kraaaaaasa uz ked Tomas Bures nedosiahol na Arnolde na zlato, tak na Amateur Olympia to konecne dostal ... vyyborne, vyborne velka gratulacia
ano ,ale profi kartu stejně nedostane -což je škoda
no to je skoda cakal som, ze dostane aj absolutku, ale treba uznat, ze Sami al Haddad uz sa o to pokusa dlhsie ... aaa v podstate je to krasne umiestnenie srat na to, ze nebola absolutka je to krasny vysledok a v ociach rozhodcov uz je ako silny sutaziaci aa nabuduce to uz urcite vyjde ...
_________________ ZMENÍŠ SVOJE TELO, ZMENÍŠ SVOJ ŽIVOT.
Overall winner receives a pro card. Congratulations Sami Al Haddad!
Jaro ma zrejme noveho soupere na Mr.O ... Btw po tom co tolik top zavodniku odeslo s 202jky, tak je realny, ze bude Jaro do top3, coz bych mu fakt pral. Na konec kariery neskutecnej vysledek...
Psal to tu Dan. Mistr světa ji dostává automaticky, pokud ji přijme. Ale zažádat o ní může jako národní šampión
taky si myslím, že si tomáš o profi kartu nyní může zažádat, udělalo to takle spousta lidí..teď je tady pouze otázka, jestli to tomáš bude chtít...to lukáš osladil ten už je rozhodnutej a do profi prý pude..
Jaro ma zrejme noveho soupere na Mr.O ... Btw po tom co tolik top zavodniku odeslo s 202jky, tak je realny, ze bude Jaro do top3, coz bych mu fakt pral. Na konec kariery neskutecnej vysledek...
No, pokuď tu možnost přijme, tak je jedním z kandidátů na to, aby se zítra večer kvalifikoval :).
Odešli, ale jiní přijdou a i když to třeba z kraje nebude kvalita Davida Henryho nebo Eduarda Correy, rozhodně se nejedná o špatné závodníky. 202ka bude letos zajímavá, jsem zvědav, jací soupeři se Jaroslavu Horváthovi na tu Olympii kvalifikují :).
No, pokuď tu možnost přijme, tak je jedním z kandidátů na to, aby se zítra večer kvalifikoval :).
Odešli, ale jiní přijdou a i když to třeba z kraje nebude kvalita Davida Henryho nebo Eduarda Correy, rozhodně se nejedná o špatné závodníky. 202ka bude letos zajímavá, jsem zvědav, jací soupeři se Jaroslavu Horváthovi na tu Olympii kvalifikují :).
jo zavodniku je jak sracek. Jenze ja beru Jara jako top zavodnika, takze kdyz odejde Kevin, Seth, mozna Correa atd. Tak proste Jaro jde jasne nahoru. To mas to same jako kdyby odesel z top 10tky Warren, Heath, Wolf, tak je jasne, ze borec jako Rockel by bojoval o top 3 ...
no ak by odisiel do Profi tak dufajme, ze neskonci ako taky Piotrkowicz co ked bol amater vyzeral spickovo aa teraz nooo...nic moc... myslim T Buresa
myslim, že piotrkowicz přibral až moc rychle což se mu vymstilo...tomáš podle mě není ten typ, který by z ničeho nic hodlal přibrat deset kilo během roku..
no ak by odisiel do Profi tak dufajme, ze neskonci ako taky Piotrkowicz co ked bol amater vyzeral spickovo aa teraz nooo...nic moc... myslim T Buresa
myslim, že piotrkowicz přibral až moc rychle což se mu vymstilo...tomáš podle mě není ten typ, který by z ničeho nic hodlal přibrat deset kilo během roku..
ved preto si myslim, ze Tomas sa do profi hrnut velmi nebude aaa podla mna byt uznavany super kulturista amater je lepsie ako ist do profi myslim open kategoriu a si ani neskrtnut ...
_________________ ZMENÍŠ SVOJE TELO, ZMENÍŠ SVOJ ŽIVOT.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru