Dneska jsem byl ve fitu a Borky tam jel hrudník. Jak píše Hovnivál, má čas je ještě mladej, určitě o něm ještě uslyšíme. Pak jsem tam objevil časák, něco jako M&F a projel jsem asi 15 stránek a na deseti byla minimálně Borkyho fotka nebo, že v roce 2010 vyhrál 3 zlatý medaile, pak tam byl jeho trénink a jídelníček, ale to už jsem nestihl prohlídnout pořádně
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Ja teda kulturistice zrovna dvakrat nerozumim, ale Cutler...
... mi teda boring rozhodne neprijde, a titul rozhodne nedrzsi nezaslouzene.
Navic Jaye povazuju za jednohoi z nejrozumnejsich lidi v soucasne profi kulturistice, takze slova jako snotty nebo cocky nebo whatever se k nemu rozhodne nehodi.
Ja teda kulturistice zrovna dvakrat nerozumim, ale Cutler...
... mi teda boring rozhodne neprijde, a titul rozhodne nedrzsi nezaslouzene.
Navic Jaye povazuju za jednohoi z nejrozumnejsich lidi v soucasne profi kulturistice, takze slova jako snotty nebo cocky nebo whatever se k nemu rozhodne nehodi.
na sutazi tak mozno neposobi, ale tie jeho nudne treningove dvdcka a namyslene rozhovory o nicom fakt nemusim ... aaale nikoho od toho neodhovaram aby mu nefandili alebo ho vnimali ako cudaka... jednoducho pre mna je to najhorsi Mr. Olympia aa zase pre teba moze byt nalepsi Mr. Olympia ... 100 ludi 100 nazorov ...
_________________ ZMENÍŠ SVOJE TELO, ZMENÍŠ SVOJ ŽIVOT.
najnovší blog Zacka a jeho tréning hrudníka, srandovné video, okrem iného dá 10 opakovaní benču 180kg s pauzami na hrudníku heh.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
hehe dobrej offseason :)) Ma ty nohy vysekanejsi nez jeho sparing, kterej ma 5 tydnu do zavodu lol, fakt talent ten Kuclo, verim ze vyhraje uz konecne absolutku a pujde do profi...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru