|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
lookzoR

|
Zaslal: po březen 14, 2011 5:02 pm Předmět: |
|
|
osobně mám takový nestranný názor na dymatize, ze začátku po promilu jsem myslel, že to nesezeru ani kdybych musel, ale postupem času jsem si zvykl ( první US protein - takze i to jejich slazeni a tak ) a ted mi coko chutná, ale ta jahoda je trošku humáček :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po březen 14, 2011 5:23 pm Předmět: |
|
|
tak ze zkušeností známých musím říct, že nutrend docela překvapil - taky jsem pro to podporovat české produkty než nějaké US ( vyráběné kdoví kde ). Sice to není primární určení produktu - ale objednám si jedno balení do kanclu pro případ, že nebudu stíhat na oběd
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: po březen 14, 2011 5:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 14, 2011 7:44 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: |
Champion teď rozhodně ne, nějak jim u Pure Whey kvalita (=správnost složení dle etikety) uletěla extrémně dolů. Poslední testy dopadly u nás tak špatně, že teď posílám na otestování ještě jednu šarži, jestli to byl jen omyl nebo jestli to myslí vážně a dlouhodobě... |
mne prijde, ze i chutove to neni, co byvavalo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
|
| nahoru |
|
 |
wormi

|
Zaslal: po březen 14, 2011 11:28 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
Takže za
A. Koupil jsem si Whey Shake od Syntaxu,mám jahodu,chutově výborný jak do vody tak do mléka...
B. Otázka pro Ronnie,kupoval jsem ho u vás v kameném obchodě ve vršovicích (u ruské) a na netu máte že je za 799 kč a já si ho koupil za 699 kč ,záruka do roku 2012 , nepoškozené... Nepíšu proto že by mi to vadilo ale spíš by mě zajímalo proč to tak je ? Viděl jsem tam takle více produktů ( nejvíce od extrifitu ) které byly ještě levnější než v eshopu.
Díky za odpověd
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: po březen 14, 2011 11:36 pm Předmět: |
|
|
| Saint-Jimmy napsal: | | AniCitronAniBanan napsal: | na novy Hydro od Smartlabs nema ani jedna znacka z tech blikajicich nesmyslu tady na foru |
No já ti nevim.. Jsem zastáncem spíš toho starýho hydra se stupněm hydrolýzy 32. To nový má stupeň hydrolýzy 5, takže pokud tomu dobře rozumim, nebude to tak hořký, ale kvalitativně trochu krok zpátky.. |
Pro me krok dopredu, protoze starej typ Hydra mi vubec nechutnal, takze pro me idealni reseni. Stary Hydro sem si musel doslazovat
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri733
|
Zaslal: út březen 15, 2011 10:40 am Předmět: |
|
|
Takže moje zkušenost s Whey Core 100 Vanilka od Nutrendu. Rozdělal jsem 30 g do 140 ml jak se doporučuje.
- prašnost - srovnatelná např. s Promilem
- pěnivost - řekl bych, že Promil pění ještě víc
- chuť - velmi dobrá, ale byla cítit trochu hořkost na jazyku
Pokud porovnám vanilky co jsem už měl Aminostar, Promil a Whey Core, tak mě osobně chutná nejvíc Promil a těsně v závěsu je Whey Core 100. Podotýkám, že jde o moje subjektivní hodnocení a nebral jsem v úvahu cenové rozdíly.
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: út březen 15, 2011 10:48 am Předmět: |
|
|
| wormi napsal: | Ahoj,
Takže za
A. Koupil jsem si Whey Shake od Syntaxu,mám jahodu,chutově výborný jak do vody tak do mléka...
B. Otázka pro Ronnie,kupoval jsem ho u vás v kameném obchodě ve vršovicích (u ruské) a na netu máte že je za 799 kč a já si ho koupil za 699 kč ,záruka do roku 2012 , nepoškozené... Nepíšu proto že by mi to vadilo ale spíš by mě zajímalo proč to tak je ? Viděl jsem tam takle více produktů ( nejvíce od extrifitu ) které byly ještě levnější než v eshopu.
Díky za odpověd |
Na necem se vydelavat musi, kdyz to nekdo koupi tak proc ne.....na co si myslis ze je tam ta nabidka na lepsi cenu, kdyz uz stebe delaj blbce tak aspon kdyz uz na to prijdes tak jim neutece zakaznik uplne
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út březen 15, 2011 10:57 am Předmět: |
|
|
| wormi napsal: | | B. Otázka pro Ronnie,kupoval jsem ho u vás v kameném obchodě ve vršovicích (u ruské) a na netu máte že je za 799 kč a já si ho koupil za 699 kč ,záruka do roku 2012 , nepoškozené... Nepíšu proto že by mi to vadilo ale spíš by mě zajímalo proč to tak je ? Viděl jsem tam takle více produktů ( nejvíce od extrifitu ) které byly ještě levnější než v eshopu. |
Akce a ceny na kamenných pobočkách se nijak s internetem nekoordinují. Většina věcí je na webu levněji, ale výjimky určitě bývají.
| petr616 napsal: | Na necem se vydelavat musi, kdyz to nekdo koupi tak proc ne.....na co si myslis ze je tam ta nabidka na lepsi cenu, kdyz uz stebe delaj blbce tak aspon kdyz uz na to prijdes tak jim neutece zakaznik uplne |
Nechci ti kazit představy, ale zákazníků, kteří utíkají od nás jinam je nepoměrně méně než těch, kteří utíkají od jiných k nám .
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: út březen 15, 2011 11:35 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: |
Nechci ti kazit představy, ale zákazníků, kteří utíkají od nás jinam je nepoměrně méně než těch, kteří utíkají od jiných k nám . |
To se neni cemu divit, kdyz prodavate ten nejchutnejsi protein na trhu
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: út březen 15, 2011 12:43 pm Předmět: |
|
|
tak mi taky prisel vzorek whey core 100 vanilka, najivne sem si myslel ze ho rozmicham lzickou jako protejn co beru, jenomze vznik jen takovej slepenec, tak sem to rozmichal v sejkru, neuveritelne to peni, ale na druhou stranu chut je celkem dobra, ale jestli muzu nekomu doporucit nakej protejn tak jednoznacne whey gold standard od optimum nutrition, vyborna rozpustnost- staci zamichat lzickou, chut taky ok, nekomu muze vadit ze je z usa, ale ve srovnani treba s extrifitem kteryho uz sem sezral asi 6 kilo po nem aspon pribiram, tak pravil venca
|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
Zaslal: út březen 15, 2011 12:52 pm Předmět: |
|
|
Tak se taky přidám k všeobecné diskuzi kolem Whey Core 100. Mám příchuť čoko-kakao: prašnost trochu větší, ale standartní, pěnivost už je trocha problém, s Promilem ale absolutně srovnávat nelze. Chuť je ale výborná, taková spíš kakaová, nic výraznýho, takže mi snad vydrží chutnat delší dobu. Konzistence je něco mezi vodou a hustou krémovou, takže absolutně ideální.
Ještě technická poznámka. Když jsem si objednal velké bálení čoko-kakao, proč jsem k tomu dostal tester stejné příchutě? Otestovat bychom já a asi i ostatní chtěli logicky jiné příchutě, takže to mě trochu zarazilo...
Naposledy upravil Politolog dne út březen 15, 2011 12:53 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út březen 15, 2011 12:52 pm Předmět: |
|
|
=) není pohodlnější hodit protein do shakeru než do skleničky?:D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|