Priorita

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Priorita  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Priorita
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Co je pro mě nejpodstatnější ? (možnosti jsou jen z mé hlavy, pokud si myslíte, že prioritou má být něco jiného napište to prosím do odpovědi) Díky :)
Protein
52%
 52%  [ 19 ]
Kloubní výživa
11%
 11%  [ 4 ]
Vytamíny
30%
 30%  [ 11 ]
Opasek apod. cvičební pomůcky
5%
 5%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 36

Autor Zpráva
Kwido

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 6:22 pm    Předmět: Re: Priorita Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
Kwido napsal:
Ahoj ...........
Zajímalo by mě, jaký suplement, je nejpodstatnější. Zatím jsem žádně nebral. Se cvičením začínám. Dle mého názoru je nejdůležitější protein . Je to tak? ..............

............. Prosím poraďte, čemu mám dát prioritu.

Pyramida ke kreatinu - zde mas clanek, kde se dozvis, cemu mas dat prioritu ...

Moc ti děkuju.. Super článek, kterému věřím..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nanobeast

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zaraží mě že vede protein....
Bombay

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protein - pokud máš špatnou stravu, moc nepomůže, ale lepší než nic. Pokud máš dobrou stravu, tak tělu přidá ještě něco navíc k růstu, nahradí baštu, kterou díky různým věcem nestíhneš, večer před spaním taky vykoná dobrou službu. Dávám 9/10.

Kloubní výživa - pokud sám necítíš bolesti kloubů a problémy, neřešil bych. Dávám 3/10.

Vitamíny - dobrá věc, byť farmaceutické lobby zde mocne tlačí. Určitě neuškodí, ale většinu těchto srandiček by jsi asi zvládnul přijmout z vyvážené stravy. Ale není to úplná zbytečnost. Jen dobře vybírej z nabídky. dávám 5/10.

Pomůcky - nevím jak u vás, ale u nás je vdy opasek k půjčení. Takže dávám 1/10.

nanobeast

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ted vazne..vitaminy jsou naprosty zaklad...bez nich se cpi cim chces ale tezko dosahnes optimalnich vysledku....mimochodem to se stravou bych tolik nevyzdvihoval...dneska se to vozi buhvi odkud sype se to aby to rostlo pak se to skladuje atd...
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2011 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Navíc pokud nemáš ambice vzpírat, nebo dělat do trojboje, opasek prostě nepotřebuješ...
Kloubní výživa je supr věc, ale pokud na to nemáš, nedávej ji na první místo.
Vitamíny jsou velice důležitý, ale i za málo peněz můžeš mít hodně muziky - podívej se třeba do vitamínů v DMku - pokud najdeš to, co myslím, budeš mít radost :) Za 90 Korun 90 tablet velice slušnýho multivitamínu...
Protein ti pomůže, pokud nemáš dostatek proteinů z běžné stravy... ta je ale základ, takže si v první řadě vychytej tu, potom vitamíny s proteinem. Časem přemýšlej dál...

Jen se, prosím, vyvaruj všem zbytečnostem - sám jsem s nima experimentoval a vyhodil tak dost peněz naprosto zbytečně...
Kwido

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 1:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SimsonCZ napsal:
Jen se, prosím, vyvaruj všem zbytečnostem - sám jsem s nima experimentoval a vyhodil tak dost peněz naprosto zbytečně...

O to mi právě jde.. Zaměřím se na stravu a jako první koupim nějakej ten multivitamin.. Doma už mám Cčko a B komplex, to kupuje máma :D Takže super.. Koukal jsem nato a ten multivitamin opravdu na moc nevyjde, takže tím shrnu vitamíny.. A budu šetřit na protein.. O prázdninách už budu moct pracovat (teď maturuji), takže budou peníze a přemýšlel jsem, že navážu BCAAčkem a následně kreatinem.. Ale možná to posunu až na konec prázek nebo začátek vejšky, ten kreatin a bcca..

Jinak po jaké době začít s kreatinem a bcaa ?
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 4:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kwido napsal:
SimsonCZ napsal:

O to mi právě jde.. Zaměřím se na stravu a jako první koupim nějakej ten multivitamin.. Doma už mám Cčko a B komplex, to kupuje máma :D Takže super.. Koukal jsem nato a ten multivitamin opravdu na moc nevyjde, takže tím shrnu vitamíny.. A budu šetřit na protein.. O prázdninách už budu moct pracovat (teď maturuji), takže budou peníze a přemýšlel jsem, že navážu BCAAčkem a následně kreatinem.. Ale možná to posunu až na konec prázek nebo začátek vejšky, ten kreatin a bcca..

A jsme u toho :) Na BCAA se vykašli, to nepotřebuješ - minimálně v objemovém období a v době, kdy cvičíš chvíli, to opravdu nemá smysl. Je to zbytečně drahý luxus, který se nevyplatí. To si nech na někdy do diety, i když podle mého to za ty prachy nestojí prostě nikdy.

A kdy začít s kreatinem? Sám jsi četl článek, který to pěkně shrnuje, ale ještě jednodušeji - ke kreatinu přistup, až budeš mít stravu vychytanou, budeš mít nejdůležitější suplemety - protein a ke kreatinu ideálně i gainer. POTOM, pokud už nebudeš dosahovat požadovaného růstu, můžeš ho zkusit. Ale opravdu až potom - taky jsem si tenkrát koupil krea zbytečně brzo, a když se na to podívám zpětně, nedal mi zdaleka tolik, jako mi dává teď, když mám vpořádku základy stravy (a teda mimochodem i tréninku samozřejmě...)
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ZANGER napsal:
gainer

Dobrá rada nad zlato.. Některejm lidem bych za ty jejich super rady nafackoval
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kwido napsal:
SimsonCZ napsal:

denne kdyz nepocitam na snidani vajicka, pred spanim tvaroh atd., tak po treningu 300g hovezi steak a za rok takoveho stravovani a treningu poznas vysledky, ale kdyz budes furt vymejslet kraviny, aby ses vyhnul jezeni kvalitniho jidla, tak poznas tak mozna prazdnou penezenku
Pavelito

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Saint-Jimmy napsal:
ZANGER napsal:
gainer

Dobrá rada nad zlato.. Některejm lidem bych za ty jejich super rady nafackoval

viď, taky jsem kulil oči
Kwido

PříspěvekZaslal: po březen 07, 2011 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
Kwido napsal:
SimsonCZ napsal:

denne kdyz nepocitam na snidani vajicka, pred spanim tvaroh atd., tak po treningu 300g hovezi steak a za rok takoveho stravovani a treningu poznas vysledky, ale kdyz budes furt vymejslet kraviny, aby ses vyhnul jezeni kvalitniho jidla, tak poznas tak mozna prazdnou penezenku

Já se nechci vyhýbat kvalitnímu jídlu apod. spíš naopak.. Ale jde to do mě ze všech stran.. Tak o tom chci mít trošku přehled..
Robot2037

PříspěvekZaslal: út březen 08, 2011 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

podle me je kloubni vyziva dulezita a pritom se na ni dost zapomina a clovek si vzpomene az kdyz ma nejake problemy, jenze to je uz pozde! treba zelatina na klouby, slachy a vazivove tkane je dulezita vec, ale vysledky jsou znat az po par mesicich uzivani. neni to nic co by se zlepsilo ze dne na den. kdyz zvedas tezke vahy a hodne cvicis, nepodcenoval bych to, protoze za tech par mesicu budes zvedat jeste vice a pokud nezaradis kloubni vyzivu uz ted, koledujes si akorat o nejaky uraz.

to je muj osobni nazor.

Rychle na stránku:

Přejdi na: