|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
KillBat
|
Zaslal: út březen 29, 2011 4:59 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem ochutnal Pharma Blend 6 HR belgická čokoláda. Míchal jsem to v shakeru a úplně dokonale se to nerozpustilo,musel jsem to, co bylo usazeny rozmíchat lžičkou.No a chut, pro Drapera asi ideál,takovej hustej a přiměřeně napěněnej. Moc mi nejel ve vodě.A přišlo mi,že tam jsou kousky kokosu nebo nevím co to bylo,ale řadím to k plusům.Jeste to zkusím rozmixovat mixerem a v mlíku.Ale zase samotnej prášek je chutově super a voní krásně po mléčné čokoládě. Až načnu tu novou pharmu whey, tak doufám,že to bude lepší jak ta vicesložková.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 29, 2011 5:08 pm Předmět: |
|
|
Je to takova jina chut cokolady, nez klasicke proteiny a mne chutna. Jinak s mlekem samozrejme mnohem lepsi. A ty kousky, o kterych pises, je myslim rozdrcene lnene seminko. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
KillBat
|
Zaslal: út březen 29, 2011 5:46 pm Předmět: |
|
|
Mě to chutná jak kokos.Tenhle protein je fakt takovej jinej,takovej fakt hutnej.No ale včera večer mě teda extra nenadchl,ale rozmixovanej bude třeba lepší.Jinak k proteinům od Extrifit, rozpustnost perfektni WPC 80vanilka,když se dodržuje ředění,tak je taková jemná a Long banán-jahoda, umixovanej je takovej hustší a mňamka
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: út březen 29, 2011 6:08 pm Předmět: |
|
|
| KillBat napsal: | Mě to chutná jak kokos.Tenhle protein je fakt takovej jinej,takovej fakt hutnej.No ale včera večer mě teda extra nenadchl,ale rozmixovanej bude třeba lepší.Jinak k proteinům od Extrifit, rozpustnost perfektni WPC 80vanilka,když se dodržuje ředění,tak je taková jemná a Long banán-jahoda, umixovanej je takovej hustší a mňamka |
muzu jen souhlasit, mel jsem od vsech prichuti vzorek a jsou opravdu vyborne a dobre stravitelne, za WPC 80 ma u me extrifit vyznamne plus
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út březen 29, 2011 6:19 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Je to takova jina chut cokolady, nez klasicke proteiny a mne chutna. Jinak s mlekem samozrejme mnohem lepsi. A ty kousky, o kterych pises, je myslim rozdrcene lnene seminko. |
jj je to lnene seminko, sice to trošku škrábe v krku, ale chuť to pozvedne zase, mě tam teda sedí _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
L@dis
|
Zaslal: út březen 29, 2011 6:37 pm Předmět: |
|
|
K tomu Promilu....vanilka mi chutnala moc (ve vodě), teď si dávám čoko a to je fakt obarvená voda, ale v mlíku to jde....jahodu budu teprve otvírat
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 29, 2011 6:47 pm Předmět: |
|
|
Kdyz uz to chcete mit vice huste, tak to mleko nebo i voda musi byt co nejledovejsi (voda chlazena v lednicce nejen studena). Ja ho vzdy mel i napul zmrzle. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: út březen 29, 2011 7:17 pm Předmět: |
|
|
dnes jsem měl ten nový protein od Nutredu ( whey core ) malinu a vanilku ... vanilku s mlekem a povím, byl to jiný svět, přirovnal bych to k řidkýmu vanilkovýmu pudinku ... proste výborný :) a malina? nesklamala také, jogurtová malina, fakt luxus, musím uznat že se povedl :) čoko a banán mám také doma napíšu zítra refence... prozatím asi tak :)
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: st březen 30, 2011 2:21 pm Předmět: |
|
|
| lookzoR napsal: | | dnes jsem měl ten nový protein od Nutredu ( whey core ) malinu a vanilku ... vanilku s mlekem a povím, byl to jiný svět, přirovnal bych to k řidkýmu vanilkovýmu pudinku ... proste výborný :) a malina? nesklamala také, jogurtová malina, fakt luxus, musím uznat že se povedl :) čoko a banán mám také doma napíšu zítra refence... prozatím asi tak :) |
Docela dobrý, to si tam musel nechat majland :-D No měl jsem čoko i vanilku a neoslovil mě tento protein!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: st březen 30, 2011 3:06 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | jiri.moravicek napsal: | | lookzoR napsal: | | dnes jsem měl ten nový protein od Nutredu ( whey core ) malinu a vanilku ... vanilku s mlekem a povím, byl to jiný svět, přirovnal bych to k řidkýmu vanilkovýmu pudinku ... proste výborný :) a malina? nesklamala také, jogurtová malina, fakt luxus, musím uznat že se povedl :) čoko a banán mám také doma napíšu zítra refence... prozatím asi tak :) |
Docela dobrý, to si tam musel nechat majland :-D No měl jsem čoko i vanilku a neoslovil mě tento protein! |
Že by mohl mít jen vzorky? |
No ja dostal vzorek jen jeden..on ma vsechny..nenasel sem nic o tom jako velkou objednavku musis mit ale ja to mel za 1500..takze bych i trochu souhlasil s kolegou^^
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: st březen 30, 2011 3:14 pm Předmět: |
|
|
jedna velka pixla tohoto = 2 vzorky, 1 malá pixla = další 1 vzorek + celá objednávka :) +1 = 2+1+1=4
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st březen 30, 2011 3:15 pm Předmět: |
|
|
smarja a nebo si ty vzorky treba nekde sehnat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
|
| nahoru |
|
 |
Janicka

|
Zaslal: st březen 30, 2011 4:21 pm Předmět: |
|
|
Tak mi taky dorazill whey core od Nutrendu. Jasná volba byla čokoláda s kakaem. Jako vzorek jsem dostala vanilku a malinu. Za vzorky jsem ráda. Ještě se mi nestalo, že by mi nějaký protein opravdu chutnal. Musím říct, že whey core mi opravdu zachutnal. Má takovou jemnou chuť, ne moc sladkou. Prostě vynikající. Jediná chyba je, že hrozně práší a blbě se rozmíchává. pro mě je ale stejně nejdůležitější jak chutná....
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|