Koupe automobilu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 36, 37, 38  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Koupe automobilu  Úvodní stránka -> Ostatní -> Koupe automobilu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JOga

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Žere to, nejede to, a na zadních sedačkách se dá tak akorát ležet napříč.

nekecej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, až se tu bude hodnotit akcelerace S6 nebo M5, tak se do toho montovat nebudu:-)))), to je trochu mimo moji sociální skupinu:-))), ale tady konkrétně sakra dobře vím o čem píšu .
Martin.L

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no koupit za 200k Octavku 1.generace s 1.6 to by byl slusnej ulet :D to auto je zastaraly, podvozkove na hony vzdaleny schopnostem FOFO, Golfu nebo Mazde. To uz snad radci i tu silenou C4 :)
JOga

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg ...na denní dojíždění do práce, na nákupy a výlety o víkendech s rodinou bohatě tich 102 koní postačí, a jede to hodně obstojně

Martin.L ...podvozkově vzdálený? čím konkrétně?
Petey

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
ygg napsal:
Žere to, nejede to, a na zadních sedačkách se dá tak akorát ležet napříč.

nekecej

ze tu o kecani hovoris ty,internetovy hrdina notoricky klamar co ma tu drzost stale doliezat
ygg

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Joga .... 1,6 jede prostě blbě. To vím, mám vyzkoušeno a tuhle motorizaci bych prostě nechtěl. Pro rodinu je to auto diskutabilní, protože má kufr jak kráva, o tom žádná, ale místo na zadních sedačkách je jak špatný vtip. Dva lidi a pes, který leží vzadu naštorc:-))), s hromadou krámů ... ideální volba. Ve víc lidech děs, běs, hrůza.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rikate, ze ten focus s ST vzhledem je po bouracce? Proste obyc focus, ktery ma jen ty plasty jo ?
ygg

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Rikate, ze ten focus s ST vzhledem je po bouracce? Proste obyc focus, ktery ma jen ty plasty jo ?

Neříkám. Prostě jak jsem psal, buď si někdo jen honil plastama ego, a auto bourané nikdy nebylo, nebo to bylo rozstřelené, a on to zkusil takto "vylepšit". Jak to opravdu je se pozná jedině na místě ... ale mně to přijde vždy úchylné, dělat z něčeho něco, co to není, nikdy nebylo, a ani nebude.
Kublejz

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten Kit na Sport verzi se dá přeci dokoupit .. každopádně by to potřeboval podle mě vidět technik takhle přes net ti neřekne nikdo zda-li je (Bylo) auto někdy bourané.
C.u.t.l.e.r

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OSOBNE PREFERUJU BMW, MAM V TEHTO AUTECH KAZDY DEN, OSOBNE MAM 7 CKOVOU RADU BMW A JE TO UZASNE AUTO. CHCES KVALITNI AUTO, KUP NECO PORADNEHO A VYKASLI SE NA PEUGEOTY, CITROENY, FIATY A PODOBNE NESMYSLY. TO NEJSOU AUTA, DOPORUCIL BYCH TI BMW 5 NEBO BMW 3 RADY. BMW BENZINY JSOU NEJLEPSI DRZAKY A TY JIZDNI VLASTNOSTI JSOU OPRAVDU UNIKATNI. NA DILY SE PODIVEJ KLIDNE NA INTERNET, CENY SROVNATELNE Z FORDEM NEBO "CESKOU" SKODOVKOU. HODNE STESTI PRI KOUPI. A POSLEDNI RADA, NEDIVEJ SE U KOUPE NA STAV KM ALE NA REALNY STAV VOZIDLA :) SERVUS.
Jan_Marcell

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakou máš výšku ??? Hodně lidí tady radí Golfa nebo japonce, ale to jsou trpaslíci co se týče místa uvnitř. Golfa IV 1.6 jsem měl 4 měsíce a šel pryč. Nebo jsem jezdil v Ipreze 2.0i model 2011 a to bylo ještě horší. Teď mám F. C-Maxe 2.0 TDCi a jsem spokojenej a to mám 199cm/130kg.

BTW: velikost interiéru oktávky je taky velmi mizernej.

Jan Werich

http://www.vskuniverzitabrno.cz/atletika/sponzori
http://www.asics.com
refresh

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice zde jako úplný nováček, ale auto. průmysl mě celkem zajímá hlavně teda koncern VW, a jsem mu naprosto věrný, tak jako celá rodina. A to hlavně díky zkušenostem, jak dostupností dílů, servisem,...
V rodině máme 2x Passat, 2x Golf, 1x Polo různé ročníky.
Do 200tis. se dá sehnat např. už Passat Variant, z 2006, 2.0FSi, pak se nabízí cokoliv ze SAGu, nebo třeba ta Octávka, pak záleží co se člověku zalíbí .....hlavně to chce dát pozor a neskočit hned po prvním, ale počkat si, vyplatí se to. Potom komplet zkontrolovat zda všechny údaje sedí podle dokladů, celé auto si prolézt, a když se začne prodávající jakkoli kroutit, jít od toho, já osobně při koupi auta sundám v mot. prostoru gum. těsnění, prohlídnu si VIN, vyndám rezervu, kouknu pod koberce, trvám na svezení, atd.... a pokud tomu člověk moc nerozumí, tak vzít sebou odborníka, což nevýjde nijak draho, a člověk pak ví že nekupuje zajíce v pytli. U kocernu je výhoda, že vše se dá dostupně prohlédnou podle počítače, čímž se dá i ledsco o autě zjistit. Tak přeju ať se daří a výběr je co nejlepší
slevac

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ford Fusion.A teď do mě
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2011 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
já na focusy slyšel dost špatnýho, spíš bych možná šel do golfa, leona...ale hlavně bych chtěl co nejnovější, kupovat hodně dobře vybavenou ojetinu starší víc než 5 let je podle mě blbost...
mám zkušenost s focusem I a II a závady minimální. Prostorově mi to přijde vzadu u FOFO2 jak v octavii II. Jejich 1,6 ZETEC je super motor. Spotřeba cca 7 l. Ovšem naprosto perfektní jízdní vlastnosti. Zrovna včera jsem v jednom jel a prostě ty kola pod sebou cítíš. Podvozek a řízení super - to jsem v jiném autě střední třídy neviděl.

Tj. než Oct. tour raději F. focus 2.

P.S. golf Ti ukradnou a než seat, to raději ten ford.
Martin.L

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2011 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

slevac napsal:
Ford Fusion.A teď do mě

to je dobry auto. nenapadny spolehlivy a prekvapive prostorny, ale to nejlepsi uz ma za sebou.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Koupe automobilu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 36, 37, 38  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: