|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Politolog

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
blazen
|
Zaslal: st březen 30, 2011 5:27 pm Předmět: |
|
|
 no za ty prachy na chlast bych měl ve fitku tak na 2 odměrky proteinu :D bohužel teď nemůžu dát nějak prachy dohromady, takže už tak nízký denní příjem bílkovin ještě víc klesne : (
Naposledy upravil blazen dne st březen 30, 2011 5:30 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st březen 30, 2011 5:30 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Stejne ti je ten protein v PTN k nicemu a pokud ti tam opravdu tak moc chybi, tak si na nej asi budes muset vydelat, protoze uz tu ponekolikate ctu, ze na nej nemas penize |
aspoň pro ten pocit.. no hlavně si chci jako PTN koupit compress big, ale prostě nejsou prachy no a proteinem pak jen doplňovat bílkoviny během dne.. to by mělo klapnout až mi přijdou prachy (to může být za týden nebo taky za 3 měsíce).. zároveň se snažím prodat svůj zbytečně předraženej telefon (abych si aspoň teď mohl koupit ten protein kvůli bílkovinám co mi chybí ve stravě), ale to se taky nedaří jsem životní smolař :D
nojo, navíc bydlím v takovým mrtvým městě, nikde není žádná možná brigáda (přitom jsou tu 3 hypermarkety + asi 4-5 supermarketů, ale všechny mají plno zaměstnanců i brigádníků).. achjó
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st březen 30, 2011 9:53 pm Předmět: |
|
|
někdy prostě obdivuju svoji nadřazenou paměť  už půl roku se mi doma suší aminokyseliny a já ne a ne je spotřebovat a možná je to znamení  ale upřímně se toho bojím, je to nějakej polskej šmejd (olimp sports nutrition, v životě jsem o tom nenašel pořádný informace), a kdoví co je v těch tabletách narvaný (mám to od jednoho pochybnýho známýho)
ehm, nechce někdo aminokyseliny?..
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt březen 31, 2011 3:10 pm Předmět: |
|
|
POSILKA
ve znamení spěchu.. byl jsem tam sám, hudba žádná, pařilo slunko,...
MT
8x 40kg
5x5x 50kg
příště přidám
superserie:
rozpažky na rovné + přítahy JČ (s opřením o koleno)
8x 10kg + 10x 12kg (x2)
8x 10kg + 10x 12kg (x2)
8x 10kg + 10x 12kg (x2)
biceps s JČ - skotovka
3x8x 10kg (x2)
military press
3x8x 35kg
tady už se trochu projevovala únava...
kliky mezi lavičkami
3x15x blázen
+ břicho
čas: 25 minut
následovalo 45 minut nesmyslů s balónem, tak jako každej čtvrtek...
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 6:48 pm Předmět: |
|
|
dneska sem udělal úplný kulový.. bolí mě záda ze včerejší mrtvoly (jestli se to tak dá nazvat), což už tu hodně dlouho nebylo..
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne duben 03, 2011 2:25 pm Předmět: |
|
|
POSILKA
dnešním heslem bylo: hlavně se v životě nenudit  takže jsem si trochu pohrál s opáčkama u některých cviků :)
hacken dřep
8x stroj
5x5x stroj +20kg
ani to nebylo moc těžký.. přisuzuju to včerejšímu menšímu rozdrcení nohou na nohejbalu
frantík v leže
4x5x EZ +15kg
heavy : (
ramena s JČ
10x 12kg
3x7x 16kg
u úplně posledního opakování mi činky vyletěly trochu šejdrem :D
horní kladka k hrudníku
10x 30kg
10x 35kg
3x9x 40kg
moc dobrý :)
tlaky na šikmé
10x 12kg
3x8x 16kg
druhá polovina poslední série už byla dost těžká.. ale příště tady zřejmě přitlačím ještě jedno opakování do každé sérky :)
biceps s VČ
8x 20kg
3x6x 25kg
vzal jsem jinou osu, abych věděl kolik vůbec zvedám a ať v tom nemám zmatek.. a poslední 2 opakování už slušnej cheating, nějak mi přestává fungovat předloktí a tu činku prostě nevytlačím nahoru.. musím zase zapracovat na super-technických sériích klopení zápěstím :D
lýtka ve stoje
3x12x 60kg
zas jenom na protažení po včeréšku..
+ břicho
+ 10 minut rotoped a cesta dom
čas: 45 minut + R
dneska to byla pohoda, zatím mě moc těší, že všechno cvičím s co nejlepší technikou (jedinou vyjímkou je ten biceps s VČ, tam ještě musím potunit to předloktí), takže váhy nic moc ale aspoň to robim pořádně :)
a jako PTN mi dneska posloužilo pár gramů BCAA a po příjezdu domů ještě 200g vanilkovýho poctivýho domácího pudingu Dr. Oetker
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po duben 04, 2011 6:37 pm Předmět: |
|
|
hodina nohejbalu, zase bez střídání, takže makačka naplno.. stehna ještě po včerejšku trochu protestují..
a zřejmě nějak prohodím tréninky ale ještě netuším jak, nohejbal bude teď asi neděle + pondělí, ale skoro každou sobotu budu pryč takže nebudu moct cvičit.. možná to udělám po, st, čt nebo po, čt, pá.. uvidím
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út duben 05, 2011 3:18 pm Předmět: |
|
|
vakcína, takže nicnedělání...
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st duben 06, 2011 4:11 pm Předmět: |
|
|
dneska nikam, nejsou prachy na posilku.. o víkendu snad bude líp.. teď v hlavě smolim plán na zítřejší školní posilovnu, abych si ten dnešek nějak vynahradil...
už mě fakt všechno sere, věci který byly ještě nedávno úplně v klidu se bortí a sypou se jak domeček z karet... prachy nemám nejenom já, ale teď do výplaty ani máti, takže žijem ze dne na den, fakt bomba.. mě v poslední době přinde, že mě život dává akorát samý kopance do gulí
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
sTanley90

|
Zaslal: st duben 06, 2011 5:53 pm Předmět: |
|
|
Nechtěl by ses zrovna v tvym případě vyprdnout (např. na benchi a MT) na to, že dáš vlastně rozcvičovací sérku, pak přidáš 10 kg a jedeš s tím třeba 5x5 nebo 3x3?
Tohle můžeš dělat až se dostaneš na nějakou váhu a budeš třeba stagnovat, ale teď bych jel v tvym případě normálka pyramidu, ta ti dá podle mě víc. Ale jak myslíš _________________ Shut Up and lift!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: st duben 06, 2011 6:57 pm Předmět: |
|
|
Deadlift: asi jo, díky za podporu  ikdyž u mě v poslední době extra platí, že když myslím, že je nejhůř, tak se všechno ještě víc zhorší a je ještě hůř  a nějaký protáhnutí dám asi v pátek :) teoreticky jsem si chtěl jít k večeru zaběhat, ale bylo škaredě a zima, ani psa se mi venku nechtělo vyvenčit :) navíc jsem usnul a vzbudil se až před pár minutami :D
sTanley90: netuším, já jsem totiž zatím cvičil (a jedl) úplně špatně, tak tohle je takovej zlom ve cvičení.. můj první rozumný trénink. plán, a nevěděl jsem právě co se sériemi a opakováními u zákl. cviků předtím jsem je jel dycky do selhání, tak jsem se tomu nechtěl teď tolik přiblížit..
uvítám všechny názory a připomínky v logu, takže jestli myslíš, že mi to prospěje, tak to zřejmě zkusím  dík za tip
|
|
| nahoru |
|
 |
sTanley90

|
Zaslal: st duben 06, 2011 7:08 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | Deadlift: asi jo, díky za podporu ikdyž u mě v poslední době extra platí, že když myslím, že je nejhůř, tak se všechno ještě víc zhorší a je ještě hůř a nějaký protáhnutí dám asi v pátek :) teoreticky jsem si chtěl jít k večeru zaběhat, ale bylo škaredě a zima, ani psa se mi venku nechtělo vyvenčit :) navíc jsem usnul a vzbudil se až před pár minutami :D
sTanley90: netuším, já jsem totiž zatím cvičil (a jedl) úplně špatně, tak tohle je takovej zlom ve cvičení.. můj první rozumný trénink. plán, a nevěděl jsem právě co se sériemi a opakováními u zákl. cviků předtím jsem je jel dycky do selhání, tak jsem se tomu nechtěl teď tolik přiblížit..
uvítám všechny názory a připomínky v logu, takže jestli myslíš, že mi to prospěje, tak to zřejmě zkusím dík za tip |
Jasně, to neber nějak špatně ... ale jestli že jezdíš základní cviky (tzn. bench dřep MT) jednou týdně, tak to jezdit do selhání vůbec není na škodu ... uplně pořád by se to taky nemělo ale když dáš vždycky 3-4 týdny do selhání a pak si dáš týden kde se zaměříš spíš na opáčka s průměrnější váhou tak jim dáš trošku prostor k regeneraci a zase můžeš najet na pyramidu. Neboj svaly jsou to velký oni nějakej ten nápor zvládnou
Každopádně abych nemlel okolo tak ti doporučuju zkusit jezdit tyhle tři cviky na pyramidu třeba 12, 8, 6, 4, 2, 1 opak. ( s tím že to jedno opáčko nemusí být nutně tvoje maximálka, měl bys to zvednout s klidem ale měla by to bejt váha se kterou se budeš trochu víc prát )
- můžou tu padnout i jiný názory, ale z toho co jsem si pročet v tvym logu bys tohle mohl zkusit ... tak hodně štěstí a vy*er se na pivo a kup protein _________________ Shut Up and lift!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|