PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 183, 184, 185 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Study

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenže i tak nechci riskovat vyhozené peníze. Nicméně Pure whey jde stranou, protože tam nejsou enzymy. Myofusion čokoláda tu není. A ještě jsem neslyšel jak chutná ta Pharma, takže zatím počkám.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Martin.L

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem to take ochutlanal. Nic extra, spis prumer. Rozpustnost spatna a peni opravdu hodne.

Skoda ze ronnie nema v shopu produkty od Fitca, myslim ze by by zde byly popularni. Nizka cena, Cesky vyrobek a napriklad jahoda chutna jako shake z Mcdonalda.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Tuhle větev bych zakázal! Teď fakt nevím, který protein si mám koupit! Pharmu, Myofusion nebo Championa?!

zkus všechny postupně... na všechny je většinou pozitivní ohlas
já osobně ti můžu doporučit tu Pharmu
Study

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Počkám na hodnocení té nové, a podle toho si ji koupím nebo ne. Pak bych bral asi jen Myofusion. Jinak ten Fitco tu bohužel není, ale četl jsem jen chválu o něm. Rád bych ho zkusil
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Study napsal:
Tuhle větev bych zakázal! Teď fakt nevím, který protein si mám koupit! Pharmu, Myofusion nebo Championa ?!

Champion teď rozhodně ne, nějak jim u Pure Whey kvalita (=správnost složení dle etikety) uletěla extrémně dolů. Poslední testy dopadly u nás tak špatně, že teď posílám na otestování ještě jednu šarži, jestli to byl jen omyl nebo jestli to myslí vážně a dlouhodobě...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
guruhonza napsal:
Study napsal:
Tuhle větev bych zakázal! Teď fakt nevím, který protein si mám koupit! Pharmu, Myofusion nebo Championa ?!

Champion teď rozhodně ne, nějak jim u Pure Whey kvalita (=správnost složení dle etikety) uletěla extrémně dolů. Poslední testy dopadly u nás tak špatně, že teď posílám na otestování ještě jednu šarži, jestli to byl jen omyl nebo jestli to myslí vážně a dlouhodobě...

Vy necháváte produkty průběžně testovat na složení? Proč se výsledky nezveřejňují na stránkách?
Study

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, radši si fakt počkám chvíli, stejně mám ještě Matrix, který mi sice leze krkem, ale nějak to vydržím
U.B0B

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:
No dívám se dobře že je MyoFusion za 999,- a prodáte ho teda levněji než 840 ?

staci na heurece zadat MyoFusion a mas cenu 799,-. Ronnie jde vetsinou o 10-30,- jeste dolu. cely to trva cca minutu.
takze pokud mas minutu casu, tak mas MyoFusion za cca 780,- bez postovneho doma.
nekolikrat se o tom na foru pise - trebas zde. pri kazdem nakupu je tucne zvyrazneno Klikněte zde, zlevníme více! (nyni jiz jen sede) ...
mi ten dotaz prijde .........
blazen

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
staci na heurece zadat MyoFusion a mas cenu 799,-. Ronnie jde vetsinou o 10-30,- jeste dolu. cely to trva cca minutu.
takze pokud mas minutu casu, tak mas MyoFusion za cca 780,- bez postovneho doma.
nekolikrat se o tom na foru pise - trebas zde. pri kazdem nakupu je tucne zvyrazneno Klikněte zde, zlevníme více! (nyni jiz jen sede) ...

ono stačí to zadat na seznamu (oddíl zboží) a seřadit od nejlevnějšího.. tak to dělám já (teda udělám)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Saint-Jimmy napsal:
Vy necháváte produkty průběžně testovat na složení? Proč se výsledky nezveřejňují na stránkách?

Tohle na web půjde, mám tu aktuální Elite Whey (Dymatize), Pure Whey (Champion), WPC 80 (Extrifit), 100 % Whey (Nutrend) a teď tam s tím opakovaným Championem pošlu asi ještě nějaké další. V článku to určitě bude, protože to dopadlo všelijak... resp. dle očekávání, Česko v pohodě, USA propadák. Ale ten Pure Whey dle mého natolik, že mi to přijde na takovou značku divné...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Spazik

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dolar už není co býval :-) Stejně tak to bude asi i u "made in USA".
U.B0B

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
U.B0B napsal:

ono stačí to zadat na seznamu (oddíl zboží) a seřadit od nejlevnějšího.. tak to dělám já (teda udělám)

jj jasne. kazdej at si to vyhleda kde chce ...
me jen zarazilo, ze nekdo kdo tu neni novacek, se dokaze na toto jeste zeptat - kdyz sam ronnie nekolikrat na slevy upozornoval (coz se az divim, ale je to proste solidni jednani) a v eshopu to je tucne zvyrazneno - ted jiz jen sedou barvou, takze lze prehlednout ....

jasne, vetsine je to asi jedno. ja holt setrim a neni mi jedno jestli dam 300,- nebo 500,- za to samy...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Saint-Jimmy napsal:

Tohle na web půjde, mám tu aktuální Elite Whey (Dymatize), Pure Whey (Champion), WPC 80 (Extrifit), 100 % Whey (Nutrend) a teď tam s tím opakovaným Championem pošlu asi ještě nějaké další. V článku to určitě bude, protože to dopadlo všelijak... resp. dle očekávání, Česko v pohodě, USA propadák. Ale ten Pure Whey dle mého natolik, že mi to přijde na takovou značku divné...

doufám, že ten Elite Whey od Dymatize po tom článku lidi přestanou kupovat... protože na žádnou značku sem neslyšel tolik negativního, jako právě na Dymatize

a dík za info o tom Championovi ;)
nanobeast

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Saint-Jimmy napsal:
nanobeast napsal:
Saint-Jimmy napsal:
Musim velice pochválit Extrifit Long 80 příchuť jahoda/banán. Začal jsem ho brát jako svůj night/snack protein potom, co mi došel Reflex Peptide Fusion, a chuťově opravdu parádní.. Složení asi není potřeba komentovat..mezi vícesložkovejma proteinama jeden z nej.

Mam vanilku...zprvu sem byl potesen chuti...ale po cirka 10te intoxikaci timto ta chut ztratila grady...protein se dost spatne rozpousti a me na dne zustava casto nerozpustena hmota..nechava kousky...proti tomu nic to beru...Obcas se me stane kdyz vypijes kousek hrudky ze to ma strasne ostro horky uder..Vanilku obecne u LONG nedoporucuju...

Tu tvoji prichut beres uz dele nebo si zacal..premyslim jestli vzit ted cokoladu nebo ten banan a jahodu..zkus napsat treba po tejdnu ci dvou jak se ti zmenil nahled na tu chut..

To jsi mě docela překvapil. Jsem na špatnou rozpustnost dost háklivej, takže bych se o tom v předchozím postu určitě kriticky zmínil. Jediný co mi trochu vadí je lehká pěnivost, ale pěna vždycky cca do 20 vteřin opadne, takže to není takovej problém. Jinak ale žádný hrudky, žádný zbytky na dně (pozn.: sem línej, takže se shakerem třepu max 10 vteřin ) a už vůbec žádná hořká pachuť (která mi třeba vadila U Reflex Instant Whey). Jahodu/banán beru teprve týden a vanilku mám právě ve skříni (takže jsi mě docela vyděsil)..

Taky nejsem zadnej extra trepal takze 10 15 s a piju..trosicku peni ale je fakt ze pena je za par vterin pryc...co je jeste dal neprijemne je zkus si to namichat do vody a nechat treba 5 minut lezet...udela se na povrchu spatne rozpustitelny skraloup...nevim cim to je ale me opravdu nekdy zustava trocha na dne...a to davam nejdriv vodu a pak protein..
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2011 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Ronnie napsal:
Saint-Jimmy napsal:

doufám, že ten Elite Whey od Dymatize po tom článku lidi přestanou kupovat... protože na žádnou značku sem neslyšel tolik negativního, jako právě na Dymatize

a dík za info o tom Championovi ;)

Já jsem teďka dobral elite 12hours Čokoláda a docela mi chutnala

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 183, 184, 185 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: