Kurzové sázení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 256, 257, 258 ... 297, 298, 299  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kurzové sázení  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kurzové sázení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čekačka, ale vyplatilo se

248 Bachinger-Kumantsov (08.03.2011 05:15)
1 Výhra domácích (1:0) 1.25 výhra A (1.25)
246 Meffert-Vardhan (09.03.2011 02:30)
1 Výhra domácích (2:0) 1.32 výhra B (1.32)

Skutečná výhra 2 743,00 Kč

1 Výhra domácích (1:0) 1.25 výhra
1 Výhra domácích (2:0) 1.32 výhra

Skutečná výhra 990,00 Kč
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
magion

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Citrone zas to neprehanej jo .. mas i naky prohry ? nebo mas ted stastne obdobi s 90% uspesnosti..
haino

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Citrone živit se sázením neznamená nutně točit v tom statisíce.Utratím stovku za den a to že jsem teď vydělal 10000 za týden beru jako úspěch.Vydělat 800tis. se mi povedlo před deseti lety,když jsem hrál jak blázen.Kdybych s tím neskončil,klidně jsem o to moh přijít.Tak to u akovek chodí.Půl roku předtím Jsem vydělal 420tis. za týden a cítil se jak král.Za další týden jsem byl na nule a nechápal co se stalo.Takže takové série se povést můžou,ale musíš vědět,kdy skončit.To jak sázím teď ti může připadat směšné,ale na uživení mi to bohatě stačí.
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HELEEEEEEEE BORCI...

Myslel jsem že to tady bude zajímavější ale popravdě je to jen chlubení který už jen ze zdvořilosti, věrohodnosti někomu nevěšet na hlavu pičoviny má být podloženo dukazem, nejlépe dřív než se to vsadí jinak je to k hovnu!!!

Takových lístku dodatečně mužu napsat a nakopírovat dost ale co takhle typ, na dnešek, a pak si to ověříme u vysledku a debata bude k něčemu dobrá a muže i vydělat peníze.

Takhle nevěrohodně a každej na svém písečku, no nevím k čemu je to dobrý, AKORÁT ABY SE TU PÁR KOKOTÍKU DOHADOVALO??????????

Nehledě k tomu i kdyby jste kdo sázel 20akovek po litru a pak vybrat přesně tu jednu a zveřejnit....no nevím to není vubec zajímavý a popravdě jestli já věřím tak dalších 10lidí určitě ne...

CHCE TO SYSTÉM ....TIP TEĎ, VÝSLEDKY OVĚŘÍME POTOM..

? TAK CO???
haino

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se tu stav po20hodině,do té doby něco dodám.
Bombay

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

haino napsal:
Tak se tu stav po20hodině,do té doby něco dodám.

Ale ne tipy na zápasy, co se hrajou od 18 hodin
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OK
Nakonec jsem dal tohle...
Slavia- Liberec - 1
Omsk- Magnitogorsk - 0
Litvínov- Třinec - 0
Mora -Almtuna - 1
Kurz 54.78
Ostaní není duležitý....
LJ

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:

Nechci ti brát iluze, ale nic nového jsi neobjevil. Jedná se o martingale systém http://cs.wikipedia.org/wiki/Martingale Zdvojnásobování vkladů může dluohou dobu fungovat, ale potom při delší špatné sérii která dříve nebo později přijde, přijdeš o všechno.
Já neříkám že jsem objevil něco nového, ale rozdíl je v přístupu, tzn. vybrat si sport a ligu, projet si deset let statistiky dozadu, nasimulovat si jak by to vypadalo při určitejch premisách (sázet až od X. neremízy apod.), nastavit si budget kterej na to mám a minimalizovat riziko, to byla moje představa co by mohla fungovat. A taky důvod, proč to tak nedělá každej, protože nemá kapitál nebo na to nemá nervy, přece jenom jedna hra trvá třeba jednu sezónu, což je docela dost času. Bavíme se tady znovu opakuju o tom, že jsem si v simulaci nastavil nějakou strategii, aplikovali ji na ligu X a ročník Y a viděl jsem, že to funguje a že to fungovalo i 5 let zpátky s dostatečnou rezervou, nebavíme se tady o tom, že bych slepě od prvního kola sázel na černou na ruletě .

Abych uvedl konkrétní příklad, třeba to co psal banán, pokud by v italské 2. fotbalové lize při prvním poločasu byla většina výsledků remíza, každý tým remizoval minimálně 5 zápasů za sezónu, a bylo tomu tak 10 let zpátky, tak riziko, že nějaký tým v novém roce remizuje nulakrát, je minimální. S tím že když si hráč vybere např. X týmů ze středu tabulky a nastaví si podle těch simulací, od kolika neremíz na ně může sázet a že přestane sázet např. od 1 remízy týmu v sezóně, tak to mi přijde jako ten model kde riziko je oproti kasínu úplně někde jinde.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:

CHCE TO SYSTÉM ....TIP TEĎ, VÝSLEDKY OVĚŘÍME POTOM..

? TAK CO???

jen jeden clovek tady ma duvod lhat

Ja treba cekam na tohle

270 Junqueira-Schwartzman (07.03.2011 18:30)
1 Výhra domácích (2:0) 1.26 výhra A (1.66)
1 Výhra domácích (2:0) 1.32 výhra
205 An.Martin-B.Klein (07.03.2011 17:00)
1 Výhra domácích (2:0) 1.40 výhra B (1.40)
212 M.Fischer-Raspudic (08.03.2011 15:20)
1 Výhra domácích (2:0) 1.17 výhra C (1.52)
204 Tursunov-Sijsling (09.03.2011 11:00)
1 Výhra domácích (1:0) 1.30 výhra
208 Mahut-F.Nielsen (09.03.2011 13:20)
1 Výhra domácích 1.25 nevyhodnoceno D (1.56)

1 Výhra domácích (1:0) 1.25 výhra

EDIT - takže Mahut OK, chlapec šikovná a máme doma :

Skutečná výhra 2 639,00 Kč

Naposledy upravil AniCitronAniBanan dne st březen 09, 2011 3:38 pm, celkově upraveno 1 krát
LJ

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ou, našel jsem ten svůj simulátor akorát tam asi nejsou správný data, protože jsem to furt měnil, ale jenom pro představu
http://nhlvypocty.webzdarma.cz/

např. http://nhlvypocty.webzdarma.cz/akce.php?sazka=20&Tym=all&koef=4&nere=15&stopka=1&casak=0&liga=3 - nějaká česká fotbalová liga, sázím od 15 neremíz a čtyřnásobným vkladem , nejvíc za sezónu budu potřebovat půl míče, vyhraju 800 000 ... ukazuju extrém, samozřejmě je to o tom odladit model kdy mám dostatečnou rezervu pro událost, jaká se nestala 10 let
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:

Abych uvedl konkrétní příklad, třeba to co psal banán, pokud by v italské 2. fotbalové lize při prvním poločasu byla většina výsledků remíza, každý tým remizoval minimálně 5 zápasů za sezónu, a bylo tomu tak 10 let zpátky, tak riziko, že nějaký tým v novém roce remizuje nulakrát, je minimální. S tím že když si hráč vybere např. X týmů ze středu tabulky a nastaví si podle těch simulací, od kolika neremíz na ně může sázet a že přestane sázet např. od 1 remízy týmu v sezóně, tak to mi přijde jako ten model kde riziko je oproti kasínu úplně někde jinde.

v 2 italske mas uplne normalne serie 4 remiz za sebou a jak vidis z tabulky aktualniho rocniku, kterej ma jeste hodne do konca, sou tam 4 teamy co meli 18 krat X v polocase a jen 12 krat jinej vysledek. Takze tam proste prodelat nemuzes
hobbyt

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 4:10 pm    Předmět: tipy Odpovědět s citátem

acab pekne ti to ide...obcas by si mohol supnut aj dake tipy predom na inspiraciu co hovoris?
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no nevim, bylo me receno, ze hraju maly kurzy a jeste blbe v kombikach, ze je to nahovno
hobbyt

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 4:17 pm    Předmět: asdf Odpovědět s citátem

lepsie male kurzy ktore vidu ako velke kurzy ktore nevidu :D
agnez

PříspěvekZaslal: st březen 09, 2011 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martinagle je neco jako san jose syndrom.jedna skuina je pod mostem a druha uz se zabila.Tohle je blbost zvysovat vklady.Vsichni kdo se tim zivi maj svuj MG.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kurzové sázení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 256, 257, 258 ... 297, 298, 299  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: