flex je skvelý, len v zostave mohol hlavne tie svoje fenomenálne zadné postoje pekne podržať, nech to vynikne, každopádne 202ka bola one man show, skvele to vydrel a skĺbil s masivitou.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
DY: Great physique, no noticeable weak points, great balance but must be careful with his stomach.
Zack: Looks good and hard but there is some distention on his stomach
ta jeho vana se zhorsuje a zhorsuje, uz to skoro nedokaze udrzet a bude to horsi a horsi...
to je něco na co jsem upozorňoval po Olympii a byl jsem za to bitej Což o to, vana, tu má skoro každej. Ale on to vůbec neumí nosit, chodí jak připosranej a naprosto neumí zatnout břišní svaly
Jeho předsoutěžní fotky jsou neskutečný, krásný ale jak se prezentuje na pódiu ve mě vzbuzuje alergii na něj, bohužel
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru