|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
venca.v

|
Zaslal: út březen 15, 2011 12:57 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | =) není pohodlnější hodit protein do shakeru než do skleničky?:D:D:D |
no kdyz beres protejn 2x denne a sacharidak jednou denne a mas jen jeden shaker tak to pohodlnejsi neni, kdo by se s tim myl
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út březen 15, 2011 1:04 pm Předmět: |
|
|
| venca.v napsal: | | guruhonza napsal: | | =) není pohodlnější hodit protein do shakeru než do skleničky?:D:D:D |
no kdyz beres protejn 2x denne a sacharidak jednou denne a mas jen jeden shaker tak to pohodlnejsi neni, kdo by se s tim myl |
horká voda ;) jen vypláchnu shaker a je to
|
|
| nahoru |
|
 |
venca.v

|
Zaslal: út březen 15, 2011 1:08 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | venca.v napsal: | | guruhonza napsal: | | =) není pohodlnější hodit protein do shakeru než do skleničky?:D:D:D |
no kdyz beres protejn 2x denne a sacharidak jednou denne a mas jen jeden shaker tak to pohodlnejsi neni, kdo by se s tim myl |
horká voda ;) jen vypláchnu shaker a je to |
jenomze musis rozsroubovavat sejkr a tak, ja to vypiju, dam do mycky a hotovo
|
|
| nahoru |
|
 |
jadek

|
Zaslal: út březen 15, 2011 2:48 pm Předmět: |
|
|
| Politolog napsal: | Tak se taky přidám k všeobecné diskuzi kolem Whey Core 100. Mám příchuť čoko-kakao: prašnost trochu větší, ale standartní, pěnivost už je trocha problém, s Promilem ale absolutně srovnávat nelze. Chuť je ale výborná, taková spíš kakaová, nic výraznýho, takže mi snad vydrží chutnat delší dobu. Konzistence je něco mezi vodou a hustou krémovou, takže absolutně ideální.
Ještě technická poznámka. Když jsem si objednal velké bálení čoko-kakao, proč jsem k tomu dostal tester stejné příchutě? Otestovat bychom já a asi i ostatní chtěli logicky jiné příchutě, takže to mě trochu zarazilo... |
No tak to nevim, kde se stala chyba. já si objednal prichut malina a dostal jsem vzorek s prichuti vanilky a čoko :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
|
| nahoru |
|
 |
Steel

|
Zaslal: st březen 16, 2011 2:26 pm Předmět: |
|
|
Měl někdo tu příchuť čoko-kokos Extrifit WPC 80 ?
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: st březen 16, 2011 3:49 pm Předmět: |
|
|
to je nova prichut ne?? mam takovy pocit ze jsem ji tam jeste nevidel, doufam ze bude k sehnani tester
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: st březen 16, 2011 4:43 pm Předmět: |
|
|
Ta nova Pharma je drazsi o 200 proc ??? Ze by cenovy rozdil "nejchutnejsiho" proteinu a slozenim o tridu lepsiho proteinu ktery byl jen o 80 korun drazsi trosku znevyhodnoval tuzemskeho vyrobce ???
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st březen 16, 2011 5:06 pm Předmět: |
|
|
Měl už někdo tu novou Pharmu?
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: st březen 16, 2011 5:10 pm Předmět: |
|
|
jeste ne, mam doma zasoby stare, byla v akci...
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
standa0080

|
Zaslal: čt březen 17, 2011 5:54 pm Předmět: |
|
|
Tak jste me tak naladili,ze jsem si musel udelat Myofusion do mlika,coz jsem asi pul roku nedelal.Cokolada arasid od nich se celkem povedl.Mam rad hustci proteiny,ale zatim jsem narazil jen na ten Myofusion a Synthu,ostatni mi prisli vodove.Nemate nejake tipy? _________________ Za dávných časů jsem měl v pase míň,než v ramenou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 17, 2011 7:16 pm Předmět: |
|
|
| standa0080 napsal: | | Tak jste me tak naladili,ze jsem si musel udelat Myofusion do mlika,coz jsem asi pul roku nedelal.Cokolada arasid od nich se celkem povedl.Mam rad hustci proteiny,ale zatim jsem narazil jen na ten Myofusion a Synthu,ostatni mi prisli vodove.Nemate nejake tipy? |
Ta hustota take zalezi na tom, jak si to namichas, jak sejkrujes, samozrejme m nozstvi mleka a take jak moc je mleko studene. Cim studenejsi mleko, tim je protein hustsi. Osobne davam mleko tesne pod mraznicku a obcas se v nem udelaji i zmrazky a s takovym mlekem je protein pekne hustej.
Jinak celkem huste jsou formule 80 od Multipower, hypro deluxe od Allstars nebo i Pharma Whey od Phd je celkem husta hlavne teda cokolada. Myofusion je ale myslim taky docela hustej protein. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|