|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út březen 15, 2011 11:01 pm Předmět: |
|
|
tak smolna serie pokracuje, nechodi to kurva nechodi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tomt3
(ban)

|
Zaslal: st březen 16, 2011 11:28 am Předmět: |
|
|
tak haino
17.3. hraje Detroit-Washington, jak bude přesnej výsledek ?
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: st březen 16, 2011 11:53 am Předmět: |
|
|
| Tomt3 napsal: | tak haino
17.3. hraje Detroit-Washington, jak bude přesnej výsledek ? | 5:4 kurs 30,to bys chtěl slyšet.Tak to nefunguje,uvažuju jenom v kategoriích remíza,neremíza.Takže komentář k dnešním zapasům ti můžu napsat třeba v 8hodin,jestli chceš.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st březen 16, 2011 2:02 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Tomt3 napsal: | tak haino
17.3. hraje Detroit-Washington, jak bude přesnej výsledek ? | 5:4 kurs 30,to bys chtěl slyšet.Tak to nefunguje,uvažuju jenom v kategoriích remíza,neremíza.Takže komentář k dnešním zapasům ti můžu napsat třeba v 8hodin,jestli chceš. |
A jak to rozhoduješ? Virgule? Kyvadlo nebo něco podobného? Tarot?
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: st březen 16, 2011 4:52 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Tak co dneska ten Liberec se Slávií??.... |
Liberec
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st březen 16, 2011 5:01 pm Předmět: |
|
|
prdele az uz zacne FO , ty podplaceny CH me serou
Schukin, Korolev, Rosol, Marinova, Djokovic a Del Potrat
|
|
| nahoru |
|
 |
hobbyt

|
Zaslal: st březen 16, 2011 6:24 pm Předmět: asdf |
|
|
ja skusim asi aj Roddick a Ivanovicovu- dufam ze potvrdi formu z minuleho zapasu
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: st březen 16, 2011 6:48 pm Předmět: |
|
|
Tak můj tip je,že z trojice Carolina,Anaheim,Vancouver remizuje jeden.Takže dávám tip 0 12 12 na všechny možnosti,s tím že remízu Anaheimu na 3000,Caroliny na 2000a Vancouveru na 1350kč výhry.Víc do toho nedám,protože vNBA se dá hrát o víc.Kdyby neremizoval nikdo, tak zítra hrajou znovu tři mužstva z 16 remízové lajny,a tam už bych dal trojnásobek.Pokud remizuje víc než jeden,tak jsem to podělal a měl jsem hrát 2AKO ze 3. Sázka je za 1204kč u Synotu a rozepsal jsem ji na 12tiketů,protože dvojtipy ořezávají nehorázně dolů.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st březen 16, 2011 9:03 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | jari napsal: | Tak co dneska ten Liberec se Slávií??.... |
Liberec |
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: st březen 16, 2011 9:06 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Tak můj tip je,že z trojice Carolina,Anaheim,Vancouver remizuje jeden.Takže dávám tip 0 12 12 na všechny možnosti,s tím že remízu Anaheimu na 3000,Caroliny na 2000a Vancouveru na 1350kč výhry.Víc do toho nedám,protože vNBA se dá hrát o víc.Kdyby neremizoval nikdo, tak zítra hrajou znovu tři mužstva z 16 remízové lajny, a tam už bych dal trojnásobek. Pokud remizuje víc než jeden,tak jsem to podělal a měl jsem hrát 2AKO ze 3. Sázka je za 1204kč u Synotu a rozepsal jsem ji na 12tiketů,protože dvojtipy ořezávají nehorázně dolů. |
Ou nou! To navysovani, ach jo.
-----------
Nehrajete nekdo nahodou na www.evictory.sk nebo na www.nike.sk ? Potreboval bych male info, ozvete se mi kdyz tak PM pls, na forech o nich skoro nikde nic neni ...
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: st březen 16, 2011 9:10 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | ShawnRay napsal: | | jari napsal: | Tak co dneska ten Liberec se Slávií??.... |
Liberec |
|
Takhle projet zápas to se jen tak nevidí
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: st březen 16, 2011 9:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st březen 16, 2011 9:29 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | prdele az uz zacne FO , ty podplaceny CH me serou
Schukin, Korolev , Rosol, Marinova, Djokovic a Del Potrat |
pekne hosi....dam si od betu pauzu, nachystam neco az na sobotu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|