IFBB Amateur Mr. Olympia a British Grand Prix

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - IFBB Amateur Mr. Olympia a British Grand Prix  Úvodní stránka -> Soutěže -> IFBB Amateur Mr. Olympia a British Grand Prix
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Vyherca British Grand Prix 2011 open kategoria
Toney Freeman
0%
 0%  [ 0 ]
Johnnie Jackson
0%
 0%  [ 0 ]
Michael Kefalianos
0%
 0%  [ 0 ]
Essa Obaid
0%
 0%  [ 0 ]
Ronny Rockel
5%
 5%  [ 2 ]
Branch Warren
88%
 88%  [ 30 ]
Roelly Winklaar
5%
 5%  [ 2 ]
Alvin Small
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 34

Autor Zpráva
dzordn2

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Toho Michala tam nějak zařízli, ne? Jak jako mohl skončit až čtvrtý? Má někdo více informací než já z těch dvou fotek?

Aktualizováno:
http://kulturistika.ronnie.cz/c-8819-jak-bojuji-cesti-reprezentanti-na-amateur-mr-olympia-2011.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jari

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
absolútny víťaz amateur olympia odmietol profi kartu

Opravdu odmítl kartu nebo jen start?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Toho Michala tam nějak zařízli, ne? Jak jako mohl skončit až čtvrtý? Má někdo více informací než já z těch dvou fotek?
...a teď se Lukáši neuraz a vysvětli mi prosím k čemu je vlastně ta klasická kulturistika - když ten samý borec dosahuje porovnatelný výsledek v obou kategoriích - nemyslím to zle, ale jestli si pamatuješ na jednu z našich diskuzí - tak přesně TOHLE je to o čem jsem mluvil

Jinak Sitter je neskutečný sportsman a nechci, aby si kdokoliv myslel, že nějak zneucťuji jeho obdivuhodný výkon...jen pro pořádek.
Freimen

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Freimen napsal:
...a teď se Lukáši neuraz a vysvětli mi prosím k čemu je vlastně ta klasická kulturistika - když ten samý borec dosahuje porovnatelný výsledek v obou kategoriích - nemyslím to zle, ale jestli si pamatuješ na jednu z našich diskuzí - tak přesně TOHLE je to o čem jsem mluvil

Tahle kazuistika ale není argument, vezměme tedy vítěze Jerzi Pisulskiho, na něm je krásně vidět, že na jeho výšku toho v 90tce na úrovni MS příliš neudělá, ale v klasice je to prostě překrásný kulturista. To samé např. Zbyněk Ceradský apod. V tom vidím ten význam. Michal je úřadující vicemistr Arnold amateur v klasice, vicemistr Evropy a mistr světa v klasice (a v analogických kategoriích sportovní kulturistiky by na takovém postu jistě nebyl), takže to, že to na jedné soutěži nevyšlo (formou, nedostatkem soupeřů, např. mohli být ve sportovce daleko lehčí soupeři než v klasice na těchto závodech), není argument proti klasice

edit: aby bylo jasné o kom mluvíme: http://kulturistika.ronnie.cz/php/i_img.php?gal=8819_48
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OK - tohle beru.
Klasika má svůj význam - jen bych byl proto, aby borci soutěžili buď v klasice nebo ve sportovní kulturistice.
Freimen

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dal jsem si tu práci a abych zamezil rovnou dalším příspěvkům, na té fotce vidíš, jaký je prostě na světové úrovni rozdíl mezi dvěma úřadujícími šampióny, kteří mají soutěžní váhu do 90 kg, ale soutěží v klasice a ve sportovní kulturistice - menší výška, mnohem větší svaly apod. Jinak řečeno, Michal takhle dopadl podobně v obou kategoriích shodou okolností a nevyvážeností "tuhostí" soupěřů v obou kategoriích, ale sám jistě uznáš, že šampión v klasice Jerzi (vlevo) by jistě neuspěl s šampiónem do 90 kg (vpravo)

Freimen

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
OK - tohle beru.
Klasika má svůj význam - jen bych byl proto, aby borci soutěžili buď v klasice nebo ve sportovní kulturistice.

s tím naprosto souhlasím a navíc bych ještě více v té klasice zohledňoval daleko více symetrii, estetiku apod. než se dosud na MS apod. děje, ne jen hodnotil, kdo je "narvanější" v daném váhovém omezení, ale ta kategorie je mladá a vyvíjí se...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no tak drobný rozdíl tam je . Vítězové 90 - 100 kg kategorií jsou také nejčastějšími vítězi absolutně - tj. zrovna váhovka do 90 kg je dost " nevděčná" ( hodně kvalitních a vyrovnaných borců ).
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak - naši závodníci udělali skvělý výsledek. Zajímalo by mě, proč tam nebyl nikdo ze SR ?
Dzejvr

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem moc zvědavej na Tomáše, jak se s tím dnes popere. Koukám na fotky ze semifinále a vychází mi z toho 9. místo, možná i 8. :-)
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty fotky Tomase na BB.com sou PERFEKTNI. Hambace a pivka mu vubec neuskodily ba naopak....
jari

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
ty fotky Tomase na BB.com sou PERFEKTNI. Hambace a pivka mu vubec neuskodily ba naopak....

jsem zvědav na dnešní formu...
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten Flex ma neskutecnou postavu. On je jak delanej do 202jky. Spodek mel vzdycky brutalni, ale tet aj hodne zlepsil vrch, hlavne ty zada...
jari

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hovnival napsal:
ten Flex ma neskutecnou postavu. On je jak delanej do 202jky. Spodek mel vzdycky brutalni, ale tet aj hodne zlepsil vrch, hlavne ty zada...

mrzí mě u něj břišní svaly
hovnival
(ban)

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty back pozy uplne neskutecny a ty stehna z boku s tim gluteusem wow ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - IFBB Amateur Mr. Olympia a British Grand Prix Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: