Tak ted byly jeho nejsilensji discipliny, kdovi jak to dopadne.
Kazdopadne Terry zklamal, ale co se dalo cekat kdyz se zranil. I tak je 933 HR DL impressive.
Giants Live London - vysledkovy servis
Prvni disciplina byla last man standing deadlift, zacalo se na 360kg, u 412kg se zranil Hollands [znovuutrzenej biceps], postupne to povypadavalo az u WR vahy 430kg zbyl jen Shaw, Shahlei a Felix.
Felix nezatahl, Shahlei s tim bojoval asi celou minutu nez to vyhitchoval nahoru Pak tahal Shaw, a zvladl to.
Brian Shaw - 430kg WR attempt deadlift
Takze dva drzitele WR.
Pak se pridalo na 440, coz uz zkusil jen Brian a missnul to tak tak nahore, hrozna skoda.
Brian Shaw 440kg deadlift WR attempt - miss
Dalsi disciplina byla Giants farmers walk [183kg, 410lbs !!!!! Tezsi nez kdekoliv, tezsi nebyly ani na fortissimu], tri amatersti strongmani kteri se kvalifikovali ze vcerejska uplne pohoreli, jeden dal tri metry, dalsi 16m a treti litevec s nima ani nehnul.
Farmers vyhral loz, byl jak namydlenej blesk a Shaw mel nejaky problemy s uchopem.
Dalsi disciplina last man standing axle, Vitaus lalas dal 195, missnul 205, Shahlei taky [ i kdyz jsem myslel ze to da, protoze to cleannul uplne bez no haul] a Shaw to dal a stoural se pritom v nose nebo ja nevim, ale vypadalo to jak kdyby zvedal lizatko
Brian Shaw 205kg apolons axle
Dale byl loading race, to me nezajimalo tak jsem sel na obed ale vyhral prekvapive Shaw.
Dalsi event byla stokilova circuska [mimochodem dalsi dukaz ze Giants live a obecne WSM zacina bejt mnohem tuzsi nez nejaka posrana ASC] na maxrep, vyhral Shaw, se sesti
Brian shaw circus dumkbbell 6 reps
Posledni event, atlas stones, vyhral kdo jiny nez big baby Brian Shaw
Brian Shaw atlas stones [heavy set]
Vyhral 5 disciplin ze 6, uplne to dominoval, a rikam ze tenhle rok je WSM i F titul jeho, neni nikdo lepsi v soucasnosti
Majesty, některý komenty máš trochu haluzní, ale za ty videa ti to odpustím Dobrá práce
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Tak to v každym případě, ale já jsem s lovem celebrit ještě neskončil!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru