|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
cocman
|
Zaslal: ne březen 13, 2011 9:11 pm Předmět: |
|
|
Ja ji koupil ted nedavno...je to tak 3 tydny max...takze nevim, jaka to byla sarze...ale pokud to byla ta spatna, tak me zajima, jak asi chutnala ta podarena
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 9:28 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | Ja ji koupil ted nedavno...je to tak 3 tydny max...takze nevim, jaka to byla sarze...ale pokud to byla ta spatna, tak me zajima, jak asi chutnala ta podarena |
kdybys byl z Brna, tak ti dam pro srovnani (by ses po*ral, jak to bylo dobry :D ), tohle je celkem rozdil i ve vzhledu prasku. Nerikam, ze to byl chutove nejaky velky pruser, ale jine to bylo 100% . Mel jsem jich dost a vsechny ty posledni byly stejne, tak jsem to nastesti rozprodal, protoze jsem byl rozmlsanej tema staryma :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: ne březen 13, 2011 9:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne březen 13, 2011 9:38 pm Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | Kdyby sis to obědnal někde jinde, tak to výjde furt levněji než tady na Ronnie. Vím kde se prodává za 799+ 70kč poštovné A tady by stál tak 1 000Kč,- (a ještě by to byla zaváděcí cena ) |
asi nevíš, že na Ronnie (stejně jako v seriózních obchodech) máš možnost, když najdeš nižší cenu (kterou najdeš skoro u každýho produktu), ji zaslat při výběru položky a Ronnie sleví na uvedenou sumu :)
(je to ono "Nabízí Vám kdokoli cenu lepší? Klikněte zde, zlevníme více!" pod ceníkem produktu)
|
|
| nahoru |
|
 |
marian.kopr
|
Zaslal: po březen 14, 2011 7:22 am Předmět: |
|
|
Tak si tak ctu ty vase prispevky okolo novyho proteinu od Nutrendu - Whey Core 100 a pokusim se tady zesumirovat svuj pohled na vec. Nekomu to asi nebude hrat do karet, ale verte, ze jde muj osobni-nazujatej pohled na vec, narozdil od predeslych postu. Jinak si totiz jejich pomalu orgasticko-kladne vyzneni nedokazu vysvetlit.
Ze zacatku bych rad podotknul, ze fandim ceskym vyrobcum a snazim se je podporit co to jde (nutrend nevyjimaje). Na Whey Core jsem se dost tesil. Design kybliku a vseho je dost povedenej, ale to co nastane po otevreni je docela zlo. Struktura by se dala prirovnat k cementu, jehoz prasnost vynasobte minimalne dvema. Ten protein proste poletuje uplne vsude. Hodim odmerku do shakeru (se zadrzenym dechem) a odehraje se
mensi atomovej hribek. V zivote jsem se s nicim podbnym nesetkal.
Dobre, tak prasi, to by se dalo jeste s prehledem prezit (az na ty vecne spinavy rukavy od cernyho trika s dlouhym rukavem nebo mikiny, me teda obcas vytaci). Kazdopadne tim to teprve zacina.
Protein teda zaliju vodou (pomer podle etikety) a zacnu sterchat. Stercham docela dost, protoze zkusenosti s rozpustnosti (halo Colostrum!) u Nutrendu me k tomu nuti. Asi po 20s sterchani protein zmizi a zustane plnej shaker peny. V ten moment me napada jediny vhodny urceni a to je, vysypat obsah celyho kyblu do vany a vykoupat
se v tom. Jak mam tohle ku*va vypit? Jsem zvyklej si davat yrovatkovej protein (koncentrat s izolatem) s maltou rovnou po trenale, ale co mam delat s timhle???
Nechapu jak takhle obrovska korporace, jako Nutrend, ktera ma tolika lety zkusenosti s veskerou vyzivou, muze vubec vypustit neco, co tak nehorazne peni. Mel jsem spoustu proteinu od Nutrendu a zadnej takhle silene nepenil.
Cekam teda dokud pena aspon trochu neklesne. Po asi dvou minutach to napeneny zlo trochu ustupuje (ale porad je ho tam tak 1/2 shakeru) a zacinam to pit (malinova prichut). Prvni dousky to docela jde, ale po registraci vsech chuti na jazyku se dostavuje chut s neprijemnym "chemickym" vyznenim a nahorklym ocasem. Vysvetlim to jednoduse. Ten protein nevidel ovoce ani z druzice a jeste k tomu je nahorklej.
Dalsi "prijemny zjisteni" nasleduje. Protein NENI rozpustenej. Po takove DOBE neni ten protein rozpustenej. To jsem fakt nevidel, to i to Colostrum po takove dobe bylo rozpusteny, ale tohle ne... V tu chvili mam dve moznosti, bud sterchat znova a udelat si v zaludku penovou koupel, nebo to nechat dalsi dve minuty odstat a nebo to vypit s tema nerozpustenyma hrudkama. No kdo by si nevybral?
Mel jsem tam jeste vzorky cokolady a vanilky. Cokolada se docela da, ale jak tady Draper ("uznavany" proteinovy "gastronom") pise, jak mu to chutna, tak to teda nemuzu souhlasit. Jako je lepsi jak ta malina, ale srovnatelna treba s PW od PhD? To si teda asi zapomnel jak chutna PW (choco-cookie), ten je dalelko lepsi. Krasne voni, NEPENI a neni vodovej, to teda neni ani Whey Core (kdyz teda pockate 2 minuty, nez se ta pena premeni na castecne pitelnou tekutinu). No a teda srovnavat cokoladovyho Championa s Whey Core mi prijde uz uplne mimo. Champion je jedna z nej cokolad na trhu v Cesku a dalece vzdalena tehle pseudo cokolade od Nutrendu.
Whey core - vanilku bych prirovnal ke skazene vanilce od BSN (Syntha-6 - mel jsem moznost vypit jeden proslej RTD a nebylo to teda nic moc, jinak Syntha-6 ma nektery prichute vyborny!) s vuni, i trosku chuti, Jaru (ano, ctete spravne, ten saponat, se kterym obcas myjete nadobi).
Sectene podtrzeno. Pro me obrovsky zklamani. Nejsem proti Nutrendu zamerenej. Sam pravidelne pouzivam jejich tabletovy BCAA mega strong, jim compress tycinky, ktery jsou mimochodem vynikajici (a na zacatku nebyly, nutrend se s nima vypracoval). Takze tady duvod fakt nehledejte.
Vsem, kteri se tady rozplyvaji na tim, jak to Whey Core skvele chutna, bych poradil dve veci, bud vratit honorare, nebo ochutnat standardni protein 21. stoleti - MyoFusion, Chow, Tasty, Champion, Gold Standard, Whey od Fitca, SciTec Professional, ci Delite a spoustu, spoustu dalsich, na ktery se BUDETE po treningu nebo rano i vecer, doopravdy tesit, coz u Whey Core nehrozi.
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: po březen 14, 2011 7:46 am Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | 01Smajdalf napsal: | Kdyby sis to obědnal někde jinde, tak to výjde furt levněji než tady na Ronnie. Vím kde se prodává za 799+ 70kč poštovné A tady by stál tak 1 000Kč,- (a ještě by to byla zaváděcí cena ) |
asi nevíš, že na Ronnie (stejně jako v seriózních obchodech) máš možnost, když najdeš nižší cenu (kterou najdeš skoro u každýho produktu), ji zaslat při výběru položky a Ronnie sleví na uvedenou sumu :)
(je to ono "Nabízí Vám kdokoli cenu lepší? Klikněte zde, zlevníme více!" pod ceníkem produktu) |
Vím o tom, ale někde jsem četl, že to neslevnija uplně jen o něco : např: cena ronnie 1 000kč,- a na nějakém eshopu 800kč,- ( tak ti to prodají za 850-900kč,-) _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: po březen 14, 2011 8:21 am Předmět: |
|
|
Proč by člověk měl blbnout s nějakým "Nabízí Vám kdokoli cenu lepší?", když si to může vzít rovnou jinde? A v podstatě ho to vyjde úplně na stejno v konečném výsledku, akorát s jiným dodákem a hlavně jinou cenou.. _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: po březen 14, 2011 8:37 am Předmět: |
|
|
| Qwake napsal: | Proč by člověk měl blbnout s nějakým "Nabízí Vám kdokoli cenu lepší?", když si to může vzít rovnou jinde? A v podstatě ho to vyjde úplně na stejno v konečném výsledku, akorát s jiným dodákem a hlavně jinou cenou.. |
Zeby nieco ako virtualna loajalita vseobecne k miestu, kam chodim pravidelne (forum), kde sa dozviem nove veci, vydiskutujem si niektore dotazy?
Ja nakupujem proteiny v jedinom e-shope snad asi 6-7 rokov. Samozrejme, ze si pozriem ceny aj na inych strankach a niekedy vedome zaplatim o 2-3 eur viac. Lenze x-krat sa mi necakane stalo, ze som nasiel v baliku 2 sejkre, 5 hy-pro deluxe tyciniek, vzorky proteinov atd...
Ale samozrejme, sloboda vyberu je urcite super.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po březen 14, 2011 9:28 am Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | | Vím o tom, ale někde jsem četl, že to neslevnija uplně jen o něco : např: cena ronnie 1 000kč,- a na nějakém eshopu 800kč,- ( tak ti to prodají za 850-900kč,-) |
Není pravda, v 99 % případů jdeme samozřejmě pod cenu kdekoliv jinde nabízenou. Nemluvě o tom, když už se zmínilo to MyoFusion, že se u nás nestane (nikdy - nikdy), aby měl suplement přeraženou expiračku a podobně, jako třeba u zmíněného byť nejmenovaného prodejce .
Každopádně stále platí a lidé to oceňují - ceny nejsou a nikdy nebudou všechno .
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: po březen 14, 2011 9:51 am Předmět: |
|
|
No dívám se dobře že je MyoFusion za 999,- a prodáte ho teda levněji než 840 ?
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: po březen 14, 2011 9:56 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | 01Smajdalf napsal: | | Vím o tom, ale někde jsem četl, že to neslevnija uplně jen o něco : např: cena ronnie 1 000kč,- a na nějakém eshopu 800kč,- ( tak ti to prodají za 850-900kč,-) |
Není pravda, v 99 % případů jdeme samozřejmě pod cenu kdekoliv jinde nabízenou. Nemluvě o tom, když už se zmínilo to MyoFusion, že se u nás nestane (nikdy - nikdy), aby měl suplement přeraženou expiračku a podobně, jako třeba u zmíněného byť nejmenovaného prodejce .
Každopádně stále platí a lidé to oceňují - ceny nejsou a nikdy nebudou všechno . |
Ok _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: po březen 14, 2011 9:59 am Předmět: |
|
|
Musim velice pochválit Extrifit Long 80 příchuť jahoda/banán. Začal jsem ho brát jako svůj night/snack protein potom, co mi došel Reflex Peptide Fusion, a chuťově opravdu parádní..  Složení asi není potřeba komentovat..mezi vícesložkovejma proteinama jeden z nej. _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: po březen 14, 2011 10:27 am Předmět: |
|
|
| Saint-Jimmy napsal: | Musim velice pochválit Extrifit Long 80 příchuť jahoda/banán. Začal jsem ho brát jako svůj night/snack protein potom, co mi došel Reflex Peptide Fusion, a chuťově opravdu parádní.. Složení asi není potřeba komentovat..mezi vícesložkovejma proteinama jeden z nej. |
Mam vanilku...zprvu sem byl potesen chuti...ale po cirka 10te intoxikaci timto ta chut ztratila grady...protein se dost spatne rozpousti a me na dne zustava casto nerozpustena hmota..nechava kousky...proti tomu nic to beru...Obcas se me stane kdyz vypijes kousek hrudky ze to ma strasne ostro horky uder..Vanilku obecne u LONG nedoporucuju...
Tu tvoji prichut beres uz dele nebo si zacal..premyslim jestli vzit ted cokoladu nebo ten banan a jahodu..zkus napsat treba po tejdnu ci dvou jak se ti zmenil nahled na tu chut..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 14, 2011 10:49 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Mel jsem tam jeste vzorky cokolady a vanilky. Cokolada se docela da, ale jak tady Draper ("uznavany" proteinovy "gastronom") pise, jak mu to chutna, tak to teda nemuzu souhlasit. Jako je lepsi jak ta malina, ale srovnatelna treba s PW od PhD? To si teda asi zapomnel jak chutna PW (choco-cookie), ten je dalelko lepsi. Krasne voni, NEPENI a neni vodovej, to teda neni ani Whey Core (kdyz teda pockate 2 minuty, nez se ta pena premeni na castecne pitelnou tekutinu). No a teda srovnavat cokoladovyho Championa s Whey Core mi prijde uz uplne mimo. Champion je jedna z nej cokolad na trhu v Cesku a dalece vzdalena tehle pseudo cokolade od Nutrendu. |
Z ceskych proteinu je Whey Core asi zatim nejlepsi cokolada, co jsem mel (mozna jeste night protein od Promilu), za cimz si stojim a opravdu ver, ze za tenhle svuj nazor nebudu od splecnosti Nutrend dostavat pravidelnou mesicni davku suplementu :) , ale nikde jsem nepsal a pokud ano, tak jsem se spatne vyjadril nebo jsi me spatne pochopil, ze bych to srovnaval treba s PW od PHD, ktery je pro me stale naprosto bezkonkurencni a ta chut cokolady je trochu nekde jinde. Stejne by me ale mimochodem zajimalo, proc cesti vyrobci nejsou zatim schopni delat takove prichute, jako zahranicni.
Tvuj nazor samozrejme beru, i kdyz mne tak trochu pripada, ze to nepises az tak jako svuj objektivni nazor, ale jako hotovou vec, ale to je mozna jen muj pocit, ktery ve me vyvolala cetba tveho radoby vtipneho popisu strasti a uskali, se kterymi jsi musel bojovat pri zdanlive snadne priprave proteinu whey core 100, no nic....Vsimni si ovsem, ze je to v tomto topiku porad a porad dokola, 100 lidi, 100 chuti, u nekoho ten a ten protein vyvolava v puse gastronomicky orgazmus , u jineho pocity na zvraceni, tak to bylo vzdy a tak to asi bude, takze at si ho kazdy, kdo chces, koupi, otestuje a na zaklade toho se rozhodne, jestli si protein koupi znovu nebo da prednost jinemu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|