalo) a naopak mnozstvi tuku sem musel navysovat olivovym olejem ... ale nehlede na to, ze ketozu snasim dobre a ze to i docela dobre slapalo to opakovat nehodlam, bylo no na me moc bizarni _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út březen 01, 2011 10:52 pm Předmět: |
|
|
| Cratach napsal: | He he cabajka a majoneza ale ono telo v CKD moc nerozeznava, jestli ses v ketoze diky zdravejm nebo prasackejm tukum ja sem ted CKD zkousel a slapalo v pohode, ani blbe mi vubec nebylo - ale mel sem jidelnicek postavenej na cervenym mase, vejcich, syru a zelenine a ale ty bilkoviny sem musel hlidat (aby jich nebylo moc, protoze me to jinak vykopavalo) a naopak mnozstvi tuku sem musel navysovat olivovym olejem ... ale nehlede na to, ze ketozu snasim dobre a ze to i docela dobre slapalo to opakovat nehodlam, bylo no na me moc bizarni | takovou CKD beru a klidne bych ju nekdy zkusil...
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: st březen 02, 2011 8:11 am Předmět: |
|
|
hovnival: Jo, 115 kg, sacharidu jen 400-450, bilkoviny +- 2g
Ty už si to zkoušel například s poloviční dávkou sacharidu chodit cvičit? Hladovej chodit a zvedat váhy? Z toho mám docela hruzu....
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st březen 02, 2011 8:14 am Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | hovnival: Jo, 115 kg, sacharidu jen 400-450, bilkoviny +- 2g
Ty už si to zkoušel například s poloviční dávkou sacharidu chodit cvičit? Hladovej chodit a zvedat váhy? Z toho mám docela hruzu.... |
ja mam momentalne 115kg a sachrov cez tyzden tak 100-150g a nic hrozne to nie je.Telo si po par dnoch zvykne a si tam kde si bol _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: st březen 02, 2011 8:17 am Předmět: |
|
|
Doře ale konkrétně...to máš rozděleno dejme tomu do 5 jídel po 3 hodinách. Když je hlad...hladovíš a počkáš na určenou dobu a pak jíš? Trénuješ se stejnou váhou?
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: st březen 02, 2011 8:39 am Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | a neni to tak ? Ukaz me fotku pred dietou a mesic po diete ? Btw CKD je dieta zalozena na tukach a bilkovinach chapu to dobre ? Jenze na kvalitnich tukach a bilkovinach, s tim nemam zadnej problem, ja nechapu tu druhou verzi, kdo to jako vymyslel, nejakej idiot co nemel penize na maso, tak zacal zrat majonezu s vysocinou ? to me zajima... |
CKD nevymyslal nikto, kto nemal peniaze na mäso a musel jedalnicek vytvorit len zo "sraciek". Je to dieta, ktora je zalozena na poznani biochemickych drah a fyziologickeho spravania sa organizmu v pripade, ze telo nema prisun sacharidov potrebnych na "chod". Praveze by som povedal, ze ak ides CKD a potraviny si starostlivo vyberas a nezeres dietnu salamu s tatarkou, tak dieta je to dost nakladna.
Pride mi akurat divne, ze tato otazka prisla prave od teba, myslel som si, ze niekto, kto sa kulturistikou zaobera na tejto urovni vie, co ako a preco v zmysle CKD.
A ano, funguje to. Ja som CKD skusal len raz, chvilu som si k tomu viedol aj log, ale nevydrzalo mi to dlho.
Suhlas s eSkom, necakal by som ziadne extremne dopady na organizmus, ale co nie je dnes, moze byt zajtra...a z vyzivoveho hladiska CKD urcite nie je prave good...
A tiez ako pise Petey. Ja mam momentalne 102kg, prijem sacharidov max. 200g denne. Fungujem normalne, idem tazke treningy, regeneracka v poho...citim sa praveze fajn. Akonahle jem viac sachrov, citim urcity diskomfort ohladom travenia. Podotykam, ze v prijme mam na 90% len pomale sachre.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|