| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Co je pro mě nejpodstatnější ? (možnosti jsou jen z mé hlavy, pokud si myslíte, že prioritou má být něco jiného napište to prosím do odpovědi) Díky :) |
| Protein |
|
52% |
[ 19 ] |
| Kloubní výživa |
|
11% |
[ 4 ] |
| Vytamíny |
|
30% |
[ 11 ] |
| Opasek apod. cvičební pomůcky |
|
5% |
[ 2 ] |
|
| Celkem hlasů : 36 |
|
| Autor |
Zpráva |
Kwido
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 12:04 pm Předmět: Priorita |
|
|
Ahoj
Nejsem natom v tuto chvíli moc finančně dobře, přesto jsem si zaplatil posilovnu na 3měsíce dopředu, protože cvičení je něco, co mě baví a co nese ovoce.
Zajímalo by mě, jaký suplement, je nejpodstatnější. Zatím jsem žádně nebral. Se cvičením začínám. Dle mého názoru je nejdůležitější protein . Je to tak?
Vzhledem k tomu, že je to s penězma bídné si musím určit priority. Co se týče pomůcek a suplementů, tak je toho mnoho. A mám opravdu problém vybírat. Vážim 110kg : ( a tak myslím i hodně na zdraví (klouby apod.) a zvedám celkem velké váhy (oproti jiným lidem v posilovně a sparingovy) asi je to spojené s mou vahou. Ale s tím souvisí i pořízení opasku apod.
Prosím poraďte, čemu mám dát prioritu. Chci spálit nějaké tuky, ale ne moc svalů. Klouby apod. mě zatím nebolí a neměl jsem zatim žádné problémy s pochybovým aparátem.
Děkuji za rady.. :)
Naposledy upravil Kwido dne ne březen 06, 2011 2:46 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Seva98

|
Zaslal: ne březen 06, 2011 12:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 12:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Kwido
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 12:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 12:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Kwido
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 12:31 pm Předmět: |
|
|
Piju řekl bych minimálně 3-4l denně..
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 12:35 pm Předmět: |
|
|
zaklad je strava a protoze nemas moc penez, tak pochybuju, ze kdyz se zameris na stravu, tak ti zbydou prachy na dalsi nesmysly. Btw c oto je slusne vahy na 110 kg ? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Kwido
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 12:39 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | zaklad je strava a protoze nemas moc penez, tak pochybuju, ze kdyz se zameris na stravu, tak ti zbydou prachy na dalsi nesmysly. Btw c oto je slusne vahy na 110 kg ? :) |
Beru to pomerově, kdo zvedne 130kg na dřepy , nebo 95kg na bench.. Když začíná s tréninkem a nikdy předtím v posilovně moc nebyl.. ? Mám dost tuků, řekl bych, že to je slušný.. Ale rád bych se pletl :) Motivace je vždycky dobrá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Marek Hrdý
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 1:09 pm Předmět: |
|
|
Jak může někdo místo VITAMÍNY napsat VYTAMÍNY ????  Ta gramotnost opravdu povážlivě upadá...
|
|
| nahoru |
|
 |
ZANGER

|
Zaslal: ne březen 06, 2011 1:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: ne březen 06, 2011 2:24 pm Předmět: |
|
|
vůbec _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Kwido
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 2:29 pm Předmět: |
|
|
| Marek Hrdý napsal: | Jak může někdo místo VITAMÍNY napsat VYTAMÍNY ???? Ta gramotnost opravdu povážlivě upadá... |
Omlouvám se, už se to nebude opakovat.. Zřejmě máš z pravopisu komplex větší, než já.. Ale máš pravdu! Musim na sobě víc pracovat..
|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
|
| nahoru |
|
 |
Kwido
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 2:44 pm Předmět: |
|
|
| Sei napsal: | | Marek Hrdý napsal: | Jak může někdo místo VITAMÍNY napsat VYTAMÍNY ???? Ta gramotnost opravdu povážlivě upadá... |
No je to fakt bÝda |
Fórum českého pravopisu ? Ach jo. Dělám stavební průmyslovku. Nechte mě žít. Chci radu, ne pravopisné lekce. Vím, že bych natom měl makat, ale až nato přijde, tak rozhodně jinde, než tady.
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: ne březen 06, 2011 6:04 pm Předmět: Re: Priorita |
|
|
| Kwido napsal: | Ahoj ...........
Zajímalo by mě, jaký suplement, je nejpodstatnější. Zatím jsem žádně nebral. Se cvičením začínám. Dle mého názoru je nejdůležitější protein . Je to tak? ..............
............. Prosím poraďte, čemu mám dát prioritu. |
Pyramida ke kreatinu - zde mas clanek, kde se dozvis, cemu mas dat prioritu ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |