|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blazen
|
Zaslal: ne březen 06, 2011 4:50 pm Předmět: |
|
|
celej víkend sem dělal osobního řidiče, a kromě chvilky spánku jsem si vůbec neodpočinul.. takže víkend za mnou, zítra škola a já totálně utahanej :) ale přesto sem se dneska do posilovny dokopal a dal nehorázně rychlej trénink.. vůbec jsem netušil váhy ani opakování, takže jsem to tak nějak střílel podle pocitu (nebyl čas se před tréninkem mrknout do logu na váhy minulého týdne)
POSILKA
hacken dřep
10x stroj
3x8x stroj +10kg
francouz v leže
4x6x EZ +10kg
ramena s JČ
10x 12kg
3x6x 14kg
horní kladka k hrudníku
10x 30kg
3x10x 35kg
tlaky na šikmé s JČ
3x8x 14kg
biceps s VČ
10x osa (15kg)
3x6x osa +10kg
poslední serie na krev, posl. opakování cheating
výpony ve stoje
10x 65kg
4x8x 75kg
+ břicho
+ cesta domů na kolcu
i s báchorem mi trénink zabral slabou půlhodinku.. jídlo i odpočinek dneska stálo za pytel, tak jsem váhal jestli jít, ale nakonec jsem se dokopal a vcelku to sedlo... mezi všemi cviky i sériemi jsem se snažil dával pauzy +- 30s a to mě hodně ničilo, normálně bych se s takovýma váhama moc nepáral :D
každopádně ve středu začnu přihazováním u některých (z nějakých důvodů pro mě důležitých) cviků, a u některých z těch cviků zřejmě budu cvičit trochu na krev, ale nedá se svítit...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po březen 07, 2011 5:33 pm Předmět: |
|
|
dneska zase nic, na nohejbal se nemám jak dostat takže zase smrdim doma.. mám ze všeho zas blbou náladu, poslední dobou mi nic nevychází a všecko je jaksi na pytel :/
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út březen 08, 2011 4:18 pm Předmět: |
|
|
alergologie = relax.. dneska mi vakcínu pichnul doktor a nesral se s tím, normálně mi snad propíchnul sval :D bolí to dost, dycky mi vakcínu dává sestřička a ta se aspoň chová šetrně
zítra hrajem ve škole 3 florbalový zápasy v rámci turnaje (každý zápas 2x 10 min.), ale snad bude dost síly i na odpolední posilku :)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st březen 09, 2011 5:31 pm Předmět: |
|
|
dneska 3 zápasy ve školním turnaji ve florbale, vždy 2x10 minut.. hráli jsme 4+1 a měli na střídání jen jednoho hráče (navíc jsme hráli 2 zápasy hned po sobě), takže sem si hned po odehrání zápasů myslel že hodím šavli  ale nehodil :D no všechno jsme zatím celkem hladce vyhráli, postupujem do pátečního semifinále a uvidíme co z toho bude :) tep jsem měl snad v anaer. zóně, nebyl bych schopnej říct ani 3 slova :D no a doklusal jsem domů, naklopil do sebe oběd a zahodinku do posilovny, na přidávání váhy...
POSILKA - přidávání váhy
hyperextenze
4x10x blázen
benče byly plný, nechtěl jsem jít na multipress, tak jsem dal zatím hyper a pohodička, benč se akorát uvolnil :)
benchpress
10x 40kg
7x 50kg
3x6x 65kg
10x 45kg
nevim jestli jsem byl tak unavenej z toho florbalu nebo jestli jsem to prostě nedával, ale 3x6 se 65kg byl masakr dosť.. v každé sérii tak 1op. rezerva, ale víc asi ne.. jestli to tak bude i příště, tak to asi snížím na 3x5... ale jináč to sedlo hezky :)
horní kladka za hlavu
10x 30kg
10x 35kg
3x8x 40kg
přidáno, celkem v pohodě..
zapažování
3x10x 5kg (na každou ruku 10 op.)
není třeba přidávat, ramena cítím vynikajícně
triceps kladka (lano)
12x 15kg
10x 20kg
8x 25kg
2x6x 30kg
4x 35kg
15x 20kg
taky netřeba přidávat, pohodička
biceps s JČ (s vytáčením předloktí)
14x 8kg (střídavě L a P, 7 op. na každou ruku)
3x14x 16kg
druhá serie byla trochu těžší, třetí už o hodně těžší, ale nemusel jsem cheatovat ani to tahat vším možným, takže v klídečku :)
zakopávání v leže
10x 20kg
10x 25kg
3x8x 30kg
spouštění pomalu, nahoru co nejrychleji.. hezky to šlo :)
+ břicho
+ 10 minut rotoped
i s rotopedem za 50 minut bylo hotovo.. první trénink s přidáváním vah, dojmy.. zvláštní  trochu jsem se bál přidávání u benče a u zad, ale bylo to celkem v normě.. doufám, že moje dnešní nevýkony byly způsobeny tím florbalem, protože jestli ne tak mi to naruší všechny přidávací plány  rád bych u těch cviků, kde jsem přidal, zvýšil závaží a nechal nebo snížil počet op. o 2, ale nevim jestli to tak úplně půjde.. uvidíme co přinese čas
no a zítra posilka repete
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 4:51 pm Předmět: |
|
|
před posilkou zase půlhodinka kopání do míče..
POSILKA - přidávání váhy
MT
4x8x 40kg
chtěl jsem přihodit, ale nebylo co.. kotouče byly obsazený na benči a ostatní kotouče v posilovně mají moc malý průměr.. tak jsem nasraně odcvičil mrtvolu se 40 kilama...
military press
8x 30kg
3x6x 35kg
lehce přidáno, pohodička
přítahy JČ (s opřením o koleno)
3x10x 12kg (x2)
12ky teda byly mírně těžší ale záda to drtilo dobře :)
tlaky JČ hlavou dolů
4x8x 12kg
tohle jsem necvičil snad rok a 2 dny a těžký to bylo akorát
triceps za hlavou s JČ
3x10x 10kg (x2)
nebyl důvod přidávat...
biceps s JČ - skotovka
3x10x 10kg (x2)
celkem těžký.. : (
SS - klopení zápěstí - podhmat + nadhmat
celkem 4 serie (na každou ruku) podhmat a 4 (na každou) nadhmat
na výpady jsem úplně zapomněl v tom spěchu
+ břicho
s přidáváním vah celkem spokojenost, posledně mi moc nesedl military press tak jsem se dneska přidání tam celkem bál ale šlo to hladce :)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 5:21 pm Předmět: |
|
|
no a další přidávání vah bude nejdřív ke konci dubna, 18. dubna mám praktickou maturitu a 26. května ústní.. a taky jsem přemýšlel, co po tomto tréninku a asi urobím 2-3x týdně fullbody s tím, že na každou partii budou 2 cviky místo stávajícího 1.. při 3x týdně přemýšlím i o střídání těžko-lehkých tréninků, ještě uvidím :) rád plánuju takhle do budoucna :)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 1:35 pm Předmět: |
|
|
2 zápasy (každý 2x 10 minut) ve florbale, nakonec se z toho vyklubalo slušný 3. místo.. spíš jsme to tak uhráli, protože zápas o 3. místo vyšel místo hodiny němčiny (finále se hrálo až potom) a tu nikdo z nás nemá rád, takže jsme "záměrně" nepostoupili do finále
tak a dneska už se ani nehnu, od včerejšího večera mě celkem táhnou záda (ale ne vzpřimovače), je to nějaký divný, takže si dám radši odpočinek...
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne březen 13, 2011 11:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne březen 13, 2011 4:52 pm Předmět: |
|
|
POSILKA - přidávání váhy
hacken dřep
10x stroj
4x7x stroj +20kg
francouz v leže
3x6x EZ +15kg
byl to trochu boj, ale odjel jsem to čistě.. dalo se to :)
ramena s JČ
8x 12kg
3x6x 16kg
tady jsem se přidávání trochu - vlastně trochu víc - bál, ale šlo to v klidu :) posl. op. u 2. série už bylo těžký, a druhá polovina posl. serie už byla hodně těžká, ale překonal jsem to :D
horní kladka k hrudníku
12x 30kg
10x 35kg
3x8x 40kg
hodně dobrý, záda to ničilo správně
tlaky na šikmé s JČ
10x 12kg
3x6x 16kg
tady jsem se taky bál přihozené váhy, ale šlo to ještě líp než u ramen :) radost!
biceps s VČ
8x osa (15kg) +5kg
3x5x osa + 15kg
převelice těžké
výpony ve stoje
10x 65kg
4x8x 80kg
dobrý :)
+ břicho (celk. čas 50 minut)
+ 10 minut rotoped a 15 minut cesta domů na kole
konečně jsem plánovaně přidal váhy i v tomto tréninku a naprosto bomba :) měl jsem dneska dost energie, takže jsem se netrápil.. a všude, kde jsem přidával, se mi to povedlo odcvičit celkem v pořádku :) jediný co mě zklamalo byl biceps, ikdyž tam mi spíš odcházelo předloktí, takže zřejmě budu muset zařadit kladiva místo obyč zdvihů s JČ... ale jinak naprosto velikánská spokojenost
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po březen 14, 2011 6:47 pm Předmět: |
|
|
BĚH
okruh: 380m do kopce; 270m rovinka; 360m z kopce; 240m rovinka... celkem tedy 1250m a samozřejmě po chodníku
vzdálenost: 5km (4x okruh)
průměrná rychlost: 12km/hod.
čas: 25 minut
energie: 397 kcal
(tady vycházím z koeficientů na http://www.kaloricketabulky.cz/ , jak moc je to přesné, to opravdu netuším :) )
po asi 7 týdnech běháníčko.. nebyl jsem z toho nadšenej ale dokopal jsem se k tomu.. a nelituju  první okruh jsem zaběhl velmi rychle (po prvních 300 metrech už jsem přestával stačit s dechem), takže zbytek jsem tak nějak normálně odklusal.. nehrotil jsem to, bylo to spíš takový zpestření (když mi dneska odpadl ten nohejbal)
EDIT: hodně se těším na středeční trénink, asi mě to kardio nějak nakoplo  nakonec to s tím přidáváním asi nebude tak dokonale naplánové, jak jsem původně chtěl.. zřejmě se prvních pár tréninků ještě budu držet opakování, ale pak si možná přidám.. ať mám aspoň trochu obměnu (ten poslední týden před přidáváním vah už mě celkem přestával bavit a tomu chci zabránit) a aby mě to bavilo a neupadl bych na těch x týdnů do stereotypu :) navíc i silově mám u většiny cviků rezervy..
takže shrnuto - přidávání vah bude plánovaně jak jsem plánovaně naplánoval na plánu, ale opakování asi budu postupně zvyšovat se současnýma váhama :)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út březen 15, 2011 4:17 pm Předmět: |
|
|
dneska nic kvůli alergologii : (
od rána jsem pár hodin chodil jako válečný veterán (trochu protestující stehna ještě z nedělního tréninku a včerejšího běhání, ale hlavně kolena), nicméně bolest ustala.. a pořád pokračuje těšing na zítřejší trénink :D
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st březen 16, 2011 5:27 pm Předmět: |
|
|
POSILKA
sice jsem se poslední dny na trénink těšil, od rána bylo pěkně ale odpoledne se zatáhlo a ten déšť mi tak zkazil náladu, až se mi do posilky skoro ani nechtělo.. do toho všeho jsem píchnul kolo (ani nevím kde), takže za chvilku povečeřím a pak se vrhnu na výměnu kolca :/
aerobka byla po cestě, když jsem doháněl autobus MHD.. strečink probíhal přímo v plném autobuse, při křečovitém držení za tyče a madla, abych sebou nešvihl, protože řidič byl šílenec a asi si hrál s tím autobusem na Le Mans...
benchpress
10x 40kg
8x 50kg
6,5,5x 65kg
10x 45kg
tak tady jsem selhal.. selhal jsem jako muž.. 3x6 bych dal, ale jel bych to hodně na krev a nechtěl jsem to radši přehánět (přece jenom, chtěl bych ještě za chvíli přidávat opáčka a snad i váhu).. tak jsem radši trochu ubral.. ale stejně to bylo těžký
horní kladka za hlavu
12x 30kg
10x 35kg
3x8x 40kg
těžký, ale dalo se to čistě odjet..
zapažování
3x10x 6kg
horní kladka - triceps (lano)
12x 15kg
10x 20kg
8x 25kg
3x6x 30kg
10x 20kg
okamžitě po odjetí posl. serie se 30kg jsem dal 20kg a těch 10 opakování bylo hrozný mučení :D
hyperextenze
4x8x blázen
biceps kladiva s JČ
12x 12kg
3x10x 16kg (střídavě L a P, 5 op. na ruku v sérii)
tady jsem to trochu přecenil, příště radši uberu a dám 3x14... na druhou stranu, jsem rád že posílím předloktí tam, kde je to potřeba a omezuje mě to..
zakopávání
12x 25kg
4x8x 30kg
opět, rychle nahoru, spouštění pomalu.. 3 série v pohodě, až jsem si říkal, že na tu poslední bych mohl i přidat :) ale jenom jsem začal tu čtvrtou sérii, byl to boj od začátku do konce :D
+ břicho
+ 10 minut rotoped
čas: 40 minut + rotoped
celkově trénink nic moc, odjel jsem to opět v moc rychlým tempu, abych stihl autobus zpátky... možná proto mi to opět nešlo, nevim co se děje : ( a už mě to sere, ostatní tréninky jsou v pohodě, ale ty středeční po přidávání váhy dost dobře nejdou : (
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt březen 17, 2011 4:10 pm Předmět: |
|
|
před posilkou 40 minut blbostí s míčem (zkracovačky, rotace, technika,...)
POSILKA
MT
10x 30kg
8x 40kg
4x6x 50kg
zezačátku to moc nešlo, ale poslední 2-3 série byly v pohodě :) a těžký to bylo na mě teda dost, zítra očekávám svalovku zad jak sviňa :D
military press
10x 30kg
3x7x 35kg
šlo to ztuha..
přítahy JČ (s opřením o koleno)
3x10x 12kg (x2)
lepší než minule
rozpažky na rovné lávce
3x10x 10kg
po včerejším benči mě trochu táhly kozy, tak jsem zařadil místo tlaků rozpažky a pohodička :)
superserie:
triceps extenze za hlavou s JČ + kladiva biceps JČ
8x 10kg (x2) + 10x 14kg (střídavě L a P, na každou ruku 5 op.)
8x 10kg (x2) + 10x 14kg
8x 10kg (x2) + 10x 14kg
nebyl vůbec čas, tak jsem tam lupnul SS a šlo to celkem dobře.. jenom na kladiva jsem chtěl původně dát tak 10-12kg, abych po těch včerejších kladivech nepřeháněl, ale nechtěně jsem drapnul 14ky a co už s tím no :) ale předloktí neprotestovalo, tož sem to teda odjel v klidu :)
+ břicho
čas: 33 minut
tempo vražedné  po těch nesmyslech s míčem jsem při prvních sériích MT myslel, že se rozpadnu, ale pomalu jsem to rozdýchával.. ovšem stejně sem si po tréninku musel tričko vyždímat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|