blázen:VOLNO

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 20, 21, 22  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - blázen:VOLNO  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> blázen:VOLNO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
blazen

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska večer to vypadá na 4 pivečka, potřebuju s kámošem probrat budoucí kšefty..
a venku prší, takže fyzická aktivita nulová
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
blazen

PříspěvekZaslal: so březen 19, 2011 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

včera už to vypadalo tak nadějně.. měl jsem 4 pivka, s kámošem jsme pokecali, probrali určitý věci.. už už sme odcházeli z hospody, ale potkal jsem známýho se kterým sem se viděl naposledy tak před rokem.. no a ten poroučel panáčky... zahučelo jich do mě 7 nebo 8... takže za celej dnešek jsem zatím snědl kousek chleba, teď do sebe ještě zkusím něco naládovat..

každopádně se ale zítra musim do posilky dokopat
blazen

PříspěvekZaslal: ne březen 20, 2011 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

POSILKA

hacken dřep
10x stroj
4x7x stroj +20kg

poslední 2 série velice ztuha...

francouz v leže
3x6x EZ +15kg

nebylo v tom moc dynamiky, ale dalo se to přežít..

ramena s JČ
10x 12kg
3x6x 16kg

poslední serie hodně těžká : ( moc to dneska nesedlo

horní kladka k hrudníku
12x 30kg
10x 35kg
8,8,10x 40kg

u poslední série jsem se nějak zamyslel a lupnul tam o 2 opáčka víc, ale pohoda, záda zničený slušně

tlaky na šikmé s JČ
8x 12kg
6,6,8x 16kg

nechápu, kde se tady ve mě vzala ta síla, ale šlo to úplně hladce.. příště zkusím přidat aspoň na 3x8

biceps s VČ
8x osa (15kg)
3x5x osa +15kg

tohle mi taky nepřišlo moc těžký, ale je fakt, že poslední série byla hodně těžká, taková na hraně.. nevim kolik ta osa váží, podle obsluhy fitka "asi 15 kilo", bude to něco mezi 15-20... každopádně už mě moc předloktí neomezovalo, pořád to ovšem není úplně ono

na lýtka nedošlo, lýtkostroj je nějak dokurvenej, tak jsem to přeskočil...

+ břicho (to mi dneska absolutně nesedlo, tak než abych se trápil a oddělal si spodní záda, tak jsem po 3 sériích přestal)
+ 10 minut rotoped

čas: 37 minut + rotoped + cesta na kole domů (10 minut)

na trénink jako takovej sem se těšil, ale už při dřepech se mi celkově moc nechtělo.. zřejmě vlivem páteční alkoholové únavy a nekvalitního spánku (během noci jsem se aspoň 8x vzbudil).. odcvičil jsem, co jsem měl, ale stejně nejsem ani moc zničenej, celkově mě dneska chytla nějaká flegmatičnost..
blazen

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2011 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na nohejbal se opět nemám jak dostat, takže sedím doma zavalenej úkolama do školy..
blazen

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2011 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

alergologie = nicnedělání..
ale jedna dobrá zpráva - na alergologii mi ohlásili, že injekce teď budou zřejmě jednou za 14 dní.. takže už mě to nebude tak moc omezovat a v ty volný dny budu asi dávat běháníčko...
blazen

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2011 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

POSILKA

benchpress
12x 40kg
10x 50kg
3x5x 65kg
12x 45kg

po první serii se 65kg ze mě málem vyletěl guláš co byl na oběd, ale v pohodě :) a benč byl znatelně lehčí než minule, takže jsem spokojenej.. navíc už se mi skoro neklepaly ruce, což byl ještě před 2 týdny u tohoto cviku problém :D

horní kladka za hlavu
12x 30kg
10x 35kg
3x8 40kg

už těch 35 kilo mi moc nešlo, celkem jsem to rval, bylo to podezřele těžký...

zapažování
3x10x 6kg (x2)

chyba dávat zadní delty po benči a cviku na záda :D ale co už :)

hyperextenze
3x10x blázen

tady jsem se nějak první 2 série kroutil, až ta třetí sedla jak měla

kladiva biceps
12x 12kg
3x14x 14kg (střídavě L a P, na každou ruku 7 op.)

velmi dobře :)

kladka triceps - lano
15x 15kg
12x 20kg
6,8,8x 30kg
15x 20kg

moc moc fajn, sedlo to hezky

zakopávání v leže
10x 25kg
5x8x 30kg

jako vždy - pomalu spouštět, nahoru rychle.. dneska se mi tady obzvlášť dařilo, krásně protažený hnáty

původně jsem sem chtěl dát lýtka jako náhradu za neděli + začít je cvičit 2x týdně (těžce - lehce), ale nějak jsem zapomněl, asi to bylo tou mimořádně pěknou ženskou společností ve fitku

+ břicho
+ 10 minut rotoped

čas: 45 minut + rotoped + cesta dom

dneska to bylo všelijaký, cesta do posilky i zpátky na kole byla celkem lehká (většinou se trápím, protože mám před sebou ohromnej kopec a nechce se mi šlapat :D ), ale měl jsem dost energie.. benč, kladiva a triceps jsem dneska fakt pěkně cítil a ty váhy skoro nešly ani poznat, zato záda a ramena, to bylo trápení.. ale celkově spokojenost, bylo hezky, v posilovně čerstvej vzduch z otevřených oken, mmm
jináč, je zřejmě vidět, že 15letí fotbalisti už čuchají jaro, dneska byla v posilce grupa 4 takových.. jejichž trénink probíhal naprosto klasicky - 20 minut se střídali se EZtkou na biceps, pak 15 minut na prsním stroji a završili to dokonalou čtvrthodinovou sérií s EZ na biceps - round 2
blazen

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2011 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

POSILKA

ve školní posilovně chtějí konečně vyházet 2 multifunkční věže (takový ty kurvítka, na kterých se dá teoreticky cvičit 10 cviků, ovšem prakticky se nedá odcvičit pořádně ani jeden), a naplánovali si to zrovna na dnešek přesto jsem do posilky chtěl jít, aspoň na půl hodiny.. pustili mě, odcvičil jsem si to co nejrychleji a hned jak jsem odešel, tak začali s přestavbou..

superserie:
MT + rozpažky na rovné lavce
10x 30kg + 8x 10kg
6x 50kg + 8x 10kg
6x 50kg + 8x 10kg
6x 50kg + 8x 10kg
6x 50kg

superserie:
military press + biceps skotovka JČ
8x 30kg + 8x 10kg (x2)
8x 35kg + 8x 10kg (x2)
8x 35kg + 8x 10kg (x2)
8x 35kg + 8x 10kg (x2)

superserie:
přítahy JČ (s opřením o koleno) + triceps extenze za hlavou s JČ
10x 12kg (x2) + 8x 10kg (x2)
10x 12kg (x2) + 8x 10kg (x2)
10x 12kg (x2)

+ břicho

čas: 25 minut

takže jsem byl absolutně v časovým presu, lupnul jsem všechno v SS.. pauza po každé sérii jen na lehké napití a hned jsem jel dál.. dobrej masakr

+ 45 minut v tělocvičně (opět nácvik s míčem na nohejbal - zkracovačky, technika, rotace)

sem úplně ultimátně utahanej bohužel mi nějak dochází protein (zase) a nemám teď vůbec prachy, snad se mi podaří co nejdřív střelit ten telefon.. a pak pudu asi do Pharmy whey HT+..
blazen

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2011 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

regenerace, protahování před zítřejším nohejbalem...
blazen

PříspěvekZaslal: so březen 26, 2011 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3 hodiny trénink nohejbalu.. mám odumřelý lýtka..
blazen

PříspěvekZaslal: ne březen 27, 2011 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

POSILKA

hacken dřep
8x stroj
4x6x stroj +20kg

těžký, po včerejšku mě krutě bolí nohy, tak jsem tady radši trošku ubral

frantík v leže
8x EZ +5kg
3x6x EZ +15kg

jednoznačně nejtěžší cvik dneska, posl. série byla úplně nadoraz

ramena s JČ
8x 12kg
3x6x 16kg

příště asi přidám na 3x7 nebo 3x8..

horní kladka k hrudníku
10x 30kg
10x 35kg
3x9x 40kg

rozehřívací série byly těžký asi jako kdybych tam měl 5kg :) zato ty pracovní byly celkem těžký, zvolil jsem neobvyklý kompromis mezi 8 a 10 op. a sedlo to krásně :)

tlaky na šikmé
10x 12kg
3x8x 16kg

ty úplně poslední opakování už byly těžký ale všechno proběhlo čistě

biceps s VČ
8x osa +2,5kg
3x6x osa +12,5kg

bylo na čase si trochu srazit ego a myslet reálně, takže jsem snížil váhu o 2,5 kila a konečně se mi podařilo odjet to 3x6.. takhle napumpovaný ruky jsem už dlouho neměl :)

lýtka ve stoje
3x15x 60kg

po včerejšku spíš jen na protažení a prokrvení

+ břicho
+ 10 minut rotoped a cesta dom

čas: 37 minut

první půlka tréninku trochu dřela, ale v té druhé jsem se už konečně tak nějak psychicky probral a bylo to vynikající :) k dobré náladě přispěla i zpráva, že snad konečně bude aj to auto.. škaredý, starý, ale motoricky v pořádku a s nízkou spotřebou, což je pro mě jednoznačně priorita.. a konec ježdění na kole mi jenom prospěje, mám z toho akorát křivý hnáty což mě omezuje zase třeba v nohejbalu..
blazen

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hodina nohejbalu.. ale úplně naplno, nebyl nikdo na střídání, takže hodinka v kuse, dobrý to bylo :)
blazen

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2011 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska mělo být běhání, ale ani ň.. sem zavalenej učením, snažím se naučit na zítřek na dvouhodinovou písemku z účetnictví (látka ze všech 3 let co máme účto) + nějaká soutěž v účetnictví, co probíhá v pátek ve škole (to samý)...
blazen

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2011 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

POSILKA

benchpress
12x 40kg
8x 50kg
3x5x 65kg
12x 40kg

trochu divný pocity v zápěstí, ale jinak celkem v pohodě..

horní kladka za hlavu
12x 30kg
10x 35kg
3x9x 40kg

i tady jsem přidal na 3x9 a šlo to dobře, až jsem se divil, protože speciálně u tohoto cviku jsem měl vždycky trochu problémy

zapažování
3x10x 6kg (x2)

kladka triceps - lano
12x 20kg
10x 25kg
2x8x 30kg
12x 20kg

bez cementu...

biceps s JČ (s vytáčením předloktí)
10x 12kg
3x12x 16kg (střídavě L a P, 6 op. na každou ruku)

jediný zklamání dnešního tréninku, u bicáků mi nějak odešla síla.. ale zatím není důvod ji hledat, dokud mi to půjde aspoň s VČ

zakopávání v leže
10x 25kg
4x8x 30kg

jako vždycky - nahoru rychle, dolů pomaličku, a dneska stačily jen 4 série (vyjímečně jsem to nechtěl přehánět)

+ břicho
+ 10 minut rotoped

čas: 35 minut + R

trénink jako takovej moc fajn :) ale co mě dneska nejvíc překvapilo byl rotoped.. prvních 5 minut uteklo jako lusknutí prstem, až sem čuměl jak péro z gauče po odbití těchto 5 minut ze mě najednou začala téct řeka potu, která každou přibývající vteřinou sílila a po 7. minutě už to ze mě kapalo jak z prasklé vodovodní trubky navíc ta druhá pětiminutovka ubíhala strašně moc pomalu že jsem stíhal počítat setiny vteřin.. ale jinak spokojenost :)
blazen

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2011 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

..no a protein už vůbec nemám, takže mi PTN suplují jen BCAA (dneska 5,5g).. nevim jak dlouho mi bude trvat, než na nějakej budu mít konečně peníze
a ještě co jsem zjistil, když chci na rotopedu (zvláštní, je to jen na rotopedu, ne na normálním kole) jet rychleji na vyšší zátěž, tak mi hrozně, ale opravdu strašidelně křupe v pravém kotníku přitom to vůbec nebolí, občas mi kotníky takhle lupou i při normální chůzi, ale na tom rotopedu musím prostě jezdit na nižší zátěže, protože jakmile začínám zabírat na těžkou zátěž, tak si připadám jak kostlivec
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2011 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stejne ti je ten protein v PTN k nicemu a pokud ti tam opravdu tak moc chybi, tak si na nej asi budes muset vydelat, protoze uz tu ponekolikate ctu, ze na nej nemas penize

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - blázen:VOLNO Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 20, 21, 22  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: