|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hobbyt

|
Zaslal: po březen 14, 2011 10:57 pm Předmět: |
|
|
u mna to posledny cas vypada kazdy den na zly den :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hobbyt

|
Zaslal: po březen 14, 2011 11:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
hobbyt

|
Zaslal: po březen 14, 2011 11:16 pm Předmět: GL |
|
|
tak potom GL nech ti to vide
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: po březen 14, 2011 11:56 pm Předmět: |
|
|
Taky mi to popadalo dneska ... ze tu nikdo nezminil Murrayho 1,06 z vikendu se divim, tam to muselo taky popadat. :D Minusovy trend z unora u mne pokracuje i v breznu, ale neda se nic delat, doba je zla, tikety nechodi a musime bojovat. :)
-------------
Ulet tydne: Over 9,5 gamu v prvnim setu u Fortuny za 1,7 (1,62 s MP) na zapase Roddick Isner. PaddyPower to ma za 1,36, vsimli si toho na TP.
Jeste jsem si zahral par futures z motorek a formuli, co zas vypsali ti nasi po svym:
Terol za 3 u f.
Webber do 3 mista za 3,2 u ch.
RedBull pohar konstrukteru 2,5 f/ch/ts
Tak GL
Naposledy upravil Tradewind dne so březen 19, 2011 1:20 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: út březen 15, 2011 12:16 am Předmět: |
|
|
Ze jsi na nule, to bud rad.
Me to v lednu chodilo uplne neskutecne a rikal jsem si ... "ou yes, uz jsem tak nekde v breznu ... pohodicka."  A planoval si, kde budu na konci roku a blbe se usmival. :D
No a ted je brezen a ja jsem zpatky v lednu. :D Jediny co je u me stabilni, jsou ty livka, no ale at to nezakriknu.
O vikendu jsem sel potupne uz po nekolikate nadotovat u chance - typek jak me vidi, uz se smeje. :D Tam maji suverene nejvetsi ulety, ktere proste nemuzou ustat dlouhodobe ... ale proste jim to ted chodi. No nic, musel jsem si postezovat. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út březen 15, 2011 10:35 am Předmět: |
|
|
tak co Haino, za kolik jsi osolil Utah? Ja za 100,- to sem ale dobrej sazkar co, trefit remizu v basketu staci si proste v nabidce najit nejnizsi kurz
464 Utah-Philadelphia (15.03.2011 02:00)
0 Remíza (103:103) 11.50 výhra
Skutečná výhra 1 150,00 Kč
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út březen 15, 2011 11:00 am Předmět: |
|
|
dneska dam sanci temhle
Galung, Machado,Vinolas, Cipolla a ManU
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út březen 15, 2011 11:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: út březen 15, 2011 11:12 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | haino sa ti pomsti! vzhuru k tiskarne! za romy! | Správně Petey.Zapomněl jsem,že nemám tiskárnu,ale hned skočím na kolo a frčím do města more.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út březen 15, 2011 11:48 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|