"MIX"ER pre zabavu (III.)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 267, 268, 269  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.)  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> "MIX"ER pre zabavu (III.)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MiKra

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
MiKra napsal:
Nevím jestli znáte u benzínů s turbem blow off ventil pro uvolnění tlaku z turba.. Tady zde na to dali ještě nějaký nástavec a má to fakt parádní srandovní zvuk..

pro upřesnění, BOV odvádí tlak z potrubí mezi škrtící klapkou a šnekem ps: jinak sposta lidi žije v domění, že BOV jim přidá na výkonu, ale ve skutečnosti přijdou o nějaké ty koníky ..BOV má smysl pouze u velkých hybridních turb, který tlačí velký tlak ..a lopatky turba jsou schopny měnit směr otáčení vlivem velký přetlaku ...nicmene tam musí být i doupravená ŘJ, poněvadž váha vzduchu bude vykazovat chyby

Tak tak, koho to zajímá ještě upřesním, že se to vyplatí jen u benzínových motorů (s turbem samozřejmě), protože tam vzniká díky otáčkám větší tlak v turbu, diesel takový tlak mít nikdy nebude..:) no a ten ventil jednoduše vypustí daný tlak,aby se nevracel zpět do turba a nezpomaloval ho..
A víceméně je to spíše takový "kosmetický" doplněk.. Ale kdybych měl na mém benzínu turbo, hnedka bych to tam měl..

Jsem rád že se v tom někdo vyzná a že jsem to nepostnul do větru..

Btw ta turbínka je smrtící.. Nejlepší je na tom asi to, že to sleduju na aukru a lidi to kupují..

To tesco je taky zničující...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JOga

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra ...ty víš velký hovno kamaráde tady nejde o nějaké větší otáčky ..ale o to, že nafták nemá škrtící klapku, tudíž je tam blow off ventil uplně k hovnu
MiKra

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
MiKra ...ty víš velký hovno kamaráde tady nejde o nějaké větší otáčky ..ale o to, že nafták nemá škrtící klapku, tudíž je tam blow off ventil uplně k hovnu

lool ty myslíš že jde jen o klapku? Samozřejmě jde i o ní, ale tlak turba u diesla nebude nikdy takovej jako u benzína.. tudíž to nemá smysl hlavně kvůli tlaku..
Jinak jsou i blow off ventili pro nafťáky..:) ale to už je jen totální dekorace a jde jen o zvuk, u benzínu to má alespoň nějaký smysl.. ty pochybovači..
a mluvil jsem o otáčkách turba..
Petey

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takze vdaka otackam turba vznika v turbe vacsi tlak? Mikra,uz sa na to vyser
Jayson

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mikra, zjisti si nejdřív kolik tlačí diesel a pak tu začni vyprávět takový pohádky ty klapko, dej na radu Peteyho
JOga

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:
JOga napsal:

lool ty myslíš že jde jen o klapku? Samozřejmě jde i o ní, ale tlak turba u diesla nebude nikdy takovej jako u benzína.. tudíž to nemá smysl hlavně kvůli tlaku..
Jinak jsou i blow off ventili pro nafťáky..:) ale to už je jen totální dekorace a jde jen o zvuk, u benzínu to má alespoň nějaký smysl.. ty pochybovači..

Nemám náladu se tady dohadovat s nějakou píčou, co tomu očividně nerozumí. Otáčky šneku jsou závislý na jeho samotný celkový kostrukci, váze, nárůstu tlaku apod... Jinak BOV je na diesla totální zhovadilost, tlak se nemá kde hromadit a tudíž tam nevzniká žádný podlak pro činost BOV. Jinak třeba moderní TDI maj tenhle ventil, je ovládanej přes ŘJ, ale fouká zpět do sání..

pro tvou představu o turbodieslu

MiKra

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
MiKra napsal:
JOga napsal:

Nemám náladu se tady dohadovat s nějakou píčou, co tomu očividně nerozumí. Otáčky šneku jsou závislý na jeho samotný celkový kostrukci, váze, nárůstu tlaku apod... Jinak BOV je na diesla totální zhovadilost, tlak se nemá kde hromadit a tudíž tam nevzniká žádný podlak pro činost BOV. Jinak třeba moderní TDI maj tenhle ventil, je ovládanej přes ŘJ, ale fouká zpět do sání..

videa starý jak země sama..To co si tady napsal můžu jedině potvrdit..To sem nevyloučil..Mluvili jsme o tlaku turba a ty si odpověděl totální kokotiny který jsou jasný..A nebudu vysvětlovat že blow na nafťáky jsou přes elektriku..Piču si nazývej třeba svoji ženu, mě je to u prdele, ale mě tu takhle nadávat nemusíš..
MiKra

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
takze vdaka otackam turba vznika v turbe vacsi tlak? Mikra,uz sa na to vyser

Tohle jsem nenapsal tu hňupe, to může napadnout jenom tebe..Jayson ty radši taky mlč, jseš jak ocas..

Seru na vás..Debílci..
JOga

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra ..můžeš mi vysvětlit, jak se liší turbo u nafty od benzínoveho?
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOgo, mírni to výrazivo

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
cocman

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jayson

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak otáčky turba jsou závislé primárně na toku spalin a regulaci (ať už wastegate nebo VNT). Joga ty si v tom taky udělej pořádek, žádný podtlak se za turbem netvoří, mluvíme o přetlaku po uzavření klapky. O klapce o které mluvíš je pravděpodobně EGR (exhaust gas recirculation) a část spalin v malých a středních otáčkách vrací do sání, není to jen u moderních dieselů, ale tohle se už používá nějakých 15let, možná i víc, ted si nejsem jistý. Mají ho i benzíny.

Mikra, myslel jsem to pro tebe dobře, akorát se tu ztrapňuješ, ale kdo chce kam, pomocme mu tam.

Jinak první video co postoval joga jsem točil já, druhé video jsem z velké části taky točil já, v Golfu jsem párkrát jel a vím o něm všechno, je to brutální auto, do provozu nepoužitelné, ale na sprinty a výhry stačí.
MiKra

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 11:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=8256

Japka no Ale tohle mě fakt rozesmálo..
grogy

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 11:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo, mají to fakt dobře nacvičený

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Gohan

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 12:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten eskalátor je bomba :D

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 267, 268, 269  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: