|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
haino

|
Zaslal: po březen 07, 2011 7:55 pm Předmět: |
|
|
Od středy 23.2 jsem u internet Synotu,takže rekapitulace.V NBA padlo do dneška 8 remíz,poslední dvě včera ale to jsem se nedostal včas k internetu,tak jsem je odepsal.Zbylých 6 bídně,ale chycených. 1096 Por-Lak 24.2 4:30 0 13 vs.78 v.1014 5635 Por-Den 26.2 4:30 0 15 vs.34 v.510 5788 Indi-Pho 27.2 18:00 0 13 vs.252 v.3276 5513 N.Jer-Pho 1.3 1:00 0 12,5 vs.412 v.5150 3457 N.Jer- Tor 5.3 21:00 0 12,5 vs.132 v.1650 5667 Uta-Sac 6.3 3:00 0 15 vs. 36 v.540 Remízy hrané na 500 nebo 1000 nebyly ten den můj favorit,takže jsem to špatně vyhodnotil. N.Jer-Tor favorit byl,ale proč jsem ubral polovinu nechápu sám. NHL hraju spíš cvičně a zatím mám chycených 11 remíz.Nejvíc 1922 Edm-Nas 2.3 3:30 0 3.8 vs.438 v.1664 Potvrdilo se,že při solo sázce se nedá dostat ani korunu nad limit 5000 čisté výhry,tak uvažuju co dál.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: po březen 07, 2011 10:25 pm Předmět: |
|
|
ehm...rekapitulace, takze si prakticky tipnul 8/8 remiz v basketbalu ?? cili vsecky remizy co byly od toho data? ty haino...ale, radsi nic
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po březen 07, 2011 11:15 pm Předmět: |
|
|
A to ti má sežrat kdo toto? Normálně najed na ten tiket na netu, zmáčkní tlačitko print screen (prtsc) otevří si malování, klikni pravým a dej vložit, obrázek ulož, nahrej a dej odkaz.
To co si napsal si taky můžu tady napsat že ano. Něco jako napsat, dal jsem 1100kg na bench.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út březen 08, 2011 1:14 am Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | | agnez napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | | agnez napsal: | | Pekne,uz se vyser na kombiky a davej sola nebo neake 2 zapasy.Treba po litr staci. |
kombiky byly za vikend + 5000,- , me to staci Agnez, takovy to ,,domaci
sazeni,, |
Jo to je dost,ale porad chodit nebudou s tim pocitej |
tak nebyt žabožroutů a pár dalších výmrdů, mohlo být i 2x tolik....snad příští víkend |
To byla blbos hrat (hral to fakt kazdy)ono totiz Marach je na antuce v deblu top deblista a Melzer vyhral po boku Petzschnera wimbledon.Llodra a hlavne Benetka uz neni co byvali,dlouho nehral.
Ale byli tam krasne 4hry.Nemci za 1,9 v 5setech sice.Svedi a spanelove proti belgii za 1,45 za barak i s babkou a jeste ledvinu muzes prodat
Ale chodi ti to pekne a ze nevyjde v kombiku vetsinou 1 zapas to uz tak byva proste.I kdyz mega smolne atd,to je proste tim poctem zapasu no,
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: út březen 08, 2011 11:38 am Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | A to ti má sežrat kdo toto? Normálně najed na ten tiket na netu, zmáčkní tlačitko print screen (prtsc) otevří si malování, klikni pravým a dej vložit, obrázek ulož, nahrej a dej odkaz.
To co si napsal si taky můžu tady napsat že ano. Něco jako napsat, dal jsem 1100kg na bench. | Když to vymaluju a kliknu pravým tak vyskočí kopírovat /nemám čím/nebo zobrazit zdrojový kod výběru/stránka klikyháků/,tak co s tím mám dělat. Myslel jsem,že se budete smát co to mám za pidisázky a vy mi nevěříte ani to.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út březen 08, 2011 12:23 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | | agnez napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | | agnez napsal: | | Pekne,uz se vyser na kombiky a davej sola nebo neake 2 zapasy.Treba po litr staci. |
kombiky byly za vikend + 5000,- , me to staci Agnez, takovy to ,,domaci
sazeni,, |
Jo to je dost,ale porad chodit nebudou s tim pocitej |
tak nebyt žabožroutů a pár dalších výmrdů, mohlo být i 2x tolik....snad příští víkend |
To byla blbos hrat (hral to fakt kazdy)ono totiz Marach je na antuce v deblu top deblista a Melzer vyhral po boku Petzschnera wimbledon.Llodra a hlavne Benetka uz neni co byvali,dlouho nehral.
Ale byli tam krasne 4hry.Nemci za 1,9 v 5setech sice.Svedi a spanelove proti belgii za 1,45 za barak i s babkou a jeste ledvinu muzes prodat
Ale chodi ti to pekne a ze nevyjde v kombiku vetsinou 1 zapas to uz tak byva proste.I kdyz mega smolne atd,to je proste tim poctem zapasu no, |
Tak Llodra by to mozna jeste uhral, ale Benetau asi ne...co uz. navic ten Davis je hruza, zapasy co by byly normalne jasna zalezitost konci 3-2 atd...proste na to kazdej druhej sere, kdyz to neni za tezky money.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út březen 08, 2011 10:50 pm Předmět: |
|
|
Haino stále nic, tak zkusím já
772 Jaroslavl-D.Riga (1.z.) (08.03.2011 15:00)
1 Výhra domácích (4:2) 1.58 výhra A (1.58)
9110 Peterburg-A.Mytišči (1.z.) (08.03.2011 15:00)
1 Výhra domácích (5:3) 1.62 výhra B (1.62)
903 Š.Doněck-AS Roma (08.03.2011 20:45)
1 Výhra domácích (3:0) 1.74 výhra C (1.74)
Skutečná výhra 1 752,00 Kč
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: st březen 09, 2011 12:49 am Předmět: |
|
|
Není jisté,že něco bude,ale když jo tak takhle.Atl 1,Mia 1,Pho 1,Was 3. čísla znamenají pravděpodobnost remízy. 3 je nejvíc.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st březen 09, 2011 1:07 am Předmět: |
|
|
Dejte mu někdo Ban, když ne za ty pindy o sázení, tak za neschopnost psát normálně česky a typograficky správně, to je fakt strašný. Samozřejmě nemluvím o tom, že spočítat si podle toho, kolik zápasů kterej tým už neremizoval, porovnat pořadí v tabulce popř. vzájemnou bilanci, to není žádná věda, kdyby to všechno bylo takhle jednoduchý, tak vyhrává každej a sázení není o riziku.
Na co jde podle mě sázet a Tradewind by mi jako matematik mohl to okomentovat, to je dejme tomu systém postavenej na tom, že např. v NHL každej tým remizuje za sezónu minimálně x krát, čili když začnu od začátku sezóny na každej zápas než padne x. remíza mínus třeba jedna sázet, a s každou prohrou budu sázku zvyšovat (např. na dvojnásobek), tak je dost slušná šance že to vyjde.
Protože tahle strategie se mi zdála lehce ověřitelná, naprogramoval jsem si kdysi simulátor sázek, kam jsem naimportoval 5 let výsledků NHL, a měl jsem tam proměnné základní sázky, od kolika neremíz týmů začít sázet, o kolik sázky postupně zvyšovat (dvoj, trojnásobek), kolik peněz bude v kterou chvíli potřeba maximálně i při nejhorší šňůře za sezónu - a opravdu mi vyšlo, že když to člověk dobře naplánuje a má dejme tomu půl míče rezervu na začátek minimálně, tak se na tomhle dát vydělat. Samozřejmě tam pak jde o to že jeden zápas nejde vsadit za 50 000 remízu, tak to člověk musí dát na víc tiketů, plus celá ta anabáze trvá třeba několik měsíců.
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: st březen 09, 2011 1:14 am Předmět: |
|
|
To bylo telegraficky,kdybys chtěl do 1:00 vsadit.Vysvětlení je takové:10remíz hrajou bez 2 divizí.To by mělo skončit,takže zbudou ti čtyři.Atlanta neremizovala s pacifik přes 10let,Miami s Portl.Remizovali letos v Portl. a byly by to 2 ze 2 zápasů.Stává se to ,ale vzácně.Phoe. by zahrál 4 remízy z 6 zápasů a to je šílenost.Takže zbývá Washing.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st březen 09, 2011 10:53 am Předmět: |
|
|
LJ : to co popisuješ je Martingale systém z rulety...Funguje to logicky i matematicky, ale třeba kasina kvůli tomu zavedli max. výši sázky a podobný to podle mě bude i u sázkovejch kanceláří, když chytneš nějakou dlouhou serii bez remízy může se stát že na to dojedeš, i když tam je ten kurz zase vyší atd. Chtělo by to vyzkoušet _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st březen 09, 2011 10:55 am Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | To bylo telegraficky,kdybys chtěl do 1:00 vsadit.Vysvětlení je takové:10remíz hrajou bez 2 divizí.To by mělo skončit,takže zbudou ti čtyři.Atlanta neremizovala s pacifik přes 10let,Miami s Portl.Remizovali letos v Portl. a byly by to 2 ze 2 zápasů.Stává se to ,ale vzácně.Phoe. by zahrál 4 remízy z 6 zápasů a to je šílenost.Takže zbývá Washing. |
kolik si dal génie na remízu Washingtonu?? Aspon 50000,- ?? Skoro ti to vyšlo, jen o 20bodů
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|