Takhle naháněli policajti zlé slávistické fanoušky v Olomouci - kikina nejdřív prorazí pneu a pak sebou řízne :-D
Ta pneu je ostuda, ale to historické dláždění či jak ty šuty nazvat to je fakt super věc. Dvakrát jsem tam pomáhal ženám které měly podpatky a samozřejmě sebo švihly. No a já si v zimě taky jednou střihl řiťbergra
Takhle naháněli policajti zlé slávistické fanoušky v Olomouci - kikina nejdřív prorazí pneu a pak sebou řízne :-D
Ta pneu je ostuda, ale to historické dláždění či jak ty šuty nazvat to je fakt super věc. Dvakrát jsem tam pomáhal ženám které měly podpatky a samozřejmě sebo švihly. No a já si v zimě taky jednou střihl řiťbergra
Taky si říkám, že zakopnout může každý. Ale ta pneu... A ten styl běhu, dáma asi není žádná atletka.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
To je z nových Jackass 3D, zrovna na tuhle scénu jsem se koukal ve vlaku směrem do Prahy, a smál jsem se tak, že na mě všichni koukali, tak jsem t musel vždy na 20s pozastavit abych se uklidnil
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru