PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 186, 187, 188 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
standa0080

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 1:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
standa0080 napsal:
Tak jste me tak naladili,ze jsem si musel udelat Myofusion do mlika,coz jsem asi pul roku nedelal.Cokolada arasid od nich se celkem povedl.Mam rad hustci proteiny,ale zatim jsem narazil jen na ten Myofusion a Synthu,ostatni mi prisli vodove.Nemate nejake tipy?

Ta hustota take zalezi na tom, jak si to namichas, jak sejkrujes, samozrejme m nozstvi mleka a take jak moc je mleko studene. Cim studenejsi mleko, tim je protein hustsi. Osobne davam mleko tesne pod mraznicku a obcas se v nem udelaji i zmrazky a s takovym mlekem je protein pekne hustej.

Jinak celkem huste jsou formule 80 od Multipower, hypro deluxe od Allstars nebo i Pharma Whey od Phd je celkem husta hlavne teda cokolada. Myofusion je ale myslim taky docela hustej protein.

Joo,Myofusion je dost hustej i ve vode,treba i ve 3 deci a to mi vyhovuje.O te Pharma Whey premyslim.
jiri.moravicek

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 6:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
jiri.moravicek napsal:

Trochu reklama ale nevadí :-) Nejsem asi takový fajnšmkr jako ty, ale včera jsem měl vzorek čokolády z Ronnie shopu, dal jsem ho do vody. Pění to docela slušně, osobně to mám rád. Můj žaludek tolik ne, ale dá se to vydržet. Chuť mě ale nijak neoslovila, měl jsem PhD, Championa, FAa další. Whey Core se zařadilo do šedého průměru až podprůměru

moje naprosto objektivni hodnoceni, nemam duvod delat Nutrendu raklamu, kdyz z nich mam prd. Nikdy mne jejich proteiny
nechutnaly, ale tenhle se chutove povedl a pro me velike + je, ze to po usejkrovanii neni obarvena ochucena voda

No nevím, a kolik je pravdy na tam, že jsi dosatal Whey Core od Ronnieho zdarma na ochutnání?

Btw.: měl jsem na konec i vanilku, která je opět pěnivá. Nechává za sebou syntetický ocas podobně jak tomu bylo u starších proteinů této značky, nemůžu si pomoci, ale cítím tam i vaječný protein.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jiri.moravicek napsal:
Draper napsal:
jiri.moravicek napsal:

Trochu reklama ale nevadí :-) Nejsem asi takový fajnšmkr jako ty, ale včera jsem měl vzorek čokolády z Ronnie shopu, dal jsem ho do vody. Pění to docela slušně, osobně to mám rád. Můj žaludek tolik ne, ale dá se to vydržet. Chuť mě ale nijak neoslovila, měl jsem PhD, Championa, FAa další. Whey Core se zařadilo do šedého průměru až podprůměru

moje naprosto objektivni hodnoceni, nemam duvod delat Nutrendu raklamu, kdyz z nich mam prd. Nikdy mne jejich proteiny
nechutnaly, ale tenhle se chutove povedl a pro me velike + je, ze to po usejkrovanii neni obarvena ochucena voda

No nevím, a kolik je pravdy na tam, že jsi dosatal Whey Core od Ronnieho zdarma na ochutnání?

Btw.: měl jsem na konec i vanilku, která je opět pěnivá. Nechává za sebou syntetický ocas podobně jak tomu bylo u starších proteinů této značky, nemůžu si pomoci, ale cítím tam i vaječný protein.

A i kdybych dostal nejake vzorky na ochutnani tak co, to je duvod lezt Nutrendu nebo Ronniemu do analniho otvoru? Tak lehce uplatitelnej fakt nejsem Znovu opakuji, mne ten protein s mlekem, trochu sladidla navic a asi po minutovem inteńzivnim sajkrovani :) vazne chutna a dokazi si predstavit, ze si ho budu kupovat i nadale. Jako vitez testu chuti nevim, to snad asi ne, protoze znam lepsi, na cemz jsme se shodli, ale rozhodne Whey core radim pro me osobne mezi ty chutove lepsi.
nanobeast

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
jiri.moravicek napsal:
Draper napsal:
jiri.moravicek napsal:

A i kdybych dostal nejake vzorky na ochutnani tak co, to je duvod lezt Nutrendu nebo Ronniemu do analniho otvoru? Tak lehce uplatitelnej fakt nejsem Znovu opakuji, mne ten protein s mlekem, trochu sladidla navic a asi po minutovem inteńzivnim sajkrovani :) vazne chutna a dokazi si predstavit, ze si ho budu kupovat i nadale. Jako vitez testu chuti nevim, to snad asi ne, protoze znam lepsi, na cemz jsme se shodli, ale rozhodne Whey core radim pro me osobne mezi ty chutove lepsi.

No s mlekem a pridanym sladidlem snad spatne nemuze chutnat nic hej...
Gato

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mal som moznost vyskusat par prichuti od BioTechu Nitro Gold. Protein ma prijemne prekvapil Take prichute ako Tmava cokolada, Vanilka-Bourbon, Jahoda-vanilka, Melon, Kysla Ceresna, Cappucino-Karamel, Orech, Banan. Vsetky sa dali pit ale naj bola asi ta tmava coko a vanilka-bourbon. Niektore som pil s mliekom aj bez, a aj bez mlieka to chutilo super - s mliekom neskutocne. Prasnost nizka, penivost v norme, o chvilku opadla :) S ponornym mixerom uplne lahodny shake

Este som skusil od Nutrendu ten Colostrum coko - chut onicom, nedalo sa to rozmiesat v sejkri, hrozne.
Luster

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

masternay napsal:
Jo díky

Ještě jeden dotaz, co se týká Syngexu od VPX. Už je nějaký aspoň přibližný termín, kdy by měl k vám dorazit?

Ronnie napsal:
Cca 7 - 14 dní a bude.

uz je to skoro tri tejdny a porad nic, jak to teda vypada?
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A kdy budou vysledky tech Championu?
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

uz leta pouzivam jednu znacku, ale mam stejnej nazor na to, ze s dobrym sladidlem a kor do mlika udelas pozivatelne protein z uplnyho eklu
Jen tak mimochodem, dostal se ke me ten ,, vitez chutove Olympiady,, v prichuti malina ( nastesti jen par odmerek ) a ani v plnotucnym mliku me to teda nechutnalo ani z pulky jak Smartlabs Tasty malina.
( a ja dokonce ani nemam nic zadarmo a musim vsechno calovat ) Takze ten nesmysl o nejakym chutovym vitezstvi z ,,100% nezavyslyho,, testu je k smichu.
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AniCitronAniBanan napsal:

uz leta pouzivam jednu znacku, ale mam stejnej nazor na to, ze s dobrym sladidlem a kor do mlika udelas pozivatelne protein z uplnyho eklu

jo a jeste jsem to dnes vylepsil pridanim trochy holandskeho kakaa. Je to cokoladovejsi, doporucuji :)

Jen tak mimochodem, dostal se ke me ten ,, vitez chutove Olympiady,, v prichuti malina ( nastesti jen par odmerek ) a ani v plnotucnym mliku me to teda nechutnalo ani z pulky jak Smartlabs Tasty malina.
( a ja dokonce ani nemam nic zadarmo a musim vsechno calovat ) Takze ten nesmysl o nejakym chutovym vitezstvi z ,,100% nezavyslyho,, testu je k smichu.

S tim vitezem souhlasim ( i kdyz bohuzel musim souhlasit zrovna s tebou ), rozhodne jsou chutove lepsi proteiny
, mozna i ta vase chow oriskova cokolada, ale uz jsem ji strasne dlouho nemel, tak si to moc nepomatuji. Ovsem Whey core u me chutove hodnocenim rekneme pekna dvojka + k tomu ma mnoho pozitiv a to treba to, ze staci trocha mleka a je toho plny sejkr, kdezto u tasty je toho porad stejne :) a pote treba kremovitost, cehoz jsem si u tasty take nevsiml....ale jinak proti tasty a chow zadne jine namitky nemam (pokud ano, spravi to trocha sladidla navic ze ano :) ) a radim ho take mezi ty lepsi
petr616

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze ten nesmysl o nejakym chutovym vitezstvi z ,,100% nezavyslyho,, testu je k smichu.

U me Nutrend absolutne skoncil,postavit reklamu na nejubozejsim faktrou kterym je chut, faktor ktery nemam zadnou vypovedni hodnotu, snaha nalaka lidi co si mysli ze si koupi "viteze testu". Znam firmy ktere toto nemaji zapotreby a mimohcodem chutove delaji lepsi proteiny
a hlavne kvalitnejsi za velice podobne penize.
AniCitronAniBanan

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

jo a jeste jsem to dnes vylepsil pridanim trochy holandskeho kakaa. Je to cokoladovejsi, doporucuji :)

Tobe se vyplati koupit cistou surovinu a delat si z toho vlastni proteiny
, protoze ten v podstate nic jinyho nez sladidlo a prichut neni Nehlede na to, ze potrebuju protein ihned rozpustne, sekrovat 2 minuty s necim, tak vypenim driv nez ten protein a to Tasty splnuje dokonale. Ted je tam snad i nejaky novy slozeni se sukralozou misto A+A, takze pro me dalsi plus ( kdyz uz si peru sladidla do kafe )
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

petr616 napsal:
Takze ten nesmysl o nejakym chutovym vitezstvi z ,,100% nezavyslyho,, testu je k smichu.

U me Nutrend absolutne skoncil,postavit reklamu na nejubozejsim faktrou kterym je chut, faktor ktery nemam zadnou vypovedni hodnotu, snaha nalaka lidi co si mysli ze si koupi "viteze testu". Znam firmy ktere toto nemaji zapotreby a mimohcodem chutove delaji lepsi proteiny
a hlavne kvalitnejsi za velice podobne penize.

I kdyz to s tou reklamou je pravda a na me to take tak pusobi, tak kvuli tomu Nutrend skoncil mozna u tebe a par dalsich proziravejsich, ale v CR je Nutrend moc velka znacka na to, aby ji to nejak ohrozilo ba naopak, i kdyz to s Whey Core mozna byla rekneme trochu prehnane trapna reklamni kampan podobne jako treba kdysi u Extrifitu, tak to pro firmu sve ovoce nese. Mne se tohle traba take nelibi, ale jelikoz mne ten protein chutna a to je pro me podstatne, tak vse okolo prekousnu a budu si ho pravdepodobne kupovat i dal.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

petr616 napsal:
U me Nutrend absolutne skoncil,postavit reklamu na nejubozejsim faktrou kterym je chut, faktor ktery nemam zadnou vypovedni hodnotu, snaha nalaka lidi co si mysli ze si koupi "viteze testu". Znam firmy ktere toto nemaji zapotreby a mimohcodem chutove delaji lepsi proteiny a hlavne kvalitnejsi za velice podobne penize.
Projdi si tohle téma, projdi si gainery a uvidíš, že chuť je měřítko číslo jedna.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
petr616

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DRAPER : na ochueni vlocek to bude nejpsis v pohode
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

petr616 napsal:
DRAPER : na ochueni vlocek to bude nejpsis v pohode

zmena, uz vlocky neochucuji.... a navic zrovna tenhle protein je idealni na vyborny mlecny kokteil a ne do vlocek

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 186, 187, 188 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: