|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelito

|
Zaslal: st březen 23, 2011 1:20 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | Dal jsem vitkovice na vyhru maji a kurz byl velmi pekny (3.15) |
Já bych dal Nulu _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st březen 23, 2011 6:45 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | DiamonD123 napsal: | asi bych dal normálně pardubice - ale radši jsem si vsadil na NHlko |
dnes mi NHL vyšla Minnesota, Colorado, Briere, Duchene, a jedinej trapák, kterej mě připravil o 500 korun českých byl Skinner z Caroliny, asi si pro něj sjedu |
mě dneska vyšel 1 na nashville - edmonton a 12 na rangers - florida :) a jinak jsem vsadil na zejtřek na S.jose - calgary 1 a 12 na Chicago - florida - přesto, že je na chicago prewiew a má malej kurz tak mu moc nevěřím
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 12:14 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | včera zase nehorázná smůla, trefil sem už 3 X v basketu , už chápu, že Haino je tak těžce za vodou, poslední dobou ty X padají
Dneska plno tenisu - Tomic, Devvarman, Mahut, Tursunov, Bennetau atd | Ty koni,co ti to udělá hrát basket přes nulu? Chceš ušetřit každou desetinu a pak to tak dopadá.Dobře ti tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 12:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 12:43 pm Předmět: |
|
|
Tušil jsem to třeba já.A o vydělávání tě přesvědčím,žádný strach, jenom co se toho trochu nasbírá.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 1:39 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Tak můj tip je,že z trojice Carolina,Anaheim,Vancouver remizuje jeden.Takže dávám tip 0 12 12 na všechny možnosti,s tím že remízu Anaheimu na 3000,Caroliny na 2000a Vancouveru na 1350kč výhry.Víc do toho nedám,protože vNBA se dá hrát o víc.Kdyby neremizoval nikdo, tak zítra hrajou znovu tři mužstva z 16 remízové lajny,a tam už bych dal trojnásobek.Pokud remizuje víc než jeden,tak jsem to podělal a měl jsem hrát 2AKO ze 3. Sázka je za 1204kč u Synotu a rozepsal jsem ji na 12tiketů,protože dvojtipy ořezávají nehorázně dolů. |
A co tohle?
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 1:52 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | haino napsal: | | Tak můj tip je,že z trojice Carolina,Anaheim,Vancouver remizuje jeden.Takže dávám tip 0 12 12 na všechny možnosti,s tím že remízu Anaheimu na 3000,Caroliny na 2000a Vancouveru na 1350kč výhry.Víc do toho nedám,protože vNBA se dá hrát o víc.Kdyby neremizoval nikdo, tak zítra hrajou znovu tři mužstva z 16 remízové lajny,a tam už bych dal trojnásobek.Pokud remizuje víc než jeden,tak jsem to podělal a měl jsem hrát 2AKO ze 3. Sázka je za 1204kč u Synotu a rozepsal jsem ji na 12tiketů,protože dvojtipy ořezávají nehorázně dolů. |
A co tohle? | Co se ti nezdá?Druhý den to vyšlo,tak to hraju.Trojice ve čtvrtek byla Calgary,L.A,Nashville bráno podle domácích týmů.Remizoval z nich Nashville,takže to dopadlo dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 2:44 pm Předmět: |
|
|
| AniCitronAniBanan napsal: | jinou odpověď sem nečekal , takže za rok čekám pár tiketů jo...jen co jich pár výherních nasbíráš | Citrone,tak sem prohlídnul archiv za ten měsíc,co jsem na internetu a vidím tam 42 387 v NBA,17317 NHL a 319 rychlobruslení výher hrubého.Spokojený nejsem ani v nejmenším,ale jestli ti to stačí jako důkaz tak se obětuju a někde to vytisknu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 2:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 3:03 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | haino,ty si proste jednicka | Nech té ironie Petey,do pondělka daleko, tak to snad vylepším.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: pá březen 25, 2011 10:49 pm Předmět: |
|
|
To je zas fotbal tohle. Dokud nevyrovnaji, tak to bude pekne n-a-p-i-n-a-v-e.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: pá březen 25, 2011 11:34 pm Předmět: |
|
|
Lamy lamy lamy jsou to, tak blizko bylo k prekvapeni.
Sice mam na tiketu Spanely, ale je to skoda. No nic, dneska jeste na noc Vancouver a Azarenku, tak GL.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|