|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dragoun
|
Zaslal: po březen 07, 2011 7:18 pm Předmět: |
|
|
To červeny na první fotce jsou bradla, všechno kromě benche je domácí výroba.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: po březen 07, 2011 7:23 pm Předmět: |
|
|
hustá domácí posilka  . Dobrej hardcore. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: po březen 07, 2011 7:30 pm Předmět: |
|
|
| Dragoun napsal: | Tohle jsou moje kozy (stojan na dřepy) |
ty jo, díky ti moc za inspiraci
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 07, 2011 7:35 pm Předmět: |
|
|
Uz jsem to tu postoval mockrat, ale tohle byl kdysi muj "drepovaci stojan" v me domaci posilovne v pokojiku a zazil jsem s nim sve nejlepsi drepovaci obdobi a asi nejlepsi treninky, co jsem kdy cvicil. Jen kdyby o tom tenkrat vedela matka, tak jsem asi vejpul :D
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dragoun
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 07, 2011 7:41 pm Předmět: |
|
|
| Dragoun napsal: | Já bych se bál aby to ty židle vydržely, tu váhu |
ty zidle byly pevnejsi nez ty stoly, tam vubec nic nehrozilo, to jsem se spise bal, ze se zlomi ta osa, protoze jsem tam mel i 170kg a byla to takova tycka, co jsem nasel na zahrade, i kdyz tvarila se pevne..... a nebo jsem se bal, ze se propadnu o patro nize _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dragoun
|
Zaslal: po březen 07, 2011 7:41 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | Dragoun napsal: | Tohle jsou moje kozy (stojan na dřepy) |
ty jo, díky ti moc za inspiraci | Já si to nemůžu vynachválit, pořád sem chtěl udělat něco spešl, ale pak mě napadly kozy a postačí mi dobře, je to stabilní a unese to dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dragoun
|
Zaslal: po březen 07, 2011 7:43 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Dragoun napsal: | Já bych se bál aby to ty židle vydržely, tu váhu |
ty zidle byly pevnejsi nez ty stoly, tam vubec nic nehrozilo, to jsem se spise bal, ze se zlomi ta osa, protoze jsem tam mel i 170kg a byla to takova tycka, co jsem nasel na zahrade, i kdyz tvarila se pevne..... a nebo jsem se bal, ze se propadnu o patro nize | Já si říkal, že to asi nebude originál osa jinak ta co mám na těch fotkách vzadu je taky domácí výroby, ale plná, takže zmákne myslim dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po březen 07, 2011 7:45 pm Předmět: |
|
|
nejlepší stojan na dřepy
zdroj : forum na rosstraining.com _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 07, 2011 7:49 pm Předmět: |
|
|
Automaticky výškově přizpůsobitelný :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dragoun
|
Zaslal: po březen 07, 2011 7:52 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | nejlepší stojan na dřepy
zdroj : forum na rosstraining.com | Chudák činka tam nejspíš mokla co? Podle toho jak je rezavá To bych svojí lásce nikdy neudělal
|
|
| nahoru |
|
 |
rassto12
|
|
| nahoru |
|
 |
Dragoun
|
Zaslal: út březen 08, 2011 8:42 pm Předmět: |
|
|
| rassto12 napsal: | Nemate tu niekto nejaky podrobnejsi plan na vyrobu multipressu ? A este mohol by som sa spytat ako urobit si kladky aby aj fungovali staci horna na chrbat a spodna tiez na chrbat veslovanie thx | Já měl kladky připevněny na traverzi, ale vůbec už je nepoužívám.
|
|
| nahoru |
|
 |
rassto12
|
Zaslal: út březen 08, 2011 8:45 pm Předmět: |
|
|
| Dragoun napsal: | | rassto12 napsal: | Nemate tu niekto nejaky podrobnejsi plan na vyrobu multipressu ? A este mohol by som sa spytat ako urobit si kladky aby aj fungovali staci horna na chrbat a spodna tiez na chrbat veslovanie thx | Já měl kladky připevněny na traverzi, ale vůbec už je nepoužívám. |
lebo kamarat co ma kladku v posilovne tak uplne sa zasekava to lanko, neni to take plinule velky odpor treba prekonat a sem tam aj vypadne s tej kladky lanko ... inac ako mam tomu predist ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Dragoun
|
Zaslal: út březen 08, 2011 10:31 pm Předmět: |
|
|
| rassto12 napsal: | | Dragoun napsal: | | rassto12 napsal: | Nemate tu niekto nejaky podrobnejsi plan na vyrobu multipressu ? A este mohol by som sa spytat ako urobit si kladky aby aj fungovali staci horna na chrbat a spodna tiez na chrbat veslovanie thx | Já měl kladky připevněny na traverzi, ale vůbec už je nepoužívám. |
lebo kamarat co ma kladku v posilovne tak uplne sa zasekava to lanko, neni to take plinule velky odpor treba prekonat a sem tam aj vypadne s tej kladky lanko ... inac ako mam tomu predist ? | To bude nejspíš ta kladka nějaká vadná, špatně namazaná... nevim. Jinak proti tomu vypadávání, jestli to drží pořád napnuty.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|